Frank’s Smoke House in AmsterdamFrank's Smoke House

Als je houdt van de huisgerookte vis, dan heb ik nu een top tip voor je. Niet op een plek waar je waarschijnlijk zo maar even langsloopt, maar waar je zeker een keer speciaal naar toe wilt. Frank's Smoke House is een New York deli style traiteur en restaurant op de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam.

Frank, de eigenaar, is geboren en getogen in Baltimore en woont al weer bijna twee deccenia in Amsterdam. Een goedlachse, vriendelijke vent die vól verhalen zit over de vis die hij 'in house' rookt. Vraag hem maar eens het verhaal te vertellen over het vangen van wilde zalm.

Maar naast goeie verhalen heeft hij vooral ook heerlijk gerookte vis. Om af te halen, in de winkel voor het restaurant. Om te lunchen, zoals wij deden, of om 's avonds te komen dineren. het kan allemaal.

Het plankje met verschillende soorten gerookte vis was een mooie eerste kennismaking en smaakt naar meer!

Frank's Smoke House
Oostenburgervoorstraat 1
Dinsdag t/m vrijdag 8u – 23u
Zaterdag 9u – 23u
& Zondag 10u – 18u

Gepubliceerd op 23 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.