BodyscrubBodyscrub van Dove

Het is gek. Ik scrub al járen mijn gezicht, met de 7day scrub van Clinique maar ik vergeet altijd dat dat voor mijn lijf ook lekker is. Hoe fijn dat ik gisteren deze bodyscrub van Dove kreeg. Meteen vanmorgen uitgeprobeerd.

Scrubben maar!

En die is dus echt lekker. Niet te heftig qua geur (dat vind ik écht een afknapper). Genoeg korreltjes in de scrub voor goed effect, maar ook weer niet zó veel dat je huid er ruw en pijnlijk van wordt. Verrassend lekker dus. Vandaar dan ook deze post. Want betaalbaar én lekker voor je lijf, daar hou ik van!

De bodyscrub van Dove kost € 8,99 per pot van 225ml.

 

Gepubliceerd op 1 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]