De allerlaatste exemplaren Wat eten we vandaag?



Bestel jouw allerlaatste exemplaar Wat eten we vandaag?

Als je het boek vandaag nog bij mij besteld heb je een aantal voordelen te pakken:

  1. Je hoeft vier seizoenen lang niet meer na te denken wat je eet!
  2. Alle recepten zijn familyproof, dus kinderen eten lekker mee
  3. De boodschappenlijstjes heb ik alvast voor je gemaakt
  4. Ik signeer het boek natuurlijk voor je, als je dat wilt.
  5. En het allerleukste; je betaalt slechts € 17,50 (excl verzendkosten) in plaats van de reguliere € 25
  6. Dus bestel er gewoon meteen twee en geef er eentje kado!

Wat vinden anderen er van?

Ik kan je natuurlijk wel vertellen dat het een geweldig boek is (en dat is het ook!) maar dit is wat andere kopers van het boek er van vonden (reviews Bol.com)

Annette: “Heel bizar, maar wat ik ook kook uit dit boek (zelfs spruitjes!!) gaan erin als koek bij onze peuter. Heel blij mee dus ik zou het zeker aanbevelen aan ouders van (slecht etende) jonge kinderen.”

Dette: “Zit al vol vlekken en aantekeningen = goed teken” 

en tot slot

Jeess: “Handig kookboek, niet alleen voor gezinnen met kinderen”

Wat moet je doen om het boek te bestellen?

Overtuigd en wil je het boek bestellen? Stuur mij dan een mailtje met jouw bestelling (bij 2 exemplaren of meer neem ik de verzendkosten voor mijn rekening) en adresgegevens, dan stuur ik je de betaalinformatie. Na ontvangst van jouw betaling heb je het boek zo snel mogelijk in huis (in de maand augustus kan dat, wegens de vakantie, iets langer duren). Maar wacht niet te lang, want ik heb maar een beperkte voorraad boeken nog.

 

Gepubliceerd op 9 augustus 2018


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!