Frank’s Smoke House in AmsterdamFrank's Smoke House

Als je houdt van de huisgerookte vis, dan heb ik nu een top tip voor je. Niet op een plek waar je waarschijnlijk zo maar even langsloopt, maar waar je zeker een keer speciaal naar toe wilt. Frank's Smoke House is een New York deli style traiteur en restaurant op de Oostenburgervoorstraat in Amsterdam.

Frank, de eigenaar, is geboren en getogen in Baltimore en woont al weer bijna twee deccenia in Amsterdam. Een goedlachse, vriendelijke vent die vól verhalen zit over de vis die hij 'in house' rookt. Vraag hem maar eens het verhaal te vertellen over het vangen van wilde zalm.

Maar naast goeie verhalen heeft hij vooral ook heerlijk gerookte vis. Om af te halen, in de winkel voor het restaurant. Om te lunchen, zoals wij deden, of om 's avonds te komen dineren. het kan allemaal.

Het plankje met verschillende soorten gerookte vis was een mooie eerste kennismaking en smaakt naar meer!

Frank's Smoke House
Oostenburgervoorstraat 1
Dinsdag t/m vrijdag 8u – 23u
Zaterdag 9u – 23u
& Zondag 10u – 18u

Gepubliceerd op 23 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!