Speciale Borreltijd actieTot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!

Vanaf vandaag tot en met 24 december is Borreltijd namelijk te koop voor de wel héél aantrekkelijke prijs van € 10 !!! Dat is meer dan 50% korting op de reguliere prijs.

Met dank aan het boekenfestijn op Bol.com, waar je ‘m ook voor die actieprijs kunt kopen, is er gedurende 3,5 week deze actieprijs.

borrelboeken susan aretz

Gesigneerd exemplaar Borreltijd

Maar Bol heeft natuurlijk geen gesigneerde exemplaren voor je in huis. Ik wel! Dus kun je Borreltijd ook bij mij voor deze te gekke actieprijs kopen. Ik signeer ‘m gratis voor je 😉

Wil je zowel Borreltijd als Wereldwijd Borreltijd aanschaffen, dan betaal ik ook nog eens de verzendkosten à 6,75 voor je!

Doe er je voordeel mee!

Gesigneerd exemplaar Borreltijd € 10 + 4,75 verzendkosten = € 14,75 ( ipv € 20,99 + 4,75 verzendkosten ) Jouw voordeel is € 10,99
Gesigneerd exemplaar Borreltijd én Wereldwijd Borreltijd =  € 32,99  ( ipv 42,99 + 6,75 verzendkosten) Jouw voordeel is € 17,74

Geen enkele reden dus om niet nu direct mijn borrelboeken te bestellen

Borrelboeken én gin

Wil je nu bij de twee borrelboeken ook nog mijn gin bestellen, kijk dan even bij mijn vrienden van Cane & Grain. Ook zij hebben een lekkere aanbieding voor je!

Gepubliceerd op 1 december 2021


1 reactie

  1. Ria Kuipers schreef:

    Lijkt me geweldig om de boeken Én de borrelbox in mijn bezit te krijgen. Ben benieuwd! Ik volg je al jaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.