GESLOTEN – Een pakket vol lekkers van Nairn’sGESLOTEN – Win een van de twee pakketten van Nairn’s

Wie de koekjes en crackertjes van Nairn’s nog niet kent heeft nu een uitgelezen kans om er mee kennis te maken en als je ze al wel kent wil je al helemaal meedoen. Nairn’s maakt koekjes en crackertjes van haver. Niet alleen bevatten de koekjes minder suiker per 100 g dan veel andere zoete koekjes in de supermarkt, ze zijn ook glutenvrij. Maar het allerbelangrijkste, ze zijn zo ontzettend lekker! En hou je niet van zoet, geen ramp. Ook de crackertjes zijn fantastisch. Zó in je tas, mee naar je werk. Of thuis bij de borrel. En ik mag twee mensen blij maken met een pakket waar álles in zit. Dus koekjes én crackertjes.

Zo doe je mee

Wil jij een van die twee pakketten winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel me of jij team zoet of team hartig bent en welk doosje als eerste opengaat. Als je voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene  dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met dinsdag 2 juni aanstaande, 00.00uur. De twee winnaars krijgen de daaropvolgende dag bericht.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren.

Extra kansen

 • Deel dit artikel via een van de deelknoppen hieronder.
 • Volg mij op Instagram
 • En/of door de facebookpagina van de site te liken

Gepubliceerd op 30 mei 2020


55 reacties

 1. Patricia Bouthisma schreef:

  Team zoet, het blauwe doosje, met chocola en cocon gaat bij mij als eerste open. Lijkt me heerlijk

 2. Esther schreef:

  Team hartig all the way, maar mijn huisgenoten zeker niet. Het ligt er dus maar aan wie ze het eerst in handen zou krijgen.

 3. Yvette schreef:

  Team hartig! Half februari ben ik gestopt met suiker eten en ik mis de zoetigheid gek genoeg helemaal niet. Maar dat wil niet zeggen dat ik niets lekkers lust

 4. Anton Hompe schreef:

  de twijfel slaat toe., # team hartig overdag om lekker alert te blijven en # team zoet om in de avond even na te genieten…………
  Als ik kiezen moet ga ik voor # TEAM ZOET EN DE BLUEBERRY VARIANT……….

  sUCCES ALLEN EN VEEL EET & WINPLEZIER HIER EN HOUD HET GEZELLIG EN VEILIG ANNO 2020

 5. Femke 😃 schreef:

  Zelf ben ik van #teamzoet, maar ik win ze graag voor mijn zwager van #teamhartig💪🏻
  Ik gun hem heerlijke crackertjes bij de borrel die we op de Leidse (zaterdag)markt bijeen scharrelen. Dan kunnen we met z’n allen genieten van al het lekkers van Ilias😋😋😋

  P.s. De nieuwe site is erg mooi geworden, en ondanks dat ik mijn favoriete smulpaapjerecepten had opgeslagen, heb ik ze hier allemaal teruggevonden! Zo fijn!!! Keep up the good work🤩

 6. Teddy schreef:

  Als er maar chocola in zit en nu ik wil lijnen voor de zomervakantie komen deze koekjes met chocolade wel heel goed uit. Lekker om mee te nemen naar het werk of onderweg op vakantie ik ben nu al fan!

 7. Fenny schreef:

  Wauw super Winactie♡! Ik ken deze producten van Nairn’s nog niet en ze lijken mij eerlijk gezegd stuk voor stuk lekker, maar deze lijkt mij het allerlekkerste:

  Oats & stem Ginger

  & dat is vooral omdat deze smaak erg verrassend is!

  ♡ Liefs Fenny ♡

 8. Femke schreef:

  Team zoet, en dan het chunky koekje met chocolade!

 9. Jan schreef:

  Team zoet , blueberry en raspberry dat wordt genieten !

 10. Mendy Bruggink schreef:

  Zoet! Coconut met chocolade lijkt mij heerlijk!

