De allerlaatste exemplaren Wat eten we vandaag?



Bestel jouw allerlaatste exemplaar Wat eten we vandaag?

Als je het boek vandaag nog bij mij besteld heb je een aantal voordelen te pakken:

  1. Je hoeft vier seizoenen lang niet meer na te denken wat je eet!
  2. Alle recepten zijn familyproof, dus kinderen eten lekker mee
  3. De boodschappenlijstjes heb ik alvast voor je gemaakt
  4. Ik signeer het boek natuurlijk voor je, als je dat wilt.
  5. En het allerleukste; je betaalt slechts € 17,50 (excl verzendkosten) in plaats van de reguliere € 25
  6. Dus bestel er gewoon meteen twee en geef er eentje kado!

Wat vinden anderen er van?

Ik kan je natuurlijk wel vertellen dat het een geweldig boek is (en dat is het ook!) maar dit is wat andere kopers van het boek er van vonden (reviews Bol.com)

Annette: “Heel bizar, maar wat ik ook kook uit dit boek (zelfs spruitjes!!) gaan erin als koek bij onze peuter. Heel blij mee dus ik zou het zeker aanbevelen aan ouders van (slecht etende) jonge kinderen.”

Dette: “Zit al vol vlekken en aantekeningen = goed teken” 

en tot slot

Jeess: “Handig kookboek, niet alleen voor gezinnen met kinderen”

Wat moet je doen om het boek te bestellen?

Overtuigd en wil je het boek bestellen? Stuur mij dan een mailtje met jouw bestelling (bij 2 exemplaren of meer neem ik de verzendkosten voor mijn rekening) en adresgegevens, dan stuur ik je de betaalinformatie. Na ontvangst van jouw betaling heb je het boek zo snel mogelijk in huis (in de maand augustus kan dat, wegens de vakantie, iets langer duren). Maar wacht niet te lang, want ik heb maar een beperkte voorraad boeken nog.

 

Gepubliceerd op 9 augustus 2018


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.