Fifteen Amsterdam viert tienjarig jubileum



Jongeren hebben de toekomst in Fifteen

In Fifteen worden ieder jaar 15 jongeren opgeleid tot kok. Jongeren met vaak een uitzonderlijk verhaal, die al redelijk wat obstakels zijn tegengekomen. Dit concept, dat inmiddels wereldwijd een succes is, startte tien jaar geleden in Amsterdam. En al heel wat leerlingen hebben inmiddels een plek gevonden als professioneel kok.

Jamie Oliver's Fifteen Amsterdam

Fifteen viert 10jarig jubileum

Het tienjarig jubileum was voor Fifteen Amsterdam aanleiding om een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website te lanceren. Maar ook in de keuken is er het nodige veranderd. John Gebuis is de nieuwe chefkok en met zijn komst is ook het menu vernieuwd. In de grote open keuken kun je een blik werpen op hoe het er achter het fornuis aan toe gaat en hoe John Gebuis de leerlingen begeleidt. In het restaurant geniet je vervolgens van al het lekkers dat is bereid.

Reserveren kan online, via de nieuwe website van Fifteen

Gepubliceerd op 28 juli 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.
16 maart 2024
everything bagel quiche
 
Everything bagel hartige taart met zalm

Alles wat lekker is aan een everything bagel met zalm, maar dan in de vorm van een hartige taart. Je favoriete lunchrecept is nu binnen handbereik.
8 maart 2024
colomba pasquale paasbrood
 
Italiaans Paasbrood (Colomba Pasquale)

Een Colomba Pasquale is een Italiaans paasbrood. Een heerlijk zoet, brioche-achtig brood dat je heel eenvoudig thuis met Pasen op tafel zet.
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.