Een kijkje in de keuken – deel IV



Ik hartje Twitter

Zoals de meesten wel weten is Smulpaapje op Twitter geboren. Dit medium heeft dan ook een speciaal plekje in mijn hart. In het prille begin van Smulpaapje, tijdens de crowfunding vorig jaar en ook nu bij het tot stand komen van mijn boek zijn de mensen op Twitter goud waard.

Recepten

Niet alleen omdat ik er wekelijks zie hoe mijn recepten bij mensen thuis op tafel belanden (man, wat is dat toch gaaf) maar ook verzoekjes om nieuwe recepten voor het boek te testen heeft meteen meerdere vrijwilligers tot gevolg. Lisa en Loes, veel plezier met bakken dit weekend 🙂

Fotoshoot

Binnenkort, als alle gerechten gefotografeerd worden, zijn er handjes nodig. Om me te helpen door mee te koken, voor hulp tijdens de shoot en bij het opeten van alles natuurlijk. En ook het oproepje daarvoor heeft meerdere hulpkoks opgeleverd. Dank je wel, nu al, Jonna, Maaike, Annick en Reny voor jullie aanbod nu en hulp binnenkort. Echt super!

Kortom, dit wordt niet alleen maar mijn kookboek. Dit kookboek is – zoals Smulpaapje – van en voor jullie allemaal!

Lees ook Kijkje in de keuken deel III

Gepubliceerd op 12 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.