Het kindermenu in de spotlightIn een tweet van @Boris (Boris Veldhuijzen van Zanten) vraagt hij zich af waarom het niet anders kan? En ook commercieel directeur van Landal, Bas Hoogland, roept zijn bijna 12.000 volgers op mee te denken over het kindermenu op de Landal parken (en in een aparte tweet noemt hij Smulpaapje als voorbeeld, daar zijn we ook erg blij mee!)

Standaard kindermenu

Smulpaapje is érg verheugd over deze aandacht en hoopt dat hiermee de aftrap is gegeven om in 2013 écht iets te gaan doen aan het standaard kindermenu. Dat dat makkelijk kan laten alle restaurants op smulpaapje.nl wel zien. En dat zijn er inmiddels ruim over de 100. Wie volgt?!

Gepubliceerd op 13 januari 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.