De tussenstand na 3 maanden personal trainingTussenstand na 3 maanden personal training

Ik gaf het in mijn eerste update al aan; ik ben geen fitgirl. Nooit geweest, ga ik ook nooit worden. En toch… geloof het of niet maar ik begin langzaamaan lol te krijgen in het twee keer in de week sporten. Want ja. Ik ga nog steeds. Ik had me voorgenomen het tot het einde van het jaar vol te houden en dat is, op 2 of 3 keer af moeten zeggen in verband met werk, ook echt gelukt. Applausje voor mezelf!

Dat applaus mag ook voor het feit dat ik ook in 2020 twee keer in de week me in het zweet blijf werken, afgebeuld ga worden én daarvoor betaal. Hahaha. Maar laten we wel wezen, ik heb het ook echt nodig. Zowel die stok achter de deur, als het sporten.

De resultaten

Maar wat wel echt súper fijn is om te merken is dat ik ook echt vooruitgang boek! Mijn vetpercentage is inmiddels – 3% en mijn spierkracht juist +3,kg ook is het vet rondom mijn organen -2. Echt super blij mee! 

Kortom, ja het is een investering, ja het kost tijd, ja het is niet altijd leuk om om 7.30u jezelf in het donker er naar toe te slepen. Maar de resultaten zijn er naar. Hopelijk kan ik het in het nieuwe jaar combineren met ook nog beter letten op mijn voeding voor nog wat meer resultaat. Maar vooralsnog ben ik hier al echt súper blij mee. Thanks Mike & Dennis voor jullie begeleiding hierin.

Gepubliceerd op 19 december 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.