 11. Renilda schreef:

  Team Zoet natuurlijk 😊
  Ik hou van kokosnoot dus deze zou er eerst aan gaan😅

 12. Iris schreef:

  Team Zoet: kokosnoot
  Njam njam

 13. Misye schreef:

  Ik moet echt minderen in suikers en eet glutenvrij en ik ken de producten van dit merk nog niet dus een uitgelezen kans om dat nu te gaan ervaren. Maak daarom graag kans, lijkt mij lekker! 😀

 14. Sandra schreef:

  Team zoet hier in huis doet graag mee aan deze winactie! de producten van Nairn’s zijn bij ons nog niet bekend maar hopelijk kunnen jullie daar verandering in brengen! welke verpakking er het eerst open gaat? ik denk allemaal tegelijk zodat we ze allemaal gelijk kunnen proeven 😉

 15. Mandy schreef:

  Zoet of hartig, lekkere koekjes gaan er altijd wel in! Maar in dit geval zien die volkeren crackers er wel heel goed uit om een avondsnackje mee goed te praten. 😉

 16. Anna schreef:

  ooeeeh team zoet team zoet

 17. Anita te Gussinklo schreef:

  Hier team zoet, wat fijn dat ze ook glutenvrij zijn.
  Verras ik graag mijn schoonmoeder mee, die een glutenallergie heeft

 18. Marja schreef:

  Ik ga voor hartig en gezond ☺️

 19. Lies schreef:

  Oe! Team hartig! De super seeded klinken erg lekker!

 20. Marieka waalwijk schreef:

  Heerlijk. Hier gaan we volledig voor zoet

 21. Zoê schreef:

  40% minder suiker nou den ben ik zeker voor zoet, ben heel benieuwd naar de dark chocolade en cocos, Geweldig ik werk in onregelmatige diensten en ontbijt schiet er wel een bij in en dan is het heel lekker om alvast een koekje te eten makkelijk op de vuist en toch weten dat er minder suiker in zit

 22. Ellen schreef:

  Ik ben voor zoet, de kenner en genieter van alle zoetigheden, zeer welkom dus

 23. Pien schreef:

  Ik ga voor hartig, super seeded, klinkt ook gezond deze koekjes, lekker als tussendoortje😋

 24. Esther schreef:

  Moeilijk kiezen, maar toch team zoet. Dan wordt het daarna nog een strijd tussen de syrup en dark chocolade & coconut koekjes

 25. Emma schreef:

  Team Zoet! 😍 Met mijn Coeliakie en Koemelkallegie is het lastig lekkere zoete dingen te vinden. Met deze koekjes hoef ik niet verder te zoeken, ze zijn perfect! 🙌🏼 Lekker als ontbijt (want oats), koekje bij de koffie, tussendoortje op werk of verkruimeld als taartbodem!

 26. Marian B schreef:

  Ik ken deze koekjes nog helemaal niet. Minder suiker daar word ik wel blij van. Daar moet maar snel eens verandering in komen! Team hartig en zoet zijn we, als ik echt moet kiezen dan denk ik dat ik toch voor zoet ga. De DARK CHOCOLATE & COCONUT gaat waarschijnlijk als eerste open, mjammie!

 27. A. schreef:

  Hartig en zoet verras mijn zus maar 😉

 28. Janine schreef:

  Dit is een super mooie kans om kennis te maken met deze producten en voor herhaling vatbaar zijn
  Ik ben zowel team zoet als hartig
  En de choco kokos gaat als eerste open 😋

 29. Suleika schreef:

  Team hartig, zonder twijfel! Natuurlijk kan ik een mooi verhaal houden wie ik dez gun maar dit keer zou ik ze lekker voor mijzelf houden!

 30. Jacqueline schreef:

  Bij mij gaan de hartige koekjes eerst op. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord dus ben wel benieuwd.

 31. m chen schreef:

  Team hartig maar als ik win gaat er als eerste een zoete variant open die met chocolade!

 32. Henk Meinderts schreef:

  Wat doen jullie me aan. Door jullie actie zit ik hier met 2 gillende meiden in huis🤣 Waaaahhhh papa lekkere koekjes van Nairn’s …..meedoen hoor papa😍 En Ashley de jongste …OMG papa ik ben team hartig🤩
  En als liefhebbende vader luister je natuurlijk naar je dochters dus ik doe gezellig mee en hoop dat ze wat voor me overlaten want ik ben team zoet en hartig🥳🥳🥳

 33. Anneliese de Waal schreef:

  Team zoet, ik ben erg benieuwd naar alle koekjes.
  Ben erg benieuwd naar Chunky, zou ik als eerste opmaken.

 34. Suzan schreef:

  Wij zijn team hartig. maar ik zou ze allemaal willen proberen. tot vandaag had ik nog nooit van dit merk gehoord. maar het product ziet er erg lekker uit .

