Alcoholvrije drankjes van Non such shrubsAlcoholvrije drankjes van Non such shrubs

Getriggerd door een persbericht ontving ik de vier alcoholvrije varianten van Non such Shrubs. Een alcoholvrij drankje dat oorspronkelijk uit Engeland komt, maar nu ook op de Nederlandse markt is geïntroduceerd.

Vier varianten alcoholvrije drankjes

Non such Shrubs wil meer zijn dan een frisdankoptie voor als je een avond geen alcohol wilt drinken. Er zijn vier varianten: blood orange & bitter lemon * blackcurrent & juniper * peach & basil en sour cherry & garden mint.

Wat mij een beetje op het verkeerde been zet is dat alle vier de drankjes koolzuur bevatten. Dus mijn eerste associatie is toch frisdrank. Ook omdat je ze puur serveert, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Seedlip.

Alternatief voor cocktails en wijn

Ze zijn echter stuk voor stuk wel lekker. Mijn favorieten waren de bloedsinaasappel en de perzik/basilicium, die het meest in de buurt komt van een alcoholvrije cocktail wat mij betreft, door de kruidigheid.

Meer informatie over de Shrubs en bestellen kan via D-drinks. Ze zijn ook te koop bij o.a. Marqt.

 

Gepubliceerd op 29 november 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]