De lekkerste brunch in LondenLekkerste brunch in Londen bij Bourne & Hollingsworth

Hoewel de wijk misschien niet de eerste plek is die je bezoekt als je in Londen bent geef ik je nu één goede reden om toch naar Farringdon te gaan, namelijk brunch bij Bourne & Hollingsworth, op 42 Northhampton Road in Clerkenwell. In een prachtig ingerichte zaak, met vintage interieur en héél veel planten geniet je namelijk van de lekkerste brunch in Londen.

Bottomless brunch

Het menu is super gevarieerd, met ook heerlijke opties voor vega(n) brunchen. Houd je van een boozy brunch, ga dan zeker voor de bottomless brunch. Ongelimiteerd genieten van bubbels, bellini's of (mijn favoriet) bloody mary's van het moment dat je aan tafel zit tot je klaar bent met eten. Die tijd is (in tegenstelling tot de drankjes) wel gelimiteerd. Door de populariteit van het restaurant heb je per tafel ongeveer 1,5 uur om te brunchen. Dat is overigens ruim genoeg om relaxt te zitten, te eten en van je drankje(s) te genieten.

 

Brunchen in Londen

Wat wij aten? Ik koos voor de Full English, gewoon omdat het zo héérlijk is samen met een bloody mary (die trouwens lekker spicy was, ik hou er van!). Mijn tafelgenoten kozen onder andere voor de Eggs Benedict met zalm en extra avocado. Ook werd een braised beef met gebakken eendenei gekozen. Alles was even lekker en vers bereid. Oh, en méér dan genoeg!

Wil je een dessert? Dan kan dat. Twee opties waren er. De créme brulee met earl grey shortbread (érg lekker!) en een brownie met chocoladesaus en vanilleijs (voor de liefhebber). Wat verder opviel was onze fantastisch aardige serveerster. Onze glazen waren nog niet leeg of daar was ze al met een refill. Oog voor detail. Ik hou ervan.

Kortom, ben je binnenkort in Londen en hou je van een lekkere (boozy) brunch dan weet je nu waar je heen moet.

Gepubliceerd op 29 oktober 2019


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 maart 2023
 
Japaneasy Bowls & Bento

Uitbreiding van de reeks Japaneasy van Tim Anderson met een nieuwe must have voor wie van de Japanse keuken houdt.
29 maart 2023
BBQ tijd Susan Aretz
 
Lancering BBQ-tijd

Daar is ‘ie hoor, mijn barbecueboek BBQ-tijd. Officieel gelanceerd tijdens een heerlijk bbq feestje in Helling 7 in Amsterdam.
6 februari 2023
 
Wat niemand je vertelt over de overgang

Er is zoveel niet bekend over de overgang. En zoveel dat niemand je vertelt. Ik neem je mee in mijn persoonlijke ervaring met de overgang.
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022