Productreview: Tingz



We waren zeer nieuwsgierig toen we een doosje met een aantal zakjes Tingz toegestuurd kregen. Tingz zijn de suikervrije snoepjes voor kinderen van Peppersmith. Dit merk, dat in Nederland vooral bekend is om z’n pepermuntjes voor volwassen, heeft sinds kort zijn assortiment uitgebreid met deze snoepjes.

Suikervrij

Naast dat de snoepjes suikervrij zijn, zijn ze ook vrij van onnatuurlijke zoetstoffen. Voor de zoete smaak wordt gebruik gemaakt van xylitol, een natuurlijke zoetmaker. En dus geen aspartaam, zoals vaker wordt gebruikt ter vervanging van suiker.

Monstersnoepjes

De snoepjes zitten in een verpakking die absoluut bedoeld is om kinderen aan te spreken. De monsters Bowie en Floyd sieren de zakjes. Of zoals onze peuter ze inmiddels noemt “monstersnoepjes”. Toch weten we zeker dat deze zakjes ook goed op de volwassen markt gaan vallen. Geen hinderlijke nasmaak, maar duidelijk een fruitsmaak. De aardbei variant is wat zoeter dan de manderijntjes versie. Onze peuter vond ze erg lekker, maar er zit inmiddels ook een zakje in onze eigen handtas. En dat xylitol goed voor de tanden is, is in deze dan weer mooi meegenomen

Waar te koop

Tingz zijn te koop bij onder andere Marqt, Veggie4U (Den Haag) en de Groene Juffers (Haarlem) Online zijn ze te bestellen via shopforfoodies.nl Per zakje betaal je tussen de € 1,19 – € 1,65

Gepubliceerd op 5 november 2013


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!
9 mei 2024
Preisoep
 
Preisoep met erwtjes en waterkers

Dit recept voor preisoep zit bomvol groene groenten. Dus niet alleen prei, maar ook erwtjes en waterkers. Een super gezond soeprecept. Zo gemaakt!
9 mei 2024
spatchcock chicken bbq
 
Spatchcock chicken van de barbecue

Met een zelfgemaakte kruidenrub maak je een heerlijk gekruide spatchcock chicken van de barbecue. Hoe? Dat vertel ik je!