Gezond eten kun je leren – het vervolgBrainstorm

Een eerste datum voor brainstorm is geprikt, waarbij we vanuit verschillende invalshoeken (onderzoek, receptuur, educatie) gezamenlijk kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat is er al, waar zitten scholen op te wachten en hoe kunnen we het verzorgen. Ontzettend leuk en spannend om mee aan de slag te gaan. En geweldig ook om dit met verschillende mensen samen op te pakken.

Kennis delen is vermenigvuldigen

Heb jij ingangen die hiervoor van belang kunnen zijn. Heb je kennis, informatie of contacten op dit gebied. We horen graag van je! Gezamenlijk zetten we dan ook op dit thema een beweging in gang om lekker en gezond eten op de kaart te zetten.

Gepubliceerd op 11 juli 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.