DENHAM the Jeanmaker x NORR11DENHAM the Jeanmaker x NORR11

Het gebeurt niet vaak dat als ik een persbericht binnenkrijg ik accuut mijn hele interieur op straat wil gooien om te vervangen. Dat was precies wél de reactie toen ik aankondiging zag van de samenwerking tussen jeansmaker DENHAM en Scandinavisch designmerk NORR11.

Indigoleer

Samen hebben zij, ter gelegenheid van het 10jarig jubilieum van DENHAM, een collectie meubelstukken ontworpen, volledig in indigoleer. En zo, zó mooi! Ik heb geen idee wat de prijzen zijn, al kan ik me zo voorstellen dat je wel enigszins in de buidel moet tasten, maar dromen over deze 10 verschillende meubelstukken kan gelukkig voor niks. De Mammoth chair, die je op de foto hierboven links ziet, vind ik werkelijk té mooi gewoon!

10 jaar DENHAM

Iedere maand organiseert het merk een bijzonder event, om het jubileum luister bij te zetten. Ik trek voor nu maar even mijn favo DENHAM spijkerjackie aan en droom even verder over een huis vol indigoleer meubels…

Gepubliceerd op 9 augustus 2018


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!