De DAKKAS in HaarlemDe DAKKAS in Haarlem

Als je bovenstaand bordje ziet, dan wil je toch accuut reserveren bij de DAKKAS in Haarlem? Ik snap dat. En kan het, nadat ik dat bordje zelf heb mogen leegeten, ook van harte aanbevelen.  Het is trouwens de DAKKAS bowl (groot), mocht je 'm willen eten.

Waar vind je DAKKAS

Letterlijk op het dak, van parkeergarage de Kamp in Haarlem, vind je de Dakkas. Je kunt hier terecht voor ontbijt (beperkte kaart!), lunch (uitgebreide kaart), diner (lunchkaart plus nog aantal mooie echte avondgerechten) of een borrel (incl. aantal hapjes op de kaart). Niet alleen heb je te gek uitzicht over de stad, je eet er ook nog eens fantastisch. Zoveel mogelijk biologisch, een mooie gevarieerde (veel vega ook!) kaart.

Dus loop richting parkeergarage de Kamp aan de Witstraat 1A in Haarlem. Neem de lift hélemaal naar boven en geniet!

Gepubliceerd op 11 september 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.