Smulpaapje is dankbaar!



Dankbaar

Wees gerust, ik ga je nu niet met quotes en allerlei andere spirituele dingen om de oren gooien, maar toch vind ik vandaag wel een mooi moment om stil te staan bij waar ik (met Smulpaapje) dankbaar voor ben. Smulpaapje is er, ondanks dat ik zo goed als alles alleen doe, óók dankzij heel veel mensen. En er is ook meer dan genoeg waar ik dankbaar voor ben.

Dank jullie wel

Als eerste een héél groot dank jullie wel, aan júllie! Jullie lezen ook dit artikel weer (of zijn jullie nu voor het eerst op de site? in dat geval welkom!) Smulpaapje is er voor jullie. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Want hoewel al die aandacht mijn ego vleit (laten we eerlijk zijn ;-)), is mijn enige missie goed eten op de kaart te zetten voor kleine Smulpapen. En dat kan dankzij jullie. Dus oprecht dank je wel daarvoor!

Wat eten we vandaag?

Na 2,5 jaar in de luwte buffelen werk ik nu, iets beter verlicht, aan het eerste Smulpaapje kookboek ‘Wat eten we vandaag?’ Volgend jaar staat dat vól in de spotlight. En wat ben ik daar trots op. En dankbaar, dat ik nu snoeihard aan een van mijn grote dromen mag werken. Nog heeeeel even geduld, het is bijna zover!

Achter de schermen

In de coulissen staan een aantal mensen die me al vanaf het begin (en sommigen sinds kort) helpen. Met de site, met mooie acties, met raad en daad, met een schop onder mijn kont. Ik ga zéker mensen vergeten, maar in het bijzonder toch een dank je wel voor  de mannen van Zeauw (die mijn geweldige site draaiend houden), Herman & Jaime van Foodelicous (dank voor het voor eeuwig verpesten van mijn smaakpapillen en dat ik nooít meer anders wil), de PR-bureaus voor het regelmatig verwennen van mijn deurmat met proefpost en niet in de laatste plaats mijn geweldige Twitter posse (jullie weten wie je zijn!)

Last, but not least

En zonder twijfel was dit alles niet mogelijk zonder de eeuwige steun van mijn vent en dochter, die mij menig uurtje moeten missen als ik weer hard aan het werk ben en die altijd meebepalen welk gerecht wel of niet geslaagd is. Dikke kussen voor jullie!

Thanksgiving

Kortom, dankbaar voor heel veel. Voor geweldige mensen, voor een gevulde koelkast, voor het leven dat nog iedere dag iets nieuws met zich mee brengt. Dit is voor mij rijkdom! En jij. Waar ben jij dankbaar voor?

Gepubliceerd op 27 november 2014


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.