 35. Lida schreef:

  Sorry maar ik ken ze (nog) niet. Zou ze graag proberen. Hartig of zoet we zijn gek op beide. Ik zou eerder voor zoet kiezen. lekkere actie waar ik graag aan mee doe.

 36. Yvonne schreef:

  Oei lastige keuze.. Ik sluit me toch aan bij team hartig! Lekkuuuuuur.

 37. Marjan schreef:

  Oh deze zijn heerlijk. Ik neem ze altijd mee uit Schotland. Ik zit in team hartig (zoet ken ik eigenlijk niet van dit merk) en doe heel graag mee.

 38. Stefany van wijk schreef:

  Oh de chuncky koekjes zien er heerlijk uit, die gaan als eerste op!
  Team zoet for the win!

 39. Marlies van der Schoor schreef:

  Ik ben voor team zoet en het doosje met Oats, Bluberry & Raspberry ga ik als eerste openmaken.

 40. Maria schreef:

  Team zoet voor mijn zorgdochter! Zij voorziet alle ouderen in haar straat wekelijks van boodschappen en…een bloemetje.
  Zelf heeft ze zware astma en een zorgenkind en ze werkt in het onderwijs maar niets weerhoudt haar om te zorgen voor anderen.
  Ze is gewoon een Topper! Ze mag van mij een keer echt verwend worden!

 41. Willem de Wal schreef:

  Ik houd wel van een koekje, ik ga voor zoet, maar hartig op een goede tweede plaats.

 42. Yvonne schreef:

  Team zoet!! Ik ga ze delen met mijn collega, zij verdraagt geen gluten. Als eerste maken we de biscuits met donkere chocolade en kokos open. We hebben al trek.

 43. Ineke schreef:

  Ik ga voor team zoet.

 44. wilmsen anita schreef:

  type hartig

 45. Nelly schreef:

  Ik ben voor team hartig, maar kan zo overlopen naar team zoet

 46. Mark Deijkers schreef:

  Type zoet

  Chunky gaat het eerste open.

 47. Spannende koekjes ben super benieuwd hierna

 48. Oma Will schreef:

  Ik ga voor team zoet.
  Ik ga de koekjes met chocolade het eerst proberen, want ik ben gek op chocola.
  Ze zeggen chocolade maakt gelukkig en dat hebben we tegenwoordig wel nodig.
  Een fijn Pinksterweekend !

 49. Bjorn schreef:

  Team Zoet
  Syrup

 50. Karen de Loos schreef:

  Ken het merk uit Schotland waar vrienden wonen. Laatste keer dat ik ze zag was begin dit jaar! En aten we de hartige varianten met een cheese board en fijne wijn. We kennen elkaar uit Kaapstad waar zij een te gek guesthouse hadden. Onze liefde voor food & beverage is maar 1 van de gedeelde liefdes. Om mijn heimwee naar hen en de mooie avonden een beetje te compenseren win ik heel graag dit pakket. Ik ben overigens van hartig én zoet (heel erg, maar wel heel lekker).

 51. Lenneke schreef:

  De kinderen (waarvan 1 verplicht glutenvrij eet) zijn AB-SO-LUUT team zoet; ik meer team hartig 😁 maar voor de koekjes met kokos en pure chocolade wil ik bést een uitzondering maken…

 52. Arlette schreef:

  Ik wil ze graag winnen voor mijn dochter van 3 met coeliakie. Want de heerlijke koekjes en crackers van Nairn zijn bij haar favoriet en dus ook nog glutenvrij. Gek genoeg is mijn dochter meer van team hartig. Ik vind ze zelf trouwens ook lekker. En dan ben ik zeker voor team zoet!

  • Moniek schreef:

   Lastige keuze zoet of hartig maar 1 ding weet ik wel zeker! Ik zou als eerste voor de oats, blueberry en raspberry gaan!!! Die lijkt mij namelijk heerlijk en handig om mee te nemen als tussendoortje op het werk. Leuk trouwens deze actie! Ik heb de Facebook pagina geliked en kan nu daardoor ook de berichten volgen. Nu maar duimen 🍀🤞

 53. Claudia schreef:

  Ik kan intens genieten van haver producten, ik ken de producten van het merk Nairn’s niet. Team hartig. Ik ga voor de super seeded.

 54. Jacqueline schreef:

  Ik ben dol op gember. Dus de koekjes met gember gaan als eerste open.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!