Fifteen Amsterdam viert tienjarig jubileum
Jongeren hebben de toekomst in Fifteen
In Fifteen worden ieder jaar 15 jongeren opgeleid tot kok. Jongeren met vaak een uitzonderlijk verhaal, die al redelijk wat obstakels zijn tegengekomen. Dit concept, dat inmiddels wereldwijd een succes is, startte tien jaar geleden in Amsterdam. En al heel wat leerlingen hebben inmiddels een plek gevonden als professioneel kok.
Fifteen viert 10jarig jubileum
Het tienjarig jubileum was voor Fifteen Amsterdam aanleiding om een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website te lanceren. Maar ook in de keuken is er het nodige veranderd. John Gebuis is de nieuwe chefkok en met zijn komst is ook het menu vernieuwd. In de grote open keuken kun je een blik werpen op hoe het er achter het fornuis aan toe gaat en hoe John Gebuis de leerlingen begeleidt. In het restaurant geniet je vervolgens van al het lekkers dat is bereid.
Reserveren kan online, via de nieuwe website van Fifteen
Gepubliceerd op 28 juli 2014