Brasserie Robben 100% Smulpaapje proof



Uit eten met kinderen

Ik ben er super trots op dat ik dit alweer het tweede restaurant is waar we dit keurmerk kunnen uitdelen. Zichtbaar ook, want op de deur prijkt nu de echte Smulpaapje sticker, waardoor gasten in één oogopslag kunnen zien dat ze hier te maken hebben met een Smulpaapje proof restaurant.

Brasserie Robben Smulpaapje proof

Brasserie Robben laat op meerdere manieren zien dat ze blij is om bij Smulpaapje te horen. Niet alleen op de website, maar ook door het gebruik van Smulpaapjes logo op de menukaart bij alle gerechten die in een kinderportie te bestellen zijn. Of zoals eigenaar Rogier Kuit vertelt “Smulpaapje geeft een gezicht aan de filosofie die wij zelf al van harte ondersteunen”.

Smulpaapje proof

Een restaurant is Smulpaapje proof wanneer het kleine gasten andere opties aanbiedt dan alleen de standaard kindermenugerechten. Dat kan met een eigen, fantastische kinderkaart. Of, zoals bij Brasserie Robben, door halve porties van de reguliere kaart aan te bieden. Op Smulpaapje vind je momenteel al meer dan 200 restaurants door heel Nederland die dat principe snappen.

Smulpaapjeproof sticker voor restaurants

Smulpaapje wil met het uitdelen van haar predikaat restaurants stimuleren en enthousiasmeren om ook kritisch naar hun eigen kinderkaart te kijken. In 2016 wordt het predikaat op grotere schaal uitgereikt. We verheugen ons erop dat het straks door heel Nederland zichtbaar is als een restaurant ook een Smulpaapjeproof restaurant is.

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil jij als restaurant ook weten hoe je in aanmerking komt voor het Smulpaapje predikaat, neem dan contact met ons op.

Gepubliceerd op 1 maart 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.
8 juni 2024
Ananas tarte tatin
 
Ananas Tarte Tatin 

De I-RON snijmachine is een must voor iedere hobby kok. Je kunt deze soepele snijmachine zelfs gebruiken om een ananas perfect mee te schillen.
6 juni 2024
recept yoghurtijs
 
Yoghurt ijs met aardbeien en frambozen

Met een ijsmachine is yoghurtijs echt het makkelijkste ijs om zelf te maken. Afhankelijk van het seizoen kies je je favoriete zomerfruit voor erdoor.
6 juni 2024
recept knoflookgarnalen bbq
 
Knoflookgarnalen van de BBQ

Dit is een recept voor knoflookgarnalen van de barbecue. Een heerlijk zomers borrelhapje, dat je in een handomdraai maakt.