HappyHappyJoyJoy open op de CeintuurbaanDe derde vestiging van HappyHappyJoyJoy is geopend op de Ceintuurbaan, in de Pijp in Amsterdam. Ik mocht een kijkje nemen tijdens de opening en je ziet er de vertrouwde gerechten in het vertrouwde interieur dat ook al in Amsterdam West en Oost zit.

Hier eet je streetfood gerechten met Thaise, Maleisische, Vietnamese, Indonesische, en Chinese invloeden. Alle gerechten zijn het formaat van een tussengerecht. 3 à 4 gerechtjes bestellen is ongeveer een maaltijd, maar je kunt er zoveel bestellen als je wilt. Vergeet niet de Thaise viskoekjes te bestellen, spicy maar súper lekker!

Je kunt de hele dag binnenlopen, top dus voor zowel lunch, borrel als avondeten als je zin hebt in de smaken van Azië!

Gepubliceerd op 6 september 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.