Hidde de Brabander lanceert vernieuwde webshop



Achtergrond

Hidde begint zijn patisserie carriére bij Landgoed Duin & Kruidberg* en werkt daarna bij de Librije ***, Parkheuvel ***, Patisserie de Rouw, Huize van Wely en Banketbakkerij Roodenrijs. In Dreams of Magnolia wordt deze jarenlange ervaring dagelijks ingezet bij het maken van uitzonderlijke, handgemaakte nougat, macarons en een keur aan patisserie producten.

Niet zo maar nougat

Dé specialiteit van Dreams of Magnolia is de zacht-taaie nougat, Met de klassieke ‘Nougat de Montelimar’ als uitgangspunt wordt geëxperimenteerd om nieuwe smaken en uitzonderlijke smaakcombinaties te maken. Iedere nougat heeft daarnaast zijn eigen inspiratiebron en verhaal.

Webshop

Die (nieuwe en klassieke) uitzonderlijke smaakcombinaties zijn allemaal in de nieuwe webshop te koop. Naast de klassiekers worden vandaag maar liefst 10! nieuwe smaken gelanceerd. En daar komen er de komende weken nog vijf bij. Ruime keuze dus en voor ieder wat wils.

Bij bijzondere gelegenheden zullen er ook nog seizoensspecials (tijdelijk) verkocht worden. Meer dan genoeg reden voor ons om de webshop regelmatig in de gaten te houden!

Fan

Wij zijn fan van de nougat van Dreams of Magnolia. Het is met niks te vergelijken. Ben je de taaie “kermisnoga” gewend dan vergeet je die al snel als je deze nougat hebt geproefd. Niks geen taaie, plakkerige bende, maar prachtige, zachte, rijk gegarneerde nougat.  Plus, je hoeft er niet de deur voor uit. Want die nougat heb je nu in een paar klikken in huis!

Een kijkje nemen en bestellen? Dat kan hier.

Gepubliceerd op 1 september 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.