DENHAM the Jeanmaker x NORR11DENHAM the Jeanmaker x NORR11

Het gebeurt niet vaak dat als ik een persbericht binnenkrijg ik accuut mijn hele interieur op straat wil gooien om te vervangen. Dat was precies wél de reactie toen ik aankondiging zag van de samenwerking tussen jeansmaker DENHAM en Scandinavisch designmerk NORR11.

Indigoleer

Samen hebben zij, ter gelegenheid van het 10jarig jubilieum van DENHAM, een collectie meubelstukken ontworpen, volledig in indigoleer. En zo, zó mooi! Ik heb geen idee wat de prijzen zijn, al kan ik me zo voorstellen dat je wel enigszins in de buidel moet tasten, maar dromen over deze 10 verschillende meubelstukken kan gelukkig voor niks. De Mammoth chair, die je op de foto hierboven links ziet, vind ik werkelijk té mooi gewoon!

10 jaar DENHAM

Iedere maand organiseert het merk een bijzonder event, om het jubileum luister bij te zetten. Ik trek voor nu maar even mijn favo DENHAM spijkerjackie aan en droom even verder over een huis vol indigoleer meubels…

Gepubliceerd op 9 augustus 2018


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
19 oktober 2020
cover Simply
 
Simply van Sabrina Ghayour – review

Makkelijke Midden-Oosterse maaltijden, dat is de ondertitel van het 5e boek van Sabrina Ghayour. Simply staat bomvol verrassende recepten.
13 oktober 2020
 
Win een exemplaar van Greenfeast Herfst & Winter

De winactie is gesloten. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht van mij ontvangen. Dank aan iedereen voor het meedoen!
13 oktober 2020
groenterecepten voor herfst en winter
 
Greenfeast herfst & winter van Nigel Slater

Recepten speciaal voor de herfst en de winter. Nigel Slater verzamelde ze in deze Greenfeast. Het vervolg op zijn eerdere lente & zomerboek.
12 oktober 2020
boek cover Linzen
 
Linzen van Joke Boon – review

Een heel boek alleen maar over linzen, dat schreef Joke Boon dit jaar. Maar hoe boeiend kunnen die nou zijn, linzen? Nou, mega verrassend dus!
11 oktober 2020
Katinka Peru
 
In de Peruaanse keuken met Katinka Lansink Dodero

Wil je meer weten over de Peruaanse keuken dan moét je om tafel met de half Peruaanse Katinka. En ze deelt het geheim voor de lekkerste ceviche.
1 oktober 2020
 
Borstonderzoek – doe het gewoon!

Een persoonlijk verhaal (uit 2018) over zelfonderzoek van je borsten én waarom het zo ongelofelijk belangrijk is zelf borstonderzoek te doen