De week van de fantasie bij restaurant The Park



Snickers The Park web2.jpg
Snickers volgens Erik van Loo

De week van de Fantasie

Je vraagt je misschien af waarom al deze gekkigheid? Heel simpel. Om de hoek, in het museumkwartier van Rotterdam, is de prachtige tentoonstelling Surrealisme in het Boijmans van Beuningen museum. Inspiratie genoeg voor de chefs van The Park om met dat thema ook in hun eigen restaurant aan de slag te gaan!

Niets is wat het lijkt

Tijdens de perslunch proeven we de verschillende gerechten, die samen met sterrenchef Erik van Loo, speciaal voor deze week zijn gecreëerd. Mag ik alvast een verzoek doen om dit menu niet na deze week te laten verdwijnen. Want wat hebben we genoten.

Huzarensalade the Park asperges speciaal The Park

Een huzarensalade (zie linkerfoto hierboven), een tomatensoep met ballen, asperges speciaal (zie rechterfoto hierboven), kalfsschnitzel en last but not least de Snickers (zie topfoto). Ieder gerecht tot in de perfectie verzorgd. Ze zullen stuk voor stuk, in hun gewone vorm, nooit meer hetzelfde smaken.

Kinderen eten mee

Van Erik van Loo wist ik al hoe hij denkt over kinderen en het kindermenu, maar ook aan tafel met andere medewerkers van het restaurant wordt benadrukt hoe welkom kinderen ook hier zijn. Geen kindermenu, maar lekker mee eten of in overleg (met hetgeen vers in de keuken aanwezig) is een eigen gerecht. Precies zoals ik het graag zie!

Bijzonder menu

Het speciale menu zoals wij dat aten wordt nog tot en met 21 mei geserveerd, maar een kleine blik op de kaart laat al zien dat ook op andere dagen daarna je hier meer dan goed op je plek bent als je van lekker eten houdt!

Gepubliceerd op 14 mei 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
gyoza rijst bowl
 
Rijstbowl met gyoza

Een briljant recept! De vulling van een gyoza op een kom warme rijst. Wel de smaak, niet het gedoe. Love it!
20 maart 2023
 
Paasbrood maken

Zin om met Pasen zelf een Paasbrood te maken? Dan heb ik een heerlijk en eenvoudig recept voor Paasbrood voor je!
20 februari 2023
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel
 
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel

Soeprecepten kun je gewoon niet genoeg hebben. En dit recept voor witlofsoep mag je ook aan je repertoire toevoegen. Lekker én gezond.
7 februari 2023
TikTok pasta met wodka garnalen
 
Tik Tok pasta met wodka garnalen

Je dacht dat de Tik Tok pasta met feta al lekker was? Wacht tot je diezelfde pasta eet met wodka garnalen. Goddelijk!
4 februari 2023
nonnevot
 
Nonnevotten – Limburgs carnaval gebak

Zo maak en vouw je Limburgse nonnevotten, met stap voor stap foto's en tips. Ook als je niet in Limburg carnaval viert echt een aanrader
29 januari 2023
mosterdsoep recept
 
Romige mosterdsoep met appel

Een heerlijk vegan mosterdsoeprecept voor groot en klein. Mosterd geeft net dat beetje extra aan deze heerlijke soep met knolselderij en appel.