De allerlaatste exemplaren Wat eten we vandaag?



Bestel jouw allerlaatste exemplaar Wat eten we vandaag?

Als je het boek vandaag nog bij mij besteld heb je een aantal voordelen te pakken:

  1. Je hoeft vier seizoenen lang niet meer na te denken wat je eet!
  2. Alle recepten zijn familyproof, dus kinderen eten lekker mee
  3. De boodschappenlijstjes heb ik alvast voor je gemaakt
  4. Ik signeer het boek natuurlijk voor je, als je dat wilt.
  5. En het allerleukste; je betaalt slechts € 17,50 (excl verzendkosten) in plaats van de reguliere € 25
  6. Dus bestel er gewoon meteen twee en geef er eentje kado!

Wat vinden anderen er van?

Ik kan je natuurlijk wel vertellen dat het een geweldig boek is (en dat is het ook!) maar dit is wat andere kopers van het boek er van vonden (reviews Bol.com)

Annette: “Heel bizar, maar wat ik ook kook uit dit boek (zelfs spruitjes!!) gaan erin als koek bij onze peuter. Heel blij mee dus ik zou het zeker aanbevelen aan ouders van (slecht etende) jonge kinderen.”

Dette: “Zit al vol vlekken en aantekeningen = goed teken” 

en tot slot

Jeess: “Handig kookboek, niet alleen voor gezinnen met kinderen”

Wat moet je doen om het boek te bestellen?

Overtuigd en wil je het boek bestellen? Stuur mij dan een mailtje met jouw bestelling (bij 2 exemplaren of meer neem ik de verzendkosten voor mijn rekening) en adresgegevens, dan stuur ik je de betaalinformatie. Na ontvangst van jouw betaling heb je het boek zo snel mogelijk in huis (in de maand augustus kan dat, wegens de vakantie, iets langer duren). Maar wacht niet te lang, want ik heb maar een beperkte voorraad boeken nog.

 

Gepubliceerd op 9 augustus 2018


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.