Wat lunchen we vandaag? – nog 3 weken!
Inkijkexemplaar Wat lunchen we vandaag?
En met het online gaan van dit inkijkexemplaar krijgen jullie eigenlijk voor het eerst écht te zien wat de stijl van het boek wordt. En dat is naast super gaaf, ook megaspannend. Nog 3 weken te gaan en dan is ‘ie er echt. Tellen jullie mee af?!
Gepubliceerd op 20 augustus 2017
Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.