Een gebakje voor opa van Hidde de BrabanderVoorlezen aan je kinderen is wat mij betreft naast belangrijk, ook een van de leukste dingen die er is om samen te doen. Als je dan kunt voorlezen over eten heb je al helemaal bonuspunten gescoord.

Patissier Hidde de Brabander wijkt van zijn gebaande macaronpaden af en schreef het voorleesboekje ‘een gebakje voor opa’. Daar kun je niet anders dan blij van worden!

Het leukste schoenkadootje van het jaar

Want in het boekje neemt Hidde je mee in de belevingswereld van Fedde, die speciaal voor het bezoek van zijn opa een gebakje gaat uitzoeken. Omdat het boekje niet te dik is lees je dit met gemak voor het slapen van je kind(eren) helemaal uit. En laat je kind daarna vooral ook eens vertellen wat hij/zij voor opa zou uitzoeken. Is dat ook een gebakje? En wat is eigenlijk het favoriete taartje van jouw kind?

Uitgegeven in eigen beheer

Ik weet als geen ander hoe spannend het is om een boek uit te geven. Maar een boekje uitgeven in eigen beheer is mogelijk nóg spannender. Maar er is ook maar een beperkte eerste oplage gedrukt, dus je wil eigenlijk niet het risico lopen dat je ernaast grijpt.

Verkoopinformatie

Een gebakje voor opa – uitgegeven door Hidde de Brabander  kost € 9,95 en is te bestellen via zijn eigen webshop (meteen ook wat noga meebestellen!) Doe dat nu, dan heb je het ruim voor Sinterklaas in huis!

Gepubliceerd op 4 november 2015


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.