Crowdfundingactie van startNaast die verbeterde nieuwe site wil ik ook heel graag voor de mede-smaakmakers van Smulpaapje mooie acties gaan realiseren. Denk aan aanbiedingen in jouw favoriete Smulpaapje restaurants. Of een speciaal Smulpaapje diner op locatie. Met nog meer restaurants op de kaart kan dit allemaal gerealiseerd worden. Daar zet Smulpaapje zich nu al voor in. Maar aan deze toekomst kun jij nù al bijdragen! Want om die ultieme site te realiseren is geld nodig. Een professionele vormgeving, een technisch goed werkende site die toekomst- en groeibestendig is kost geld. Geld waarover Smulpaapje op dit moment niet zelf beschikt.

Met donatie mede-smaakmaker

Gedurende deze crowdfundingactie kan iedereen door middel van een donatie bijdragen aan de financiering van Smulpaapje’s nieuwe website. We hopen natuurlijk dat je dit vooral wilt doen omdat je het initiatief steunt. Maar we willen je bijdrage ook niet helemaal onopgemerkt laten gaan. Als dank vermelden wij straks alle donateurs in de speciale Hall of Taste op de vernieuwde site.

Alle beetjes helpen

Al met de kleinste donatie kun jij op deze manier meehelpen Smulpaapje verder op de kaart te zetten én kun je een plekje bemachtigen in de Hall of Taste! Je kunt op deze pagina jouw donatie kenbaar maken. Nadat je het level van jouw bijdrage hebt gekozen geef je in de PayPal module nogmaals aan voor welk bedrag je wilt bijdragen. (dat mag dus ook meer zijn dan de voorgedefinieerde levels [:-)] )

Bijdragen

We hopen natuurlijk op jouw bijdrage, maar je kunt ook helpen door deze actie in jouw netwerk bekend te maken. Hoe je ook bijdraagt, alvast heel veel dank daarvoor!

Gepubliceerd op 14 maart 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.