Bakken met muesli



Mueslibrood Rude Health

Bakken met muesli

Want tuurlijk, muesli kun je als ontbijt eten. Met melk of yoghurt. Zoals mijn vent dat eigenlijk iedere ochtend doet. Maar je kunt er ook fantastisch mee bakken. En daar word ik dan weer heel blij van. Voor Rude Health maakte ik, met de Nutty Crunch muesli, heel eenvoudig, een super lekker mueslibrood.

Mueslibrood met muesli van Rude Health

En dat werd een recept speciaal voor thuisbakkers zoals ikzelf eigenlijk. Niet te ingewikkeld. Niet te veel handelingen. Gewoon, simpel te maken. Maar óh zo lekker! Het recept vind je vanaf vandaag op de site van Rude Health.

Rude Health muesli

Win een van de twee pakketten Rude Health muesli – Winactie GESLOTEN

Wat betreft de muesli toch gewoon zo eten – met wat (amandel)melk was het voor mij echt een kwestie van proeven is geloven. Want voorheen vond ik muesli een gevalletje stofhappen en niet iets dat ik graag ’s ochtends at. Nadat ik eerst de Nutty Crunch, en daarna de Super Fruity had geproefd moest ik eerlijk bekennen dat deze muesli’s gewoon echt lekker zijn. Heel fijn dus dat ik jullie hier ook mee kan laten kennismaken. Ik mag namelijk twee pakketten met daarin alle drie de muesli’s weggeven en meedoen is über simpel!

Doe mee

Geef onder dit artikel aan waarom jij de muesli’s wilt uitproberen en welke je als eerste gaat proeven. Volg Rude Health voor extra karmapunten en ik hoop dat je dat al deed bij Smulpaapje (zo niet, wees dan zeer welkom) en je mag deze winactie uiteraard ook met je vrienden delen, dat vind ik dan weer leuk 😉 Jouw reactie verschijnt overigens pas na moderatie, dus één keer invoeren is genoeg (er kan wat tijd over heen gaan voor hij zichtbaar is..)

Meedoen kan tot en met aanstaande zondag 4 februari. De winnaars maak ik maandagochtend via Facebook bekend. Je krijgt ook een mailtje van mij, als je een van de winnaars bent, dus zorg dat je meedoet met een geldig emailadres (over de uitslag wordt niet gecorresponeerd!).

 

Gepubliceerd op 28 januari 2018


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
20 september 2022
Bloemkoolsteak met citroen en pesto
 
Bloemkoolsteak met citroen en pesto

Als je een oven aan kunt zetten kun je ook dit bloemkool recept maken. Een van de lekkerste bloemkoolsteaks, met citroen en pesto.
18 september 2022
Porcini ragu Ixta Belfrage
 
Pasta met porcini ragú

Een vega umami bommetje van pasta met porcini, die ook nog eens in no time gemaakt is. Uit Mezcla van Ixta Belfrage. Goddelijk!
17 september 2022
Twix met tahin
 
Tahin Twix van Esther Erwteman

Zelf twix maken is geweldig. Twix met tahin is next level heerlijk en die maak je heel eenvoudig zelf met dit recept.
1 september 2022
pizza met vijgen en gorgonzola
 
Flatbread pizza’s met gorgonzola & vijgen

Deze pizza van flatbread kun je zowel op de barbecue als in de oven maken. Heerlijk met de combi van gorgonzola en het zoete van vijgen.
1 september 2022
broodje chutney
 
Zelfgemaakte chutney van vijgen & rode ui

Dit is je nieuwe favoriete recept voor zelfgemaakte vijgenchutney met rode ui. Je wilt nooit meer anders. Gegarandeerd!
28 augustus 2022
cake met vijgen
 
Verjaardagscake met verse vijgen en rum

Wie jarig is trakteert; duik de keuken in om deze cake met verse vijgen en rum te maken. Ook lekker als je niet jarig bent!