Fifteen Amsterdam viert tienjarig jubileum



Jongeren hebben de toekomst in Fifteen

In Fifteen worden ieder jaar 15 jongeren opgeleid tot kok. Jongeren met vaak een uitzonderlijk verhaal, die al redelijk wat obstakels zijn tegengekomen. Dit concept, dat inmiddels wereldwijd een succes is, startte tien jaar geleden in Amsterdam. En al heel wat leerlingen hebben inmiddels een plek gevonden als professioneel kok.

Jamie Oliver's Fifteen Amsterdam

Fifteen viert 10jarig jubileum

Het tienjarig jubileum was voor Fifteen Amsterdam aanleiding om een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website te lanceren. Maar ook in de keuken is er het nodige veranderd. John Gebuis is de nieuwe chefkok en met zijn komst is ook het menu vernieuwd. In de grote open keuken kun je een blik werpen op hoe het er achter het fornuis aan toe gaat en hoe John Gebuis de leerlingen begeleidt. In het restaurant geniet je vervolgens van al het lekkers dat is bereid.

Reserveren kan online, via de nieuwe website van Fifteen

Gepubliceerd op 28 juli 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
11 januari 2023
hartige cake met spinazie
 
Hartige cake met spinazie

Een hartige cake is áltijd een goed idee. Als makkelijke lunch, als borrelhapje of bij soep voor een snelle maaltijd. Deze hartige cake wil je maken!
8 januari 2023
salade met makreel
 
Makreelsalade met appel

Makreelsalade is niet alleen heerlijk op een boterham of cracker. Het is ook een heerlijk makreelrecept voor de borrel. Super veelzijdig!
5 januari 2023
palmkool
 
10 x recepten met lekker veel groente

In plaats van deze maand te focussen op afvallen wil ik je laten zien hoe lekker het is om veel groente te eten. Dus 10x recepten met volop groente.
29 december 2022
snelle roerbak met spitskool
 
Super snelle roerbak met spitskool en champignons

Een super snelle roerbak met spitskool en champignons. Een heerlijk budgetrecept dat in no time klaar is. Super gezond én lekker
29 december 2022
borreltijd
 
Italiaans borrelhapje (sfoglia ripiena)

Gevuld bladerdeeg, op z’n Italiaans, maakt een waanzinnig lekker en makkelijk borrelhapje. Zéker als je truffelsalami gebruikt.
29 december 2022
Italiaans stoofvlees uit de oven
 
Italiaans stoofvlees uit de oven

Botermals, fantastisch lekker Italiaans stoofvlees en de oven doet het grootste deel van het werk!. Dit is mogelijk het allerlekkerste stoofvlees ooit…