De lekkerste brunch in LondenLekkerste brunch in Londen bij Bourne & Hollingsworth

Hoewel de wijk misschien niet de eerste plek is die je bezoekt als je in Londen bent geef ik je nu één goede reden om toch naar Farringdon te gaan, namelijk brunch bij Bourne & Hollingsworth, op 42 Northhampton Road in Clerkenwell. In een prachtig ingerichte zaak, met vintage interieur en héél veel planten geniet je namelijk van de lekkerste brunch in Londen.

Bottomless brunch

Het menu is super gevarieerd, met ook heerlijke opties voor vega(n) brunchen. Houd je van een boozy brunch, ga dan zeker voor de bottomless brunch. Ongelimiteerd genieten van bubbels, bellini's of (mijn favoriet) bloody mary's van het moment dat je aan tafel zit tot je klaar bent met eten. Die tijd is (in tegenstelling tot de drankjes) wel gelimiteerd. Door de populariteit van het restaurant heb je per tafel ongeveer 1,5 uur om te brunchen. Dat is overigens ruim genoeg om relaxt te zitten, te eten en van je drankje(s) te genieten.

 

Brunchen in Londen

Wat wij aten? Ik koos voor de Full English, gewoon omdat het zo héérlijk is samen met een bloody mary (die trouwens lekker spicy was, ik hou er van!). Mijn tafelgenoten kozen onder andere voor de Eggs Benedict met zalm en extra avocado. Ook werd een braised beef met gebakken eendenei gekozen. Alles was even lekker en vers bereid. Oh, en méér dan genoeg!

Wil je een dessert? Dan kan dat. Twee opties waren er. De créme brulee met earl grey shortbread (érg lekker!) en een brownie met chocoladesaus en vanilleijs (voor de liefhebber). Wat verder opviel was onze fantastisch aardige serveerster. Onze glazen waren nog niet leeg of daar was ze al met een refill. Oog voor detail. Ik hou ervan.

Kortom, ben je binnenkort in Londen en hou je van een lekkere (boozy) brunch dan weet je nu waar je heen moet.

Gepubliceerd op 29 oktober 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!
15 juni 2022
Susan Aretz BBQ
 
Win een BBQ van the Bastard

Ja, je leest het goed; je kunt een barbecue van The Bastard winnen. Da’s niet mis hè? Maar let goed op, want daar moet je wel wat voor doen!
9 juni 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
27 mei 2022
xi'ian review
 
Uit de keuken Xi’an Famous Foods

Een nieuwe ontdekking voor mij, dit beroemde Chinese restaurant, maar het boek is te gek en staat bomvol authentieke Chinese recepten.
26 mei 2022
Susan Aretz
 
De tijd vliegt, tijd voor een update

Terwijl ik jullie normaal iedere maand informeer over waar ik mee bezig ben is het dit jaar wat stiller dan je van me gewend bent. Tijd voor een update!