DENHAM the Jeanmaker x NORR11DENHAM the Jeanmaker x NORR11

Het gebeurt niet vaak dat als ik een persbericht binnenkrijg ik accuut mijn hele interieur op straat wil gooien om te vervangen. Dat was precies wél de reactie toen ik aankondiging zag van de samenwerking tussen jeansmaker DENHAM en Scandinavisch designmerk NORR11.

Indigoleer

Samen hebben zij, ter gelegenheid van het 10jarig jubilieum van DENHAM, een collectie meubelstukken ontworpen, volledig in indigoleer. En zo, zó mooi! Ik heb geen idee wat de prijzen zijn, al kan ik me zo voorstellen dat je wel enigszins in de buidel moet tasten, maar dromen over deze 10 verschillende meubelstukken kan gelukkig voor niks. De Mammoth chair, die je op de foto hierboven links ziet, vind ik werkelijk té mooi gewoon!

10 jaar DENHAM

Iedere maand organiseert het merk een bijzonder event, om het jubileum luister bij te zetten. Ik trek voor nu maar even mijn favo DENHAM spijkerjackie aan en droom even verder over een huis vol indigoleer meubels…

Gepubliceerd op 9 augustus 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.