Hidde de Brabander lanceert vernieuwde webshop



Achtergrond

Hidde begint zijn patisserie carriére bij Landgoed Duin & Kruidberg* en werkt daarna bij de Librije ***, Parkheuvel ***, Patisserie de Rouw, Huize van Wely en Banketbakkerij Roodenrijs. In Dreams of Magnolia wordt deze jarenlange ervaring dagelijks ingezet bij het maken van uitzonderlijke, handgemaakte nougat, macarons en een keur aan patisserie producten.

Niet zo maar nougat

Dé specialiteit van Dreams of Magnolia is de zacht-taaie nougat, Met de klassieke ‘Nougat de Montelimar’ als uitgangspunt wordt geëxperimenteerd om nieuwe smaken en uitzonderlijke smaakcombinaties te maken. Iedere nougat heeft daarnaast zijn eigen inspiratiebron en verhaal.

Webshop

Die (nieuwe en klassieke) uitzonderlijke smaakcombinaties zijn allemaal in de nieuwe webshop te koop. Naast de klassiekers worden vandaag maar liefst 10! nieuwe smaken gelanceerd. En daar komen er de komende weken nog vijf bij. Ruime keuze dus en voor ieder wat wils.

Bij bijzondere gelegenheden zullen er ook nog seizoensspecials (tijdelijk) verkocht worden. Meer dan genoeg reden voor ons om de webshop regelmatig in de gaten te houden!

Fan

Wij zijn fan van de nougat van Dreams of Magnolia. Het is met niks te vergelijken. Ben je de taaie “kermisnoga” gewend dan vergeet je die al snel als je deze nougat hebt geproefd. Niks geen taaie, plakkerige bende, maar prachtige, zachte, rijk gegarneerde nougat.  Plus, je hoeft er niet de deur voor uit. Want die nougat heb je nu in een paar klikken in huis!

Een kijkje nemen en bestellen? Dat kan hier.

Gepubliceerd op 1 september 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!