Alcoholvrije drankjes van Non such shrubsAlcoholvrije drankjes van Non such shrubs

Getriggerd door een persbericht ontving ik de vier alcoholvrije varianten van Non such Shrubs. Een alcoholvrij drankje dat oorspronkelijk uit Engeland komt, maar nu ook op de Nederlandse markt is geïntroduceerd.

Vier varianten alcoholvrije drankjes

Non such Shrubs wil meer zijn dan een frisdankoptie voor als je een avond geen alcohol wilt drinken. Er zijn vier varianten: blood orange & bitter lemon * blackcurrent & juniper * peach & basil en sour cherry & garden mint.

Wat mij een beetje op het verkeerde been zet is dat alle vier de drankjes koolzuur bevatten. Dus mijn eerste associatie is toch frisdrank. Ook omdat je ze puur serveert, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Seedlip.

Alternatief voor cocktails en wijn

Ze zijn echter stuk voor stuk wel lekker. Mijn favorieten waren de bloedsinaasappel en de perzik/basilicium, die het meest in de buurt komt van een alcoholvrije cocktail wat mij betreft, door de kruidigheid.

Meer informatie over de Shrubs en bestellen kan via D-drinks. Ze zijn ook te koop bij o.a. Marqt.

 

Gepubliceerd op 29 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.