Speciale Borreltijd actieTot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!

Vanaf vandaag tot en met 24 december is Borreltijd namelijk te koop voor de wel héél aantrekkelijke prijs van € 10 !!! Dat is meer dan 50% korting op de reguliere prijs.

Met dank aan het boekenfestijn op Bol.com, waar je ‘m ook voor die actieprijs kunt kopen, is er gedurende 3,5 week deze actieprijs.

borrelboeken susan aretz

Gesigneerd exemplaar Borreltijd

Maar Bol heeft natuurlijk geen gesigneerde exemplaren voor je in huis. Ik wel! Dus kun je Borreltijd ook bij mij voor deze te gekke actieprijs kopen. Ik signeer ‘m gratis voor je 😉

Wil je zowel Borreltijd als Wereldwijd Borreltijd aanschaffen, dan betaal ik ook nog eens de verzendkosten à 6,75 voor je!

Doe er je voordeel mee!

Gesigneerd exemplaar Borreltijd € 10 + 4,75 verzendkosten = € 14,75 ( ipv € 20,99 + 4,75 verzendkosten ) Jouw voordeel is € 10,99
Gesigneerd exemplaar Borreltijd én Wereldwijd Borreltijd =  € 32,99  ( ipv 42,99 + 6,75 verzendkosten) Jouw voordeel is € 17,74

Geen enkele reden dus om niet nu direct mijn borrelboeken te bestellen

Borrelboeken én gin

Wil je nu bij de twee borrelboeken ook nog mijn gin bestellen, kijk dan even bij mijn vrienden van Cane & Grain. Ook zij hebben een lekkere aanbieding voor je!

Gepubliceerd op 1 december 2021


1 reactie

  1. Ria Kuipers schreef:

    Lijkt me geweldig om de boeken Én de borrelbox in mijn bezit te krijgen. Ben benieuwd! Ik volg je al jaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
5 februari 2023
Susan Aret z BBQ
 
BBQ Tijd – pre order

Nog even en dan is 'ie er, mijn nieuwe boek BBQ Tijd. Een dik en gevarieerd barbecueboek met voor ieder wat wils. Vanaf nu in de pre-order te bestellen!
30 januari 2023
Het licht in ons Michelle Obama
 
Leestip: Het licht in ons van Michelle Obama

Het 2e boek van Michelle Obama 'Het licht in ons' neemt je mee langs haar levenslessen en ze deelt praktische tip voor een lichter leven.
23 december 2022
Susan Aretz
 
Terugblik 2022

De traditie van terugblikken op een jaar is een favoriet moment. Even stil staan bij 12 maanden van hoogte- én dieptepunten. Dit is de terugblik van 2022
1 december 2022
cadeatips
 
Feestdagen special – kookboeken tips

Er verschijnen jaarlijks zoveel prachtige kookboeken. Ik heb een aantal tips voor je van boeken die perfect zijn als cadeau!
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!