Een gebakje voor opa van Hidde de BrabanderVoorlezen aan je kinderen is wat mij betreft naast belangrijk, ook een van de leukste dingen die er is om samen te doen. Als je dan kunt voorlezen over eten heb je al helemaal bonuspunten gescoord.

Patissier Hidde de Brabander wijkt van zijn gebaande macaronpaden af en schreef het voorleesboekje ‘een gebakje voor opa’. Daar kun je niet anders dan blij van worden!

Het leukste schoenkadootje van het jaar

Want in het boekje neemt Hidde je mee in de belevingswereld van Fedde, die speciaal voor het bezoek van zijn opa een gebakje gaat uitzoeken. Omdat het boekje niet te dik is lees je dit met gemak voor het slapen van je kind(eren) helemaal uit. En laat je kind daarna vooral ook eens vertellen wat hij/zij voor opa zou uitzoeken. Is dat ook een gebakje? En wat is eigenlijk het favoriete taartje van jouw kind?

Uitgegeven in eigen beheer

Ik weet als geen ander hoe spannend het is om een boek uit te geven. Maar een boekje uitgeven in eigen beheer is mogelijk nóg spannender. Maar er is ook maar een beperkte eerste oplage gedrukt, dus je wil eigenlijk niet het risico lopen dat je ernaast grijpt.

Verkoopinformatie

Een gebakje voor opa – uitgegeven door Hidde de Brabander  kost € 9,95 en is te bestellen via zijn eigen webshop (meteen ook wat noga meebestellen!) Doe dat nu, dan heb je het ruim voor Sinterklaas in huis!

Gepubliceerd op 4 november 2015


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]