De week van de fantasie bij restaurant The Park



Snickers The Park web2.jpg
Snickers volgens Erik van Loo

De week van de Fantasie

Je vraagt je misschien af waarom al deze gekkigheid? Heel simpel. Om de hoek, in het museumkwartier van Rotterdam, is de prachtige tentoonstelling Surrealisme in het Boijmans van Beuningen museum. Inspiratie genoeg voor de chefs van The Park om met dat thema ook in hun eigen restaurant aan de slag te gaan!

Niets is wat het lijkt

Tijdens de perslunch proeven we de verschillende gerechten, die samen met sterrenchef Erik van Loo, speciaal voor deze week zijn gecreëerd. Mag ik alvast een verzoek doen om dit menu niet na deze week te laten verdwijnen. Want wat hebben we genoten.

Huzarensalade the Park asperges speciaal The Park

Een huzarensalade (zie linkerfoto hierboven), een tomatensoep met ballen, asperges speciaal (zie rechterfoto hierboven), kalfsschnitzel en last but not least de Snickers (zie topfoto). Ieder gerecht tot in de perfectie verzorgd. Ze zullen stuk voor stuk, in hun gewone vorm, nooit meer hetzelfde smaken.

Kinderen eten mee

Van Erik van Loo wist ik al hoe hij denkt over kinderen en het kindermenu, maar ook aan tafel met andere medewerkers van het restaurant wordt benadrukt hoe welkom kinderen ook hier zijn. Geen kindermenu, maar lekker mee eten of in overleg (met hetgeen vers in de keuken aanwezig) is een eigen gerecht. Precies zoals ik het graag zie!

Bijzonder menu

Het speciale menu zoals wij dat aten wordt nog tot en met 21 mei geserveerd, maar een kleine blik op de kaart laat al zien dat ook op andere dagen daarna je hier meer dan goed op je plek bent als je van lekker eten houdt!

Gepubliceerd op 14 mei 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!