De week van de fantasie bij restaurant The Park



Snickers The Park web2.jpg
Snickers volgens Erik van Loo

De week van de Fantasie

Je vraagt je misschien af waarom al deze gekkigheid? Heel simpel. Om de hoek, in het museumkwartier van Rotterdam, is de prachtige tentoonstelling Surrealisme in het Boijmans van Beuningen museum. Inspiratie genoeg voor de chefs van The Park om met dat thema ook in hun eigen restaurant aan de slag te gaan!

Niets is wat het lijkt

Tijdens de perslunch proeven we de verschillende gerechten, die samen met sterrenchef Erik van Loo, speciaal voor deze week zijn gecreëerd. Mag ik alvast een verzoek doen om dit menu niet na deze week te laten verdwijnen. Want wat hebben we genoten.

Huzarensalade the Park asperges speciaal The Park

Een huzarensalade (zie linkerfoto hierboven), een tomatensoep met ballen, asperges speciaal (zie rechterfoto hierboven), kalfsschnitzel en last but not least de Snickers (zie topfoto). Ieder gerecht tot in de perfectie verzorgd. Ze zullen stuk voor stuk, in hun gewone vorm, nooit meer hetzelfde smaken.

Kinderen eten mee

Van Erik van Loo wist ik al hoe hij denkt over kinderen en het kindermenu, maar ook aan tafel met andere medewerkers van het restaurant wordt benadrukt hoe welkom kinderen ook hier zijn. Geen kindermenu, maar lekker mee eten of in overleg (met hetgeen vers in de keuken aanwezig) is een eigen gerecht. Precies zoals ik het graag zie!

Bijzonder menu

Het speciale menu zoals wij dat aten wordt nog tot en met 21 mei geserveerd, maar een kleine blik op de kaart laat al zien dat ook op andere dagen daarna je hier meer dan goed op je plek bent als je van lekker eten houdt!

Gepubliceerd op 14 mei 2017


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.