Een kijkje in de keuken – deel IV



Ik hartje Twitter

Zoals de meesten wel weten is Smulpaapje op Twitter geboren. Dit medium heeft dan ook een speciaal plekje in mijn hart. In het prille begin van Smulpaapje, tijdens de crowfunding vorig jaar en ook nu bij het tot stand komen van mijn boek zijn de mensen op Twitter goud waard.

Recepten

Niet alleen omdat ik er wekelijks zie hoe mijn recepten bij mensen thuis op tafel belanden (man, wat is dat toch gaaf) maar ook verzoekjes om nieuwe recepten voor het boek te testen heeft meteen meerdere vrijwilligers tot gevolg. Lisa en Loes, veel plezier met bakken dit weekend 🙂

Fotoshoot

Binnenkort, als alle gerechten gefotografeerd worden, zijn er handjes nodig. Om me te helpen door mee te koken, voor hulp tijdens de shoot en bij het opeten van alles natuurlijk. En ook het oproepje daarvoor heeft meerdere hulpkoks opgeleverd. Dank je wel, nu al, Jonna, Maaike, Annick en Reny voor jullie aanbod nu en hulp binnenkort. Echt super!

Kortom, dit wordt niet alleen maar mijn kookboek. Dit kookboek is – zoals Smulpaapje – van en voor jullie allemaal!

Lees ook Kijkje in de keuken deel III

Gepubliceerd op 12 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
25 augustus 2024
Burgers bbq
 
Burgers van de BBQ

Maak van een eenvoudige burger van de barbecue een gourmet BBQ burger. Ik geef je mijn favo recept uit BBQ tijd
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!