Crowdfunding – de eindstandAlle berichten op Twitter werden door jullie keer op keer geRetweet. Alle verzoeken voor online publiciteit werden waar het kon ingewilligd. De posts op Facebook werd massaal door jullie geliked. En niet te vergeten jullie financiële steun. Iedereen die ook maar iets kon doen, heeft dat gedaan. Van kleine bedragen, tot bedragen waar mijn mond van open viel. Dus maak ik met trots de eindstand bekend.

Eindstand

Maar liefst € 3.070,- werd er door jullie allemaal bij elkaar opgebracht. En daar ben ik jullie zo ongelofelijk dankbaar voor! Nee, het is niet het gewenste resultaat, maar het is een verdomd mooie stap in de richting. En iedere cent die is bijgedragen gaat gebruikt worden voor de nieuwe site. En het resterende bedrag? Dat ga ik uit eigen zak erbij leggen. Want zò veel geloof ik in Smulpaapje.nl en haar toekomst.

Bijdragen blijft mogelijk

Betekent het einde van de crowdfunding dat het niet meer mogelijk is om bij te dragen? Dat is me door een aantal mensen gevraagd. Het rekeningnummer dat ik beschikbaar heb gesteld in de laatste week van de actie blijft open. Wie wil mag daar ook de komende tijd nog zijn bijdrage storten. En ook al dàt geld zal ten goede komen aan de nieuwe site. Doneren via Paypal is vanaf nu niet meer mogelijk.

Dankbetuiging

Rest mij niets anders dan jullie àllemaal enòrm te bedanken voor jullie steun deze afgelopen weken. Het is echt hartverwarmend te zien hoe jullie massaal je best hebben gedaan en hoe jullie meegeholpen hebben Smulpaapje nòg verder op de kaart te zetten. Ik kan jullie niet vertellen hoe me dat ontroerd heeft! Komende weken gaan we de nieuwe site, die in de basis klaar is, testen. Zodra ik half mei aan mijn hernia geopereerd ben en voldoende ben hersteld zal ik deze vòl trots aan jullie laten zien en hoor ik heel graag van jullie wat jullie er van vinden!

lieve groet,

Susan Aretz
oprichter Smulpaapje.nl

Gepubliceerd op 1 mei 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
24 mei 2024
 
Rode curry noodlesoep uit Easy van Yvette van Boven

De makkelijkste recepten vind je, per seizoen verdeeld, in Easy van Yvette van Boven. Zoals deze goddelijke noodlesoep.
23 mei 2024
Gemarineerde olijven
 
Gemarineerde olijven

Is een borrelplank compleet zonder olijven? Ik dacht het niet. Zeker niet als je zelf gemarineerde olijven maakt, dan wil je nooit meer anders!
19 mei 2024
 
4 recepten met vlierbloesem

Wat maak je met vlierbloesem? Ik geef je een aantal super makkelijke recepten! En leg je uit hoe je vlierbloesem plukt.
17 mei 2024
salade met orzo
 
Orzo salade op Griekse wijze

Orzo kun je op allerlei manieren gebruiken. Ik maakte er een salade mee, op Griekse wijze. Een mooi alternatief voor de bekende pastasalade.
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.