Review: Ella’s Kitchen



Je zou het niet verwachten, een review van kant en klare maaltijden op Smulpaapje. Toch zijn er altijd van die fijne uitzonderingen waar je wel achter kunt staan.

De producten van Ella’s Kitchen vallen daar onder. Ik leg je graag uit waarom.

Ella’s vader

Al jaren geleden, tijdens tripjes naar Engeland, kocht ik producten uit deze lijn. Waarom? Omdat, áls je een keer wilt terugvallen op kant en klaar dit een van je betere opties is. Ella’s vader is ooit met Ella’s Kitchen begonnen omdat hij vond dat de kant en klaar producten die er waren niet goed genoeg waren voor zijn dochter. Met Ella’s Kitchen wilde hij hiervoor een alternatief brengen. Alle producten in deze lijn zijn 100% biologisch. Daarnaast ook nog eens combinaties die je niet zo snel terugziet in kant en klare voeding, waardoor je een goed gevarieerde lijn producten kunt kopen.

Proefpakket

Ik was dan ook blij verrast dat Ella’s Kitchen nu ook in Nederland te koop is. In het proefpakketje dat wij van Pow Comms ontvingen zaten een aantal producten om uit te proberen. Zoals een ontbijtje van rijst met yoghurt en mango, een groene smoothie, spaghetti bolognese, haver- en aardbeienreepjes en een pasta. Maar er zitten ook curry’s, verschillende soorten smoothies, koekjes en ontbijtjes in het assortiment. Keuze genoeg!

EllasKitchen Proefpakket

Voor baby, peuter én kleuter

Op iedere verpakking staat vanaf welke leeftijd je het gerecht aan je kind mag geven. Laat je niet in de luren leggen dat een ontbijtje waarop vanaf 8 maanden staat ook alleen voor die leeftijd geschikt is. Zowel het yoghurt/rijstontbijt, als de smoothie werden door onze kleuter van vier gegeten en meer dan goed gekeurd. Ook de haver-/aardbeienreepjes vielen bij haar goed in de smaak. De andere producten heb ik laten testen door een Smulpaapje lezer en ook haar zoontje vond het lekker.

Goed alternatief

Laat ik voorop stellen dat ik een absolute voorstander ben van zelf eten maken voor je kinderen. Of ze nou baby, peuter of kleuter zijn. Echter.. Als je op zoek bent naar een goed alternatief voor die momenten dat je op gemak wilt terugvallen dan is Ella’s Kitchen wel een van de alternatieven waar ik achter kan staan. Het is smakelijk, gevarieerd en puur eten.

Benieuwd? Ella’s Kitchen ligt vanaf nu in de winkel en is onder meer verkrijgbaar bij Jumbo, Emté en Marqt

 

Gepubliceerd op 13 juli 2014


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
26 april 2024
makreel recept
 
Ceviche van makreel met grapefruit

Ceviche wordt bereid met rauwe vis, die je koud gaart. Dit recept is een ceviche van makreel met grapefruit. Heel fris en zo gemaakt!
26 april 2024
 
Gebakken makreel met citroen

Makreel is super eenvoudig om te bereiden. Gezond, lekker én een heel betaalbaar. Dit recept is voor de lekkerste gebakken makreel!
25 april 2024
welsh cakes
 
Welsh cakes uit de Bakatlas

Dit zijn de lekkerste, zelfgebakken Welsh cakes die je kunt bakken. Laat het maar aan Rutger Bakt over om het perfecte recept in zijn Bakatlas te zetten.
20 april 2024
Kervelsoep_2020
 
Kervelsoep

Dit recept voor verse kervelsoep zet je in nog geen kwartier op tafel, met het recept van oma. Dan weet je dat het goed zit.
19 april 2024
bananenbrood wafels
 
Bananenbrood wafels

Wafels als ontbijt, voor een super smakelijk begin van de dag want zo lekker heb je bananenbrood nog nooit gegeten. Dit zijn mijn bananenbroodwafels
8 april 2024
dressing met citrus
 
5 x dressing voor je salade

Een salade wordt nóg lekkerder van een goeie dressing. Ik zet mijn top 5 lekkerste dressings voor je op een rijtje. Hoef jij ze alleen nog maar te maken.