Een kijkje in de keuken – deel V



Wat eten we vandaag?

Daar sta je dan. Op twee volle pagina’s. Wat eten we vandaag. Hét nieuwe standaardwerk voor drukke gezinnen. Hoezo de druk opvoeren! Ik ben er zo ape-poepie trots op, dat is niet uit te leggen. Er is, en wórdt nog steeds, zo hard aan gewerkt. De laatste loodjes voor mij. De recepten staan allemaal op papier. Nog wat laatste nieuwe recepten worden uitgewerkt en opgeschreven. Daarna is het over aan de vormgever.

Plezier in koken

Want het boek komt er echt práchtig uit te zien. Op de foto zie je al een kleine sneakpeek, maar dat is pas het begin. Binnenkort gaan we ook alle gerechten maken en fotograferen, zodat jullie meteen de keuken in willen om te gaan koken. Want dat is wat ik zo graag wil bereiken met dit boek. Dat jullie met net zo veel plezier (gaan) koken voor jullie gezin als ik dat doe. En dat jullie net zulke Smulpaapjes thuis krijgen, als mijn eigen meisje, die de hele reden is dat Smulpaapje is ontstaan. Samen genieten van lekker eten. Ik leg mijn eigen lat ook maar alvast wat hoger ;-).

Nog heel even geduld, nog een paar maandjes en het ligt in de winkel! Stay tuned en lees ook Kijkje in de keuken deel IV

Gepubliceerd op 20 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!