De cover van ‘ Wat eten we vandaag?’ is gekozen!



Cover van ‘ Wat eten we vandaag?’

Natuurlijk had ik een voorkeur. Die had ik om meerdere redenen. En bijna ál die redenen zijn door jullie genoemd in jullie overweldigende keuze voor cover A.

Ik heb never nooit niet de ambitie gehad om zelf op de cover van mijn boek te verschijnen. Ik vind het overbrengen van de filosofie van Smulpaapje vele malen belangrijker dan dat. Maar met deze cover komt precies dát over waar Smulpaapje voor staat. En ik ben er onwijs trots op dat jullie dat er ook in zien.

Nu is het een kwestie van nog héél even geduld hebben tot het boek er daadwerkelijk is. Mét deze geweldige cover. Ik laat jullie binnenkort weten hoe jullie het boek bij mij kunnen bestellen.

Gepubliceerd op 16 februari 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.
21 maart 2024
kip van de barbecue
 
Gegrilde kip van de BBQ met grapefruit

Een eenvoudig, maar heerlijk barbecue-recept. Gegrilde kip met grapefruit. Zo lekker at je kip van de barbecue nog niet eerder.