Foodelicious lanceert foodie-fantastische box



Exclusieve pareltjes

De box die gisteren werd gepresenteerd is een limited edition, maar geeft een indicatie van wat abonnees kunnen verwachten. De #FDbox, die in augustus voor het eerst uitgegeven wordt (en nu al zijn eigen hashtag heeft) bevat altijd minstens zes producten. En die producten zijn op dat moment nog niet in de winkel of webshop te koop. Exclusief dus voor abonnees, die zo als eerste de nieuwste pareltjes in huis hebben en kunnen uitproberen.

Kwaliteit

Foodelicious levert al zeven jaar in de winkel én online kwaliteit, en diezelfde kwaliteit komt terug in de box. Mijn verwachtingen waren hooggespannen en die werden gistermiddag gewoon weer meer dan waargemaakt. In restaurant Antichic (dat ook op Smulpaapje staat!) wordt al jaren met de producten van Foodelicious gekookt. Speciaal voor deze lancering waren er gerechtjes met ingrediënten uit de box gemaakt. Wat een feest! Iedere box wordt overigens standaard voorzien van een aantal recepten ter inspiratie. De gerechtjes van gisteren ga ik thuis heel gauw proberen na te maken, want het was echt smullen.

Foodeliciousevent.jpg

Abonnee worden

De box komt bewust tweemaandelijks en ik ben daar blij om. Iedere maand is eigenlijk gewoon net te vaak en op deze manier is het, als je het terugrekent, per maand ook een bedrag dat je graag voor een dergelijke verrassing uitgeeft. Abonnees betalen € 34,95 per doos, die zelfs naar België wordt gestuurd zodat ook de Vlaamse foodies kunnen meegenieten. Bestellen kan nu al, ga daarvoor naar Foodelicious.nl. De eerste box wordt in augustus verzonden. Wij gaan alvast voor de brievenbus liggen!

Gepubliceerd op 2 juli 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.
6 juni 2024
recept knoflookgarnalen bbq
 
Knoflookgarnalen van de BBQ

Dit is een recept voor knoflookgarnalen van de barbecue. Een heerlijk zomers borrelhapje, dat je in een handomdraai maakt.