Het Carpefckndiemfeestje dat Borreltijd heet!Boeklancering Borreltijd van Susan Aretz

Mag je van je eigen feestje zeggen dat het de leukste vrijdagmiddagborrel ever was?! Jawel hé. Dat was het namelijk wat mij betreft wel. Met familie, vrienden, pers, culinaire collega's. Met heel veel lekkere drankjes, (zelfgemaakte) hapjes en lieve mensen om je heen is het al snel onvergetelijk, maar dat was deze dag wat mij betreft ook echt.

Eerste exemplaar Borreltijd voor Yvette van Boven

Na een lieve speech van mijn uitgever Willemijn mocht ik zelf het woord nemen. Ik had niemand verteld aan wie ik het eerste boek zou overhandigen. Dus dat die voor mijn grote voorbeeld en lieve vriendin Yvette was kwam (ook voor haar) als een totale verrassing. Maar ook mijn lieve gezin kreeg een eerste exemplaar, want zonder hen zou ik hier überhaupt niet staan en zijn gekomen…

Carpefckndiem

Maar daarna was het vooral Borreltijd! Ik heb zelf volgens mij nul hapjes gegeten, maar gelukkig was aan het eind van de middag/begin van de avond alles toch op. Ik heb vooral genoten van alle lieve woorden, de ontelbare kado's en de voelbare liefde van iedereen die er was en die heeft bijgedragen om er een onvergetelijke boeklancering van te maken.

Een nog uitgebreider verslag en dankjewel! lees je hier. Alle fantástische foto's zijn met dank aan lieve Ashkan.

Gepubliceerd op 21 september 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.