Fifteen Amsterdam viert tienjarig jubileum



Jongeren hebben de toekomst in Fifteen

In Fifteen worden ieder jaar 15 jongeren opgeleid tot kok. Jongeren met vaak een uitzonderlijk verhaal, die al redelijk wat obstakels zijn tegengekomen. Dit concept, dat inmiddels wereldwijd een succes is, startte tien jaar geleden in Amsterdam. En al heel wat leerlingen hebben inmiddels een plek gevonden als professioneel kok.

Jamie Oliver's Fifteen Amsterdam

Fifteen viert 10jarig jubileum

Het tienjarig jubileum was voor Fifteen Amsterdam aanleiding om een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website te lanceren. Maar ook in de keuken is er het nodige veranderd. John Gebuis is de nieuwe chefkok en met zijn komst is ook het menu vernieuwd. In de grote open keuken kun je een blik werpen op hoe het er achter het fornuis aan toe gaat en hoe John Gebuis de leerlingen begeleidt. In het restaurant geniet je vervolgens van al het lekkers dat is bereid.

Reserveren kan online, via de nieuwe website van Fifteen

Gepubliceerd op 28 juli 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.