Speciale Borreltijd actieTot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!

Vanaf vandaag tot en met 24 december is Borreltijd namelijk te koop voor de wel héél aantrekkelijke prijs van € 10 !!! Dat is meer dan 50% korting op de reguliere prijs.

Met dank aan het boekenfestijn op Bol.com, waar je ‘m ook voor die actieprijs kunt kopen, is er gedurende 3,5 week deze actieprijs.

borrelboeken susan aretz

Gesigneerd exemplaar Borreltijd

Maar Bol heeft natuurlijk geen gesigneerde exemplaren voor je in huis. Ik wel! Dus kun je Borreltijd ook bij mij voor deze te gekke actieprijs kopen. Ik signeer ‘m gratis voor je 😉

Wil je zowel Borreltijd als Wereldwijd Borreltijd aanschaffen, dan betaal ik ook nog eens de verzendkosten à 6,75 voor je!

Doe er je voordeel mee!

Gesigneerd exemplaar Borreltijd € 10 + 4,75 verzendkosten = € 14,75 ( ipv € 20,99 + 4,75 verzendkosten ) Jouw voordeel is € 10,99
Gesigneerd exemplaar Borreltijd én Wereldwijd Borreltijd =  € 32,99  ( ipv 42,99 + 6,75 verzendkosten) Jouw voordeel is € 17,74

Geen enkele reden dus om niet nu direct mijn borrelboeken te bestellen

Borrelboeken én gin

Wil je nu bij de twee borrelboeken ook nog mijn gin bestellen, kijk dan even bij mijn vrienden van Cane & Grain. Ook zij hebben een lekkere aanbieding voor je!

Gepubliceerd op 1 december 2021


1 reactie

  1. Ria Kuipers schreef:

    Lijkt me geweldig om de boeken Én de borrelbox in mijn bezit te krijgen. Ben benieuwd! Ik volg je al jaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je vast ook interessant
5 augustus 2022
review vega zonder pakjes en zakjes
 
Review Vega zónder pakjes & zakjes

Dat Vega zónder pakjes & zakjes van Karin Luiten een dikke hit is mag met een 4e druk wel duidelijk zijn. Maar waarom eigenlijk? Dat vertel ik je!
3 augustus 2022
pride amsterdam regenboogkind
 
Pride Amsterdam en regenboogkinderen

Begin augustus kleurt Amsterdam regenboog, tijdens de jaarlijkse Pride Amsterdam. Wij gingen er dit jaar om wel heel bijzondere reden naar toe.
30 juli 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
4 juli 2022
Susan Aretz
 
Zomerpauze op SusanAretz.nl

De zomerpauze komt er aan en waarom ik die inlas en wat dat betekent lees je vandaag op de site.
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!