Crowdfunding – de eindstandAlle berichten op Twitter werden door jullie keer op keer geRetweet. Alle verzoeken voor online publiciteit werden waar het kon ingewilligd. De posts op Facebook werd massaal door jullie geliked. En niet te vergeten jullie financiële steun. Iedereen die ook maar iets kon doen, heeft dat gedaan. Van kleine bedragen, tot bedragen waar mijn mond van open viel. Dus maak ik met trots de eindstand bekend.

Eindstand

Maar liefst € 3.070,- werd er door jullie allemaal bij elkaar opgebracht. En daar ben ik jullie zo ongelofelijk dankbaar voor! Nee, het is niet het gewenste resultaat, maar het is een verdomd mooie stap in de richting. En iedere cent die is bijgedragen gaat gebruikt worden voor de nieuwe site. En het resterende bedrag? Dat ga ik uit eigen zak erbij leggen. Want zò veel geloof ik in Smulpaapje.nl en haar toekomst.

Bijdragen blijft mogelijk

Betekent het einde van de crowdfunding dat het niet meer mogelijk is om bij te dragen? Dat is me door een aantal mensen gevraagd. Het rekeningnummer dat ik beschikbaar heb gesteld in de laatste week van de actie blijft open. Wie wil mag daar ook de komende tijd nog zijn bijdrage storten. En ook al dàt geld zal ten goede komen aan de nieuwe site. Doneren via Paypal is vanaf nu niet meer mogelijk.

Dankbetuiging

Rest mij niets anders dan jullie àllemaal enòrm te bedanken voor jullie steun deze afgelopen weken. Het is echt hartverwarmend te zien hoe jullie massaal je best hebben gedaan en hoe jullie meegeholpen hebben Smulpaapje nòg verder op de kaart te zetten. Ik kan jullie niet vertellen hoe me dat ontroerd heeft! Komende weken gaan we de nieuwe site, die in de basis klaar is, testen. Zodra ik half mei aan mijn hernia geopereerd ben en voldoende ben hersteld zal ik deze vòl trots aan jullie laten zien en hoor ik heel graag van jullie wat jullie er van vinden!

lieve groet,

Susan Aretz
oprichter Smulpaapje.nl

Gepubliceerd op 1 mei 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.
7 april 2024
asperges uit stoomoven
 
Asperges uit de stoomoven

Als je asperges uit de stoomoven wilt maken heb je nog maar één recept nodig. Perfecte gare asperges, met de lékkerste Hollandaise saus.
2 april 2024
rigatoni worstjes, salie, wijn
 
Pasta Brutto

Uit het héérlijke boek Brutto komt dit super makkelijke pastarecept met worstjes, salie en rode wijn. In een mum van tijd staat de lekkerste pasta op tafel!
2 april 2024
Griekse smash burger taco
 
Griekse smash burger taco’s

Smash burgers zijn hot! Maar je kunt ook een plantaardige Griekse smash burger taco maken. Dat super makkelijke recept heb ik voor je!
29 maart 2024
cinnamon rolls karamel
 
Confetti cinnamon rolls met gezouten karamel

In alle opzichten lekkerder dan misschien goed voor je is, maar deze cinnamon rolls met gezouten karamel wil je gemaakt hebben.