De tussenstand na 3 maanden personal trainingTussenstand na 3 maanden personal training

Ik gaf het in mijn eerste update al aan; ik ben geen fitgirl. Nooit geweest, ga ik ook nooit worden. En toch… geloof het of niet maar ik begin langzaamaan lol te krijgen in het twee keer in de week sporten. Want ja. Ik ga nog steeds. Ik had me voorgenomen het tot het einde van het jaar vol te houden en dat is, op 2 of 3 keer af moeten zeggen in verband met werk, ook echt gelukt. Applausje voor mezelf!

Dat applaus mag ook voor het feit dat ik ook in 2020 twee keer in de week me in het zweet blijf werken, afgebeuld ga worden én daarvoor betaal. Hahaha. Maar laten we wel wezen, ik heb het ook echt nodig. Zowel die stok achter de deur, als het sporten.

De resultaten

Maar wat wel echt súper fijn is om te merken is dat ik ook echt vooruitgang boek! Mijn vetpercentage is inmiddels – 3% en mijn spierkracht juist +3,kg ook is het vet rondom mijn organen -2. Echt super blij mee! 

Kortom, ja het is een investering, ja het kost tijd, ja het is niet altijd leuk om om 7.30u jezelf in het donker er naar toe te slepen. Maar de resultaten zijn er naar. Hopelijk kan ik het in het nieuwe jaar combineren met ook nog beter letten op mijn voeding voor nog wat meer resultaat. Maar vooralsnog ben ik hier al echt súper blij mee. Thanks Mike & Dennis voor jullie begeleiding hierin.

Gepubliceerd op 19 december 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]