De cover van ‘ Wat eten we vandaag?’ is gekozen!



Cover van ‘ Wat eten we vandaag?’

Natuurlijk had ik een voorkeur. Die had ik om meerdere redenen. En bijna ál die redenen zijn door jullie genoemd in jullie overweldigende keuze voor cover A.

Ik heb never nooit niet de ambitie gehad om zelf op de cover van mijn boek te verschijnen. Ik vind het overbrengen van de filosofie van Smulpaapje vele malen belangrijker dan dat. Maar met deze cover komt precies dát over waar Smulpaapje voor staat. En ik ben er onwijs trots op dat jullie dat er ook in zien.

Nu is het een kwestie van nog héél even geduld hebben tot het boek er daadwerkelijk is. Mét deze geweldige cover. Ik laat jullie binnenkort weten hoe jullie het boek bij mij kunnen bestellen.

Gepubliceerd op 16 februari 2015


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.