Foodelicious lanceert foodie-fantastische box



Exclusieve pareltjes

De box die gisteren werd gepresenteerd is een limited edition, maar geeft een indicatie van wat abonnees kunnen verwachten. De #FDbox, die in augustus voor het eerst uitgegeven wordt (en nu al zijn eigen hashtag heeft) bevat altijd minstens zes producten. En die producten zijn op dat moment nog niet in de winkel of webshop te koop. Exclusief dus voor abonnees, die zo als eerste de nieuwste pareltjes in huis hebben en kunnen uitproberen.

Kwaliteit

Foodelicious levert al zeven jaar in de winkel én online kwaliteit, en diezelfde kwaliteit komt terug in de box. Mijn verwachtingen waren hooggespannen en die werden gistermiddag gewoon weer meer dan waargemaakt. In restaurant Antichic (dat ook op Smulpaapje staat!) wordt al jaren met de producten van Foodelicious gekookt. Speciaal voor deze lancering waren er gerechtjes met ingrediënten uit de box gemaakt. Wat een feest! Iedere box wordt overigens standaard voorzien van een aantal recepten ter inspiratie. De gerechtjes van gisteren ga ik thuis heel gauw proberen na te maken, want het was echt smullen.

Foodeliciousevent.jpg

Abonnee worden

De box komt bewust tweemaandelijks en ik ben daar blij om. Iedere maand is eigenlijk gewoon net te vaak en op deze manier is het, als je het terugrekent, per maand ook een bedrag dat je graag voor een dergelijke verrassing uitgeeft. Abonnees betalen € 34,95 per doos, die zelfs naar België wordt gestuurd zodat ook de Vlaamse foodies kunnen meegenieten. Bestellen kan nu al, ga daarvoor naar Foodelicious.nl. De eerste box wordt in augustus verzonden. Wij gaan alvast voor de brievenbus liggen!

Gepubliceerd op 2 juli 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!