Speciale Borreltijd actieTot en met kerstavond is Borreltijd voor een hele speciale actieprijs te koop. Dus heb je Borreltijd nog niet (cadeau gegeven)? Nu is je kans!

Vanaf vandaag tot en met 24 december is Borreltijd namelijk te koop voor de wel héél aantrekkelijke prijs van € 10 !!! Dat is meer dan 50% korting op de reguliere prijs.

Met dank aan het boekenfestijn op Bol.com, waar je ‘m ook voor die actieprijs kunt kopen, is er gedurende 3,5 week deze actieprijs.

borrelboeken susan aretz

Gesigneerd exemplaar Borreltijd

Maar Bol heeft natuurlijk geen gesigneerde exemplaren voor je in huis. Ik wel! Dus kun je Borreltijd ook bij mij voor deze te gekke actieprijs kopen. Ik signeer ‘m gratis voor je 😉

Wil je zowel Borreltijd als Wereldwijd Borreltijd aanschaffen, dan betaal ik ook nog eens de verzendkosten à 6,75 voor je!

Doe er je voordeel mee!

Gesigneerd exemplaar Borreltijd € 10 + 4,75 verzendkosten = € 14,75 ( ipv € 20,99 + 4,75 verzendkosten ) Jouw voordeel is € 10,99
Gesigneerd exemplaar Borreltijd én Wereldwijd Borreltijd =  € 32,99  ( ipv 42,99 + 6,75 verzendkosten) Jouw voordeel is € 17,74

Geen enkele reden dus om niet nu direct mijn borrelboeken te bestellen

Borrelboeken én gin

Wil je nu bij de twee borrelboeken ook nog mijn gin bestellen, kijk dan even bij mijn vrienden van Cane & Grain. Ook zij hebben een lekkere aanbieding voor je!

Gepubliceerd op 1 december 2021


1 reactie

  1. Ria Kuipers schreef:

    Lijkt me geweldig om de boeken Én de borrelbox in mijn bezit te krijgen. Ben benieuwd! Ik volg je al jaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
25 januari 2022
autobiografie Will Smith
 
Will – autobiografie Will Smith

De autobiografie van Will Smith geeft een mooi inkijkje in het leven van de film- en tv ster. Maar hij schuwt ook niet om kritisch naar zichzelf te kijken.
5 januari 2022
twee nieuwe boeken voor Susan Aretz
 
En dat is vijf én zes!

YES, ik kan het van de daken schreeuwen, want ik heb het tofste nieuws. Er verschijnen bij Fontaine niet één, maar twee nieuwe boeken van mijn hand!
29 december 2021
 
Terugblik 2021

Drie keer knipperen en het jaar 2021 is bijna voorbij. Wát een jaar was dit zeg. Waarbij dankbaarheid en trots de boventoon toch wel voeren.
15 november 2021
Nadiya bakt
 
Nadiya Hussain bakt – review

Great British Bakeoff en Netflix ster Nadiya Hussain bakt ze bruin in haar nieuwste boek, Nadiya bakt. Met een arsenaal aan bijzondere bakrecepten.
9 november 2021
Koolhydraatarme bijbel
 
De koolhydraatarme bijbel van Janneke Vreugdenhil

Geen dieetboek, maar een dikke pil vol met koolhydraatarme recepten. De een nog lekkerder dan de ander. Spoiler alert; ik ben fan!
4 november 2021
Oh my Foodness
 
Oh My Foodness van Sabine Koning

Sabine Koning heeft een nieuw boek. Genoemd naar haar succesvolle blog Oh My Foodness. Daarin verzamelde ze de lekkerste comfortfoodrecepten.