Smulpaapje in de Extra Lekker
Smulpaapje in de ExtraLekker
Vanaf nu dus te koop in de winkel, met een volledig weekmenu – exclusief door mij samengesteld voor deze editie – uit Wat eten we vandaag? Met handige tips, fijne variatiemogelijkheden én een interview met moi. Hoe gaaf is dat?!
Hieronder een glimps van hoe dat er uit ziet! De ExtraLekker kost € 7,99 en is in de boekhandel en tijdschriftenwinkel vanaf nu te koop.
Gepubliceerd op 22 maart 2016
Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.