Het kindermenu in de spotlight



In een tweet van @Boris (Boris Veldhuijzen van Zanten) vraagt hij zich af waarom het niet anders kan? En ook commercieel directeur van Landal, Bas Hoogland, roept zijn bijna 12.000 volgers op mee te denken over het kindermenu op de Landal parken (en in een aparte tweet noemt hij Smulpaapje als voorbeeld, daar zijn we ook erg blij mee!)

Standaard kindermenu

Smulpaapje is érg verheugd over deze aandacht en hoopt dat hiermee de aftrap is gegeven om in 2013 écht iets te gaan doen aan het standaard kindermenu. Dat dat makkelijk kan laten alle restaurants op smulpaapje.nl wel zien. En dat zijn er inmiddels ruim over de 100. Wie volgt?!

Gepubliceerd op 13 januari 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!
9 mei 2024
Preisoep
 
Preisoep met erwtjes en waterkers

Dit recept voor preisoep zit bomvol groene groenten. Dus niet alleen prei, maar ook erwtjes en waterkers. Een super gezond soeprecept. Zo gemaakt!
9 mei 2024
spatchcock chicken bbq
 
Spatchcock chicken van de barbecue

Met een zelfgemaakte kruidenrub maak je een heerlijk gekruide spatchcock chicken van de barbecue. Hoe? Dat vertel ik je!