Een kijkje in de keuken – deel V



Wat eten we vandaag?

Daar sta je dan. Op twee volle pagina’s. Wat eten we vandaag. Hét nieuwe standaardwerk voor drukke gezinnen. Hoezo de druk opvoeren! Ik ben er zo ape-poepie trots op, dat is niet uit te leggen. Er is, en wórdt nog steeds, zo hard aan gewerkt. De laatste loodjes voor mij. De recepten staan allemaal op papier. Nog wat laatste nieuwe recepten worden uitgewerkt en opgeschreven. Daarna is het over aan de vormgever.

Plezier in koken

Want het boek komt er echt práchtig uit te zien. Op de foto zie je al een kleine sneakpeek, maar dat is pas het begin. Binnenkort gaan we ook alle gerechten maken en fotograferen, zodat jullie meteen de keuken in willen om te gaan koken. Want dat is wat ik zo graag wil bereiken met dit boek. Dat jullie met net zo veel plezier (gaan) koken voor jullie gezin als ik dat doe. En dat jullie net zulke Smulpaapjes thuis krijgen, als mijn eigen meisje, die de hele reden is dat Smulpaapje is ontstaan. Samen genieten van lekker eten. Ik leg mijn eigen lat ook maar alvast wat hoger ;-).

Nog heel even geduld, nog een paar maandjes en het ligt in de winkel! Stay tuned en lees ook Kijkje in de keuken deel IV

Gepubliceerd op 20 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
29 november 2022
vanille pannacotta web2.jpg
 
Vanille pannacotta met stoofpeertjes

Vanille pannacotta met stoofpeertjes, een dessert dat super feestelijk is en in zijn geheel is voor te bereiden. Een ideaal kerstdessert dus!
29 november 2022
 
Zelfgemaakte Pommes Duchesse

Goudbruine, knapperig van buiten en zacht van binnen, Pommes Duchesse. Je maakt ze heel eenvoudig zelf.
29 november 2022
frans stoofvlees boeuf bourguignon
 
Boeuf Bourguignon – Frans stoofvlees

Een klassiek Frans stoofvleesrecept, dat is deze boeuf bourguignon zeker. Maar wat een feestelijk gerecht om met kerst op tafel te zetten.
29 november 2022
 
Rode uiensoep met kaascroutons

Een klassieke uiensoep, maar dan met een twist. Maak deze rode uiensoep als voorgerecht voor een feestelijk menu.
16 november 2022
Mont d'oR BBQ
 
Mont d’Or van de barbecue

Mont d'Or, dit bijzondere seizoenskaasje, kun je ook geweldig op de (winter) barbecue bereiden en is een heerlijk borrelhapje voor de feestdagen.
9 november 2022
aardappeltaart Ottolenghi
 
Hartige taart met aardappel, Gruyère en feta

Uit Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker komt deze goddelijke hartige taart met aardappel en twee soorten kaas. Super makkelijk. Méga lekker!