Dutch Cuisine bij restaurant Hemingway



Restaurant Hemingway
De eerste keer dat ik mocht eten bij restaurant Hemingway in Bergen op Zoom staat me, een aantal jaar later, nog steeds bij. Ik baalde dan ook flink dat ik er de afgelopen edities niet bij de perslunches kon zijn. Gelukkig kwam er de uitnodiging voor een speciale aspergelunch en kon ik thuis regelen dat ik dit keer wel kon gaan. Wat een feest weer!
Biologische asperges van de Brabantse Wal stonden op het menu, en volledig in de stijl van Dutch Cuisine. Dat betekent iedere gang een andere bereiding van asperge. En dat is verrukkelijk kan ik je vertellen. Zeker als je weet dat Luc Kusters, van restaurant Bolenius, een aantal van de gangen voor zijn rekening nam.


Dutch Cuisine menu
Op het menu stond spaghetti van asperge met kokkels (zie foto rechts, hierboven). Paling, lokaal gekweekt, met Rotterdamse sojasaus (zie rechts helemaal bovenaan). Maar ook de klassieker asperges & lam mocht ook niet ontbreken. En zelfs in het dessert zaten asperges verwerkt. Dit alles begeleid door Nederlandse wijnen en zelfs een speciaal Nederlands biertje.
Plan een weekendje Bergen op Zoom
Nu weet ik al even dat de Bib Gourmand die restaurant Hemingway heeft zéér verdiend is, maar deze lunch bevestigt maar weer eens dat je eigenlijk gewoon een weekendje Bergen op Zoom moet boeken. Geniet dan van al het heerlijks van het restaurant en blijf slapen in het bijbehorende, prachtige hotel. Daar ga je heel blij van worden!
Disclaimer: deze perslunch werd aangeboden door Restaurant Hemingway
Gepubliceerd op 13 juni 2018