Smulpaapje & de Kookerij organiseren Italiaanse kookworkshop



Bella Italia

Op zaterdag 28 juni duiken we de Italiaanse keuken in: hoe maak je de perfecte risotto? We gaan zelf pizza maken, inclusief het deeg. Maar ook een basis-tomatensaus; voor op de pizza en als start voor een fantastische Bolognese saus. Ook andere klassieke Italiaanse pastasauzen komen aan bod. Je grijpt hierna nooit meer op een pot terug!

Als dessert, natuurlijk, een tiramisu en we maken ‘m in een variant die ook voor kinderen toegankelijk is. In 3,5 uur heb je je kennis van de Italiaanse keuken volledig opgevijzeld en neem je de Italiaanse keuken mee naar je eigen huis!

Praktische informatie:

Je betaalt € 55,- p.p, dat is inclusief welkomstglas, tafelwaters, glas wijn aan tafel en koffie of thee afsluitend

14:45 – 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 – 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en tussendoor aan tafel
18:00 – 18:30 uur  dessert / afsluiting

Locatie: Kookstudio de Kookerij in Noordwijkerhout

Aanmelden

Ik hoop je zaterdag 28 juni persoonlijk te begroeten, want ik ben er zelf natuurlijk ook bij. Het wordt hoe dan ook een super gezellige middag. Wil je eerst meer weten neem dan even contact met ons op!

Aanmelden kan vanaf nu via de Kookerij

 

Gepubliceerd op 9 juni 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!