Foodelicious lanceert foodie-fantastische box



Exclusieve pareltjes

De box die gisteren werd gepresenteerd is een limited edition, maar geeft een indicatie van wat abonnees kunnen verwachten. De #FDbox, die in augustus voor het eerst uitgegeven wordt (en nu al zijn eigen hashtag heeft) bevat altijd minstens zes producten. En die producten zijn op dat moment nog niet in de winkel of webshop te koop. Exclusief dus voor abonnees, die zo als eerste de nieuwste pareltjes in huis hebben en kunnen uitproberen.

Kwaliteit

Foodelicious levert al zeven jaar in de winkel én online kwaliteit, en diezelfde kwaliteit komt terug in de box. Mijn verwachtingen waren hooggespannen en die werden gistermiddag gewoon weer meer dan waargemaakt. In restaurant Antichic (dat ook op Smulpaapje staat!) wordt al jaren met de producten van Foodelicious gekookt. Speciaal voor deze lancering waren er gerechtjes met ingrediënten uit de box gemaakt. Wat een feest! Iedere box wordt overigens standaard voorzien van een aantal recepten ter inspiratie. De gerechtjes van gisteren ga ik thuis heel gauw proberen na te maken, want het was echt smullen.

Foodeliciousevent.jpg

Abonnee worden

De box komt bewust tweemaandelijks en ik ben daar blij om. Iedere maand is eigenlijk gewoon net te vaak en op deze manier is het, als je het terugrekent, per maand ook een bedrag dat je graag voor een dergelijke verrassing uitgeeft. Abonnees betalen € 34,95 per doos, die zelfs naar België wordt gestuurd zodat ook de Vlaamse foodies kunnen meegenieten. Bestellen kan nu al, ga daarvoor naar Foodelicious.nl. De eerste box wordt in augustus verzonden. Wij gaan alvast voor de brievenbus liggen!

Gepubliceerd op 2 juli 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.