De lekkerste brunch in LondenLekkerste brunch in Londen bij Bourne & Hollingsworth

Hoewel de wijk misschien niet de eerste plek is die je bezoekt als je in Londen bent geef ik je nu één goede reden om toch naar Farringdon te gaan, namelijk brunch bij Bourne & Hollingsworth, op 42 Northhampton Road in Clerkenwell. In een prachtig ingerichte zaak, met vintage interieur en héél veel planten geniet je namelijk van de lekkerste brunch in Londen.

Bottomless brunch

Het menu is super gevarieerd, met ook heerlijke opties voor vega(n) brunchen. Houd je van een boozy brunch, ga dan zeker voor de bottomless brunch. Ongelimiteerd genieten van bubbels, bellini's of (mijn favoriet) bloody mary's van het moment dat je aan tafel zit tot je klaar bent met eten. Die tijd is (in tegenstelling tot de drankjes) wel gelimiteerd. Door de populariteit van het restaurant heb je per tafel ongeveer 1,5 uur om te brunchen. Dat is overigens ruim genoeg om relaxt te zitten, te eten en van je drankje(s) te genieten.

 

Brunchen in Londen

Wat wij aten? Ik koos voor de Full English, gewoon omdat het zo héérlijk is samen met een bloody mary (die trouwens lekker spicy was, ik hou er van!). Mijn tafelgenoten kozen onder andere voor de Eggs Benedict met zalm en extra avocado. Ook werd een braised beef met gebakken eendenei gekozen. Alles was even lekker en vers bereid. Oh, en méér dan genoeg!

Wil je een dessert? Dan kan dat. Twee opties waren er. De créme brulee met earl grey shortbread (érg lekker!) en een brownie met chocoladesaus en vanilleijs (voor de liefhebber). Wat verder opviel was onze fantastisch aardige serveerster. Onze glazen waren nog niet leeg of daar was ze al met een refill. Oog voor detail. Ik hou ervan.

Kortom, ben je binnenkort in Londen en hou je van een lekkere (boozy) brunch dan weet je nu waar je heen moet.

Gepubliceerd op 29 oktober 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.