Bakken met muesli



Mueslibrood Rude Health

Bakken met muesli

Want tuurlijk, muesli kun je als ontbijt eten. Met melk of yoghurt. Zoals mijn vent dat eigenlijk iedere ochtend doet. Maar je kunt er ook fantastisch mee bakken. En daar word ik dan weer heel blij van. Voor Rude Health maakte ik, met de Nutty Crunch muesli, heel eenvoudig, een super lekker mueslibrood.

Mueslibrood met muesli van Rude Health

En dat werd een recept speciaal voor thuisbakkers zoals ikzelf eigenlijk. Niet te ingewikkeld. Niet te veel handelingen. Gewoon, simpel te maken. Maar óh zo lekker! Het recept vind je vanaf vandaag op de site van Rude Health.

Rude Health muesli

Win een van de twee pakketten Rude Health muesli – Winactie GESLOTEN

Wat betreft de muesli toch gewoon zo eten – met wat (amandel)melk was het voor mij echt een kwestie van proeven is geloven. Want voorheen vond ik muesli een gevalletje stofhappen en niet iets dat ik graag ’s ochtends at. Nadat ik eerst de Nutty Crunch, en daarna de Super Fruity had geproefd moest ik eerlijk bekennen dat deze muesli’s gewoon echt lekker zijn. Heel fijn dus dat ik jullie hier ook mee kan laten kennismaken. Ik mag namelijk twee pakketten met daarin alle drie de muesli’s weggeven en meedoen is über simpel!

Doe mee

Geef onder dit artikel aan waarom jij de muesli’s wilt uitproberen en welke je als eerste gaat proeven. Volg Rude Health voor extra karmapunten en ik hoop dat je dat al deed bij Smulpaapje (zo niet, wees dan zeer welkom) en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen, dat vind ik dan weer leuk 😉 Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie, dus één keer invoeren is genoeg (er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is..)

Meedoen kan tot en met aanstaande zondag 4 februari. De winnaars maak ik maandagochtend via Facebook bekend. Je krijgt ook een mailtje van mij, als je een van de winnaars bent, dus zorg dat je meedoet met een geldig emailadres (over de uitslag wordt niet gecorresponeerd!).

 

Gepubliceerd op 28 januari 2018


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
27 juni 2024
venkelsalade
 
Salade met venkel en appel

Salades zijn niet alleen voor de zomer. Deze salade is juist voor nu, want venkel & appel zijn volop in het seizoen. Je maakt ‘m met slechts 5 ingrediënten.
26 juni 2024
Cobb salad
 
Klassieke Amerikaanse Cobb salade

Deze Cobb salade kun je met een gerust hart een maaltijd op zich noemen. Dit is mijn versie van deze Amerikaanse klassieker
25 juni 2024
recept pistache ijs
 
Pistache ijs met ijsmachine

Je hoeft geen pistache ijs meer te kopen, als je een ijsmachine hebt is dit hét recept voor vers pistache ijs.
18 juni 2024
yoghurtijs maken
 
Bananen yoghurtijs met chocolate chips

Dit bananen yoghurtijs doet mij denken aan Chunky Monkey, van Ben & Jerry’s. Maar dit yoghurtijs maak je met Griekse yoghurt. Zó lekker!
13 juni 2024
Spaans borrelhapje
 
Chorizo al vino blanco

Gebakken chorizo met rode wijn is een klassiek Spaans hapje. Ik geef het een twist door Rueda Verdejo te gebruiken. Je nieuwe favoriete borrelhapje!
10 juni 2024
octopus salade italiaans
 
Octopus salade Italiaanse stijl

Het recept voor deze Italiaanse octopus salade is heel eenvoudig en met slechts een paar ingrediënten. Ik vertel je alle geheimen van de bereiding ervan.