Dutch Ginger


Dutch Ginger met Willems Wermoed
Tijdens Taste of Amsterdam dronk ik 'm voor het eerst. Liefde op het eerste gezicht! Dat ik van Willems Wermoed hou is geen geheim (zelfs Willem weet het inmiddels…)
De combinatie met ginger beer, gin en een aantal smaakmakers is zó lekker. Dat moet je gewoon even zelf proberen.
Zo maak je de Dutch Ginger
30ml Willems Wermoed
30ml gin (bijv. Bobby's)
125ml ginger beer (Bundaberg is mijn favoriet)
Takje munt, schijfje sinaasappel, goed wat ijs en klaar ben je. Cheers!
Gepubliceerd op 12 juni 2018
Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
9 september 2023
Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.