Brasserie Robben 100% Smulpaapje proof



Uit eten met kinderen

Ik ben er super trots op dat ik dit alweer het tweede restaurant is waar we dit keurmerk kunnen uitdelen. Zichtbaar ook, want op de deur prijkt nu de echte Smulpaapje sticker, waardoor gasten in één oogopslag kunnen zien dat ze hier te maken hebben met een Smulpaapje proof restaurant.

Brasserie Robben Smulpaapje proof

Brasserie Robben laat op meerdere manieren zien dat ze blij is om bij Smulpaapje te horen. Niet alleen op de website, maar ook door het gebruik van Smulpaapjes logo op de menukaart bij alle gerechten die in een kinderportie te bestellen zijn. Of zoals eigenaar Rogier Kuit vertelt “Smulpaapje geeft een gezicht aan de filosofie die wij zelf al van harte ondersteunen”.

Smulpaapje proof

Een restaurant is Smulpaapje proof wanneer het kleine gasten andere opties aanbiedt dan alleen de standaard kindermenugerechten. Dat kan met een eigen, fantastische kinderkaart. Of, zoals bij Brasserie Robben, door halve porties van de reguliere kaart aan te bieden. Op Smulpaapje vind je momenteel al meer dan 200 restaurants door heel Nederland die dat principe snappen.

Smulpaapjeproof sticker voor restaurants

Smulpaapje wil met het uitdelen van haar predikaat restaurants stimuleren en enthousiasmeren om ook kritisch naar hun eigen kinderkaart te kijken. In 2016 wordt het predikaat op grotere schaal uitgereikt. We verheugen ons erop dat het straks door heel Nederland zichtbaar is als een restaurant ook een Smulpaapjeproof restaurant is.

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil jij als restaurant ook weten hoe je in aanmerking komt voor het Smulpaapje predikaat, neem dan contact met ons op.

Gepubliceerd op 1 maart 2016


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 februari 2024
visrecept met zwaardvis
 
Zwaardvis met couscous

Dit visrecept met zwaardvis wil je maken! Serveer de zwaardvis met couscous voor een Mediterrane maaltijd. Gezond én lekker!
11 februari 2024
Pekingeend van de bbq
 
Pekingeend met pannenkoekjes

Uit BBQ tijd komt mijn recept voor Pekingeend van de barbecue, traditioneel eet je die met pannenkoekjes. Zó lekker!
7 februari 2024
Zwolsche stoof_Euroma
 
Zwolsche stoofvlees met spruiten

Van Euroma kreeg ik de Zwolsche stoofkruiden, die i.s.m. Jonnie Boer zijn ontwikkeld. Daar maak je dit lekkere Zwolsche stoofvlees recept mee.
4 november 2023
hartige kerstkrans
 
Hartige kerstkrans met pompoen & pecannoten

Deze kerst een groentegerecht als ster van je Kerstmenu? Zeker wel! Wat dacht je van deze hartige kerstkrans met pompoen!
3 november 2023
cookies Julius Roberts
 
Hazelnoot chocolate chips cookies

Uit The Farm Table van Julius Roberts komen deze waanzinnig lekkere hazelnoot chocolate chip cookies. Die wil je proeven!
2 november 2023
borrelkaas Beemster
 
Borrelen met Beemster kaas

Kaas is leven. Makkelijker dan dat kan ik het niet maken. Lekkerder wel. Want met de nieuwe Beemster Signature kazen is je borrelplank zó gevuld.