Crowdfundingactie van start



Naast die verbeterde nieuwe site wil ik ook heel graag voor de mede-smaakmakers van Smulpaapje mooie acties gaan realiseren. Denk aan aanbiedingen in jouw favoriete Smulpaapje restaurants. Of een speciaal Smulpaapje diner op locatie. Met nog meer restaurants op de kaart kan dit allemaal gerealiseerd worden. Daar zet Smulpaapje zich nu al voor in. Maar aan deze toekomst kun jij nù al bijdragen! Want om die ultieme site te realiseren is geld nodig. Een professionele vormgeving, een technisch goed werkende site die toekomst- en groeibestendig is kost geld. Geld waarover Smulpaapje op dit moment niet zelf beschikt.

Met donatie mede-smaakmaker

Gedurende deze crowdfundingactie kan iedereen door middel van een donatie bijdragen aan de financiering van Smulpaapje’s nieuwe website. We hopen natuurlijk dat je dit vooral wilt doen omdat je het initiatief steunt. Maar we willen je bijdrage ook niet helemaal onopgemerkt laten gaan. Als dank vermelden wij straks alle donateurs in de speciale Hall of Taste op de vernieuwde site.

Alle beetjes helpen

Al met de kleinste donatie kun jij op deze manier meehelpen Smulpaapje verder op de kaart te zetten én kun je een plekje bemachtigen in de Hall of Taste! Je kunt op deze pagina jouw donatie kenbaar maken. Nadat je het level van jouw bijdrage hebt gekozen geef je in de PayPal module nogmaals aan voor welk bedrag je wilt bijdragen. (dat mag dus ook meer zijn dan de voorgedefinieerde levels [:-)] )

Bijdragen

We hopen natuurlijk op jouw bijdrage, maar je kunt ook helpen door deze actie in jouw netwerk bekend te maken. Hoe je ook bijdraagt, alvast heel veel dank daarvoor!

Gepubliceerd op 14 maart 2013


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
16 mei 2024
padron pepers recept
 
Padron pepers van de barbecue

Deze milde Spaanse peper is een perfect borrelhapje. Snel klaar en heerlijk bij een glas wijn. Dit recept voor Padron pepers maak je op de bbq.
13 mei 2024
recept baba ganoush
 
Baba ganoush van de BBQ

Baba ganoush is een salade van geroosterde aubergine, uit de Levantijnse keuken. Baba ganoush van de barbecue is next level lekker. Dit is mijn recept.
11 mei 2024
geklopte boter met miso
 
Geklopte misoboter

Twee ingrediënten geven samen een smaakbommetje waar je U tegen zegt. Deze geklopte misoboter is je nieuwe favoriete (borrel)boter!
9 mei 2024
recept rabarber crumble
 
Rabarber crumble met aardbei en havermout

Een super simpel recept voor een rabarber crumble. Deze crumble maak je met havermout én er zit aardbei door. Genieten!
9 mei 2024
Preisoep
 
Preisoep met erwtjes en waterkers

Dit recept voor preisoep zit bomvol groene groenten. Dus niet alleen prei, maar ook erwtjes en waterkers. Een super gezond soeprecept. Zo gemaakt!
9 mei 2024
spatchcock chicken bbq
 
Spatchcock chicken van de barbecue

Met een zelfgemaakte kruidenrub maak je een heerlijk gekruide spatchcock chicken van de barbecue. Hoe? Dat vertel ik je!