De week van de fantasie bij restaurant The Park



Snickers The Park web2.jpg
Snickers volgens Erik van Loo

De week van de Fantasie

Je vraagt je misschien af waarom al deze gekkigheid? Heel simpel. Om de hoek, in het museumkwartier van Rotterdam, is de prachtige tentoonstelling Surrealisme in het Boijmans van Beuningen museum. Inspiratie genoeg voor de chefs van The Park om met dat thema ook in hun eigen restaurant aan de slag te gaan!

Niets is wat het lijkt

Tijdens de perslunch proeven we de verschillende gerechten, die samen met sterrenchef Erik van Loo, speciaal voor deze week zijn gecreëerd. Mag ik alvast een verzoek doen om dit menu niet na deze week te laten verdwijnen. Want wat hebben we genoten.

Huzarensalade the Park asperges speciaal The Park

Een huzarensalade (zie linkerfoto hierboven), een tomatensoep met ballen, asperges speciaal (zie rechterfoto hierboven), kalfsschnitzel en last but not least de Snickers (zie topfoto). Ieder gerecht tot in de perfectie verzorgd. Ze zullen stuk voor stuk, in hun gewone vorm, nooit meer hetzelfde smaken.

Kinderen eten mee

Van Erik van Loo wist ik al hoe hij denkt over kinderen en het kindermenu, maar ook aan tafel met andere medewerkers van het restaurant wordt benadrukt hoe welkom kinderen ook hier zijn. Geen kindermenu, maar lekker mee eten of in overleg (met hetgeen vers in de keuken aanwezig) is een eigen gerecht. Precies zoals ik het graag zie!

Bijzonder menu

Het speciale menu zoals wij dat aten wordt nog tot en met 21 mei geserveerd, maar een kleine blik op de kaart laat al zien dat ook op andere dagen daarna je hier meer dan goed op je plek bent als je van lekker eten houdt!

Gepubliceerd op 14 mei 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.