DENHAM the Jeanmaker x NORR11DENHAM the Jeanmaker x NORR11

Het gebeurt niet vaak dat als ik een persbericht binnenkrijg ik accuut mijn hele interieur op straat wil gooien om te vervangen. Dat was precies wél de reactie toen ik aankondiging zag van de samenwerking tussen jeansmaker DENHAM en Scandinavisch designmerk NORR11.

Indigoleer

Samen hebben zij, ter gelegenheid van het 10jarig jubilieum van DENHAM, een collectie meubelstukken ontworpen, volledig in indigoleer. En zo, zó mooi! Ik heb geen idee wat de prijzen zijn, al kan ik me zo voorstellen dat je wel enigszins in de buidel moet tasten, maar dromen over deze 10 verschillende meubelstukken kan gelukkig voor niks. De Mammoth chair, die je op de foto hierboven links ziet, vind ik werkelijk té mooi gewoon!

10 jaar DENHAM

Iedere maand organiseert het merk een bijzonder event, om het jubileum luister bij te zetten. Ik trek voor nu maar even mijn favo DENHAM spijkerjackie aan en droom even verder over een huis vol indigoleer meubels…

Gepubliceerd op 9 augustus 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]