Een kijkje in de keuken – deel V



Wat eten we vandaag?

Daar sta je dan. Op twee volle pagina’s. Wat eten we vandaag. Hét nieuwe standaardwerk voor drukke gezinnen. Hoezo de druk opvoeren! Ik ben er zo ape-poepie trots op, dat is niet uit te leggen. Er is, en wórdt nog steeds, zo hard aan gewerkt. De laatste loodjes voor mij. De recepten staan allemaal op papier. Nog wat laatste nieuwe recepten worden uitgewerkt en opgeschreven. Daarna is het over aan de vormgever.

Plezier in koken

Want het boek komt er echt práchtig uit te zien. Op de foto zie je al een kleine sneakpeek, maar dat is pas het begin. Binnenkort gaan we ook alle gerechten maken en fotograferen, zodat jullie meteen de keuken in willen om te gaan koken. Want dat is wat ik zo graag wil bereiken met dit boek. Dat jullie met net zo veel plezier (gaan) koken voor jullie gezin als ik dat doe. En dat jullie net zulke Smulpaapjes thuis krijgen, als mijn eigen meisje, die de hele reden is dat Smulpaapje is ontstaan. Samen genieten van lekker eten. Ik leg mijn eigen lat ook maar alvast wat hoger ;-).

Nog heel even geduld, nog een paar maandjes en het ligt in de winkel! Stay tuned en lees ook Kijkje in de keuken deel IV

Gepubliceerd op 20 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.