3e druk BorreltijdIn de maand dat het een jaar geleden is dat Borreltijd verscheen komt het geweldige nieuws dat er een 3e druk komt! Daar kan ik heel veel woorden aan vuil maken, maar meer dan WOOOOOHOOOOOO!!  heb ik daar eigenlijk niet voor.

Ik ben zó ongelofelijk trots. Op het boek, op hoe goed ‘ie het doet en op het team waarmee ik Borreltijd samen heb gemaakt. Een boek maak je namelijk nooit alleen en ook aan Borreltijd is door heel veel mensen met liefde en energie aan gewerkt. Dus Willemijn, Mitchell, Alexandra, Linda en iedereen bij Nieuw Amsterdam. Dit feestje is ook voor jullie!

Nieuw boek Susan Aretz

En ja, op de achtergrond ben ik dan ook al bezig met een nieuw boek. Dat duurt overigens nog even, voordat die in de winkel ligt. September 2021 is het zover. Tot die tijd, nu dus al, ben ik volop bezig met de recepten. Maar ik kan je al wel verklappen dat de eerste tien klaar zijn en gewéldig smaken.

Meer over dat nieuwe boek volgt op een ander moment. Nu even vieren dat Borreltijd ook een jaar na verschijnen nog zo lekker gaat!

Borreltijd bestellen

Wil jij Borreltijd nu ook in huis hebben, dan kun je die nog altijd via mij bestellen.

Gepubliceerd op 25 september 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.
26 juli 2023
Pride, tieners en Kidsweek
 
Pride, tieners en Kidsweek

Vorig jaar schreef ik voor al over wat Pride voor ons gezin betekent. Dit jaar een update. Want Pride is nog steeds belangrijk. Misschien wel meer dan ooit.
19 juni 2023
Zin in Salade_Bibi
 
Zin in salade van Bibi Loomans

Het hele jaar salades, dat is waar je trek in krijgt als je Zin in salade van Bibi Loomans leest. 50 recepten voor heerlijke salades voor elk seizoen.
12 juni 2023
 
Snack Attack Jord Althuizen

Er zijn heerlijk veel kookboeken waar je de hele zomer uit kunt koken. Snack Attack van Jord Althuizen is er daar eentje van.