Vernieuwde Smulpaapje.nl gelanceerd!



Uit eten gaan is voor iedereen een feestje, ook voor de kleinste gast. In veel restaurants staan helaas de befaamde friet, kroket of kipnuggets nog prominent op het (kinder) menu. Smulpaapje vindt het belangrijk dat kinderen ervaren dat lekker, goed en gezond eten hand in hand gaan. Daarom biedt Smulpaapje restaurants, die kinderen als gast serieus nemen, middels de site een podium. 

Smulpaapje voor restaurants

Smulpaapje biedt  – als enige in Nederland – restaurants de kans zich te onderscheiden met het menu voor hun kleinste gasten. Op Smulpaapje.nl staan alleen die restaurants die méér bieden dan de bekende kip, patat en appelmoes. Dat kan met een mooie, eigen kinderkaart zijn of met aangepaste kinderporties van het volwassenmenu.  

Smulpaapje voor gasten

Gasten zien via Smulpaapje.nl snel waar ze, door heel Nederland, goed en lekker met hun kinderen uit eten kunnen. En dat vinden ze belangrijk, zo blijkt uit de bezoekcijfers en de groeiende, betrokken community op Twitter en Facebook.

Crowdfunding

De vernieuwde website is mede gefinancierd door een crowdfundingactie, waarbij ruim
€ 3.000 werd gedoneerd. Donateurs worden als dank hiervoor op de nieuwe website vermeld in de ‘Hall of Taste’.

Smulpaapje: klaar voor de toekomst

Met de nieuwe website is Smulpaapje.nl in één klap volwassen geworden en klaar voor de toekomt. De vormgeving is vernieuwd; er kunnen reviews geschreven worden en gasten kunnen,  dankzij de goede zoekmachine, in no time een geschikt restaurant vinden in hun regio.  Smulpaapje verwacht het huidige aanbod aan restaurants dan ook in sneltreinvaart verder uit te breiden en uit te groeien tot dé website waar je op kijkt als je met kinderen lékker uit eten wilt.

Gepubliceerd op 5 juni 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!
9 mei 2024
Preisoep
 
Preisoep met erwtjes en waterkers

Dit recept voor preisoep zit bomvol groene groenten. Dus niet alleen prei, maar ook erwtjes en waterkers. Een super gezond soeprecept. Zo gemaakt!
9 mei 2024
spatchcock chicken bbq
 
Spatchcock chicken van de barbecue

Met een zelfgemaakte kruidenrub maak je een heerlijk gekruide spatchcock chicken van de barbecue. Hoe? Dat vertel ik je!
8 mei 2024
bagel croque madame
 
Beemster Croque Maman

We toveren de Croque Madame om tot een Beemster Croque Maman. Een chique tosti, op een bagel en met héél veel Beemster kaassaus!
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!