De lekkerste brunch in LondenLekkerste brunch in Londen bij Bourne & Hollingsworth

Hoewel de wijk misschien niet de eerste plek is die je bezoekt als je in Londen bent geef ik je nu één goede reden om toch naar Farringdon te gaan, namelijk brunch bij Bourne & Hollingsworth, op 42 Northhampton Road in Clerkenwell. In een prachtig ingerichte zaak, met vintage interieur en héél veel planten geniet je namelijk van de lekkerste brunch in Londen.

Bottomless brunch

Het menu is super gevarieerd, met ook heerlijke opties voor vega(n) brunchen. Houd je van een boozy brunch, ga dan zeker voor de bottomless brunch. Ongelimiteerd genieten van bubbels, bellini's of (mijn favoriet) bloody mary's van het moment dat je aan tafel zit tot je klaar bent met eten. Die tijd is (in tegenstelling tot de drankjes) wel gelimiteerd. Door de populariteit van het restaurant heb je per tafel ongeveer 1,5 uur om te brunchen. Dat is overigens ruim genoeg om relaxt te zitten, te eten en van je drankje(s) te genieten.

 

Brunchen in Londen

Wat wij aten? Ik koos voor de Full English, gewoon omdat het zo héérlijk is samen met een bloody mary (die trouwens lekker spicy was, ik hou er van!). Mijn tafelgenoten kozen onder andere voor de Eggs Benedict met zalm en extra avocado. Ook werd een braised beef met gebakken eendenei gekozen. Alles was even lekker en vers bereid. Oh, en méér dan genoeg!

Wil je een dessert? Dan kan dat. Twee opties waren er. De créme brulee met earl grey shortbread (érg lekker!) en een brownie met chocoladesaus en vanilleijs (voor de liefhebber). Wat verder opviel was onze fantastisch aardige serveerster. Onze glazen waren nog niet leeg of daar was ze al met een refill. Oog voor detail. Ik hou ervan.

Kortom, ben je binnenkort in Londen en hou je van een lekkere (boozy) brunch dan weet je nu waar je heen moet.

Gepubliceerd op 29 oktober 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!