Het Carpefckndiemfeestje dat Borreltijd heet!Boeklancering Borreltijd van Susan Aretz

Mag je van je eigen feestje zeggen dat het de leukste vrijdagmiddagborrel ever was?! Jawel hé. Dat was het namelijk wat mij betreft wel. Met familie, vrienden, pers, culinaire collega's. Met heel veel lekkere drankjes, (zelfgemaakte) hapjes en lieve mensen om je heen is het al snel onvergetelijk, maar dat was deze dag wat mij betreft ook echt.

Eerste exemplaar Borreltijd voor Yvette van Boven

Na een lieve speech van mijn uitgever Willemijn mocht ik zelf het woord nemen. Ik had niemand verteld aan wie ik het eerste boek zou overhandigen. Dus dat die voor mijn grote voorbeeld en lieve vriendin Yvette was kwam (ook voor haar) als een totale verrassing. Maar ook mijn lieve gezin kreeg een eerste exemplaar, want zonder hen zou ik hier überhaupt niet staan en zijn gekomen…

Carpefckndiem

Maar daarna was het vooral Borreltijd! Ik heb zelf volgens mij nul hapjes gegeten, maar gelukkig was aan het eind van de middag/begin van de avond alles toch op. Ik heb vooral genoten van alle lieve woorden, de ontelbare kado's en de voelbare liefde van iedereen die er was en die heeft bijgedragen om er een onvergetelijke boeklancering van te maken.

Een nog uitgebreider verslag en dankjewel! lees je hier. Alle fantástische foto's zijn met dank aan lieve Ashkan.

Gepubliceerd op 21 september 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]