Dutch Cuisine bij restaurant Hemingway



Restaurant Hemingway

De eerste keer dat ik mocht eten bij restaurant Hemingway in Bergen op Zoom staat me, een aantal jaar later, nog steeds bij. Ik baalde dan ook flink dat ik er de afgelopen edities niet bij de perslunches kon zijn. Gelukkig kwam er de uitnodiging voor een speciale aspergelunch en kon ik thuis regelen dat ik dit keer wel kon gaan. Wat een feest weer!

Biologische asperges van de Brabantse Wal stonden op het menu, en volledig in de stijl van Dutch Cuisine. Dat betekent iedere gang een andere bereiding van asperge. En dat is verrukkelijk kan ik je vertellen. Zeker als je weet dat Luc Kusters, van restaurant Bolenius, een aantal van de gangen voor zijn rekening nam.

Dutch Cuisine menu

Op het menu stond spaghetti van asperge met kokkels (zie foto rechts, hierboven). Paling, lokaal gekweekt, met Rotterdamse sojasaus (zie rechts helemaal bovenaan). Maar ook de klassieker asperges & lam mocht ook niet ontbreken. En zelfs in het dessert zaten asperges verwerkt. Dit alles begeleid door Nederlandse wijnen en zelfs een speciaal Nederlands biertje.

Plan een weekendje Bergen op Zoom

Nu weet ik al even dat de Bib Gourmand die restaurant Hemingway heeft zéér verdiend is, maar deze lunch bevestigt maar weer eens dat je eigenlijk gewoon een weekendje Bergen op Zoom moet boeken. Geniet dan van al het heerlijks van het restaurant en blijf slapen in het bijbehorende, prachtige hotel. Daar ga je heel blij van worden!

Disclaimer: deze perslunch werd aangeboden door Restaurant Hemingway

Gepubliceerd op 13 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
7 juli 2024
 
Persoonlijke update

Normaliter schrijf ik pas in december mijn terugblik op het jaar. Echter, dit jaar is in alle opzichten een ander jaar dan anders..
21 juni 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
17 juni 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
13 juni 2024
 
Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie

Wil je leren hoe je simpele Surinaamse groenterecepten maakt? Dan is Madame Jeanette van Raghenie Bhawanie jouw boek!
12 juni 2024
Smaakmakers podcast
 
100e aflevering Smaakmakers podcast

100 afleveringen van onze podcast Smaakmakers. Tijd om een feestje te vieren. WINACTIE GESLOTEN
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.