3e druk BorreltijdIn de maand dat het een jaar geleden is dat Borreltijd verscheen komt het geweldige nieuws dat er een 3e druk komt! Daar kan ik heel veel woorden aan vuil maken, maar meer dan WOOOOOHOOOOOO!!  heb ik daar eigenlijk niet voor.

Ik ben zó ongelofelijk trots. Op het boek, op hoe goed ‘ie het doet en op het team waarmee ik Borreltijd samen heb gemaakt. Een boek maak je namelijk nooit alleen en ook aan Borreltijd is door heel veel mensen met liefde en energie aan gewerkt. Dus Willemijn, Mitchell, Alexandra, Linda en iedereen bij Nieuw Amsterdam. Dit feestje is ook voor jullie!

Nieuw boek Susan Aretz

En ja, op de achtergrond ben ik dan ook al bezig met een nieuw boek. Dat duurt overigens nog even, voordat die in de winkel ligt. September 2021 is het zover. Tot die tijd, nu dus al, ben ik volop bezig met de recepten. Maar ik kan je al wel verklappen dat de eerste tien klaar zijn en gewéldig smaken.

Meer over dat nieuwe boek volgt op een ander moment. Nu even vieren dat Borreltijd ook een jaar na verschijnen nog zo lekker gaat!

Borreltijd bestellen

Wil jij Borreltijd nu ook in huis hebben, dan kun je die nog altijd via mij bestellen.

Gepubliceerd op 25 september 2020


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 maart 2021
 
Win een exemplaar van Vegan Japaneasy

Je maakt ter gelegenheid van de Week zonder Vlees die 8 maart start kans op een prachtig Japans kookboek, Vegan Japaneasy. Zo doe je mee!
3 maart 2021
vegan japans kookboek
 
Vegan Japaneasy – review

Vegan kookboeken zijn steeds meer ook voor mainstream gebruik. Voor de Japanse keuken is er Vegan Japaneasy, en dat is een echte aanrader.
1 maart 2021
 
De maand van Susan – februari

Drie keer knipperen en februari was voorbij! Wat bracht februari? Ik neem je mee in een kijkje achter de schermen en mijn maand februari.
26 februari 2021
Wereldwijd Borreltijd
 
Wereldwijd Borreltijd van Susan Aretz

PRIMEUR! Ein-de-lijk mag ik het met jullie delen. De titel én cover van mijn vierde boek. De ultieme opvolger voor Borreltijd. We gaan op reis!
24 februari 2021
Susan Borrelboek (Ashkan Mortezapour Photography web2.jpg
 
Hoe maak je een kookboek – deel I

Achter de schermen bij het maken van een kookboek. Want hoe maak je een kookboek? Dit is hoe ik mijn 4e boek heb gemaakt.
24 februari 2021
verlies huisdier tips
 
Kinderen en het verlies van een huisdier

Als kinderen hun huisdier verliezen ben je misschien op zoek naar tips hoe je daar mee omgaat.. Dit zijn (helaas) de onze, na het verlies van onze kat.