3e druk BorreltijdIn de maand dat het een jaar geleden is dat Borreltijd verscheen komt het geweldige nieuws dat er een 3e druk komt! Daar kan ik heel veel woorden aan vuil maken, maar meer dan WOOOOOHOOOOOO!!  heb ik daar eigenlijk niet voor.

Ik ben zó ongelofelijk trots. Op het boek, op hoe goed ‘ie het doet en op het team waarmee ik Borreltijd samen heb gemaakt. Een boek maak je namelijk nooit alleen en ook aan Borreltijd is door heel veel mensen met liefde en energie aan gewerkt. Dus Willemijn, Mitchell, Alexandra, Linda en iedereen bij Nieuw Amsterdam. Dit feestje is ook voor jullie!

Nieuw boek Susan Aretz

En ja, op de achtergrond ben ik dan ook al bezig met een nieuw boek. Dat duurt overigens nog even, voordat die in de winkel ligt. September 2021 is het zover. Tot die tijd, nu dus al, ben ik volop bezig met de recepten. Maar ik kan je al wel verklappen dat de eerste tien klaar zijn en gewéldig smaken.

Meer over dat nieuwe boek volgt op een ander moment. Nu even vieren dat Borreltijd ook een jaar na verschijnen nog zo lekker gaat!

Borreltijd bestellen

Wil jij Borreltijd nu ook in huis hebben, dan kun je die nog altijd via mij bestellen.

Gepubliceerd op 25 september 2020


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je vast ook interessant
5 augustus 2022
review vega zonder pakjes en zakjes
 
Review Vega zónder pakjes & zakjes

Dat Vega zónder pakjes & zakjes van Karin Luiten een dikke hit is mag met een 4e druk wel duidelijk zijn. Maar waarom eigenlijk? Dat vertel ik je!
3 augustus 2022
pride amsterdam regenboogkind
 
Pride Amsterdam en regenboogkinderen

Begin augustus kleurt Amsterdam regenboog, tijdens de jaarlijkse Pride Amsterdam. Wij gingen er dit jaar om wel heel bijzondere reden naar toe.
30 juli 2022
Susan Aretz Altijd Borreltijd
 
Altijd Borreltijd van Susan Aretz

Daar is ‘ie , mijn 5e boek! Welkom Altijd Borreltijd in mijn trilogie borrelboeken. Maar er is nog meer te vertellen over dit nieuwe borrelboek van Susan Aretz
4 juli 2022
Susan Aretz
 
Zomerpauze op SusanAretz.nl

De zomerpauze komt er aan en waarom ik die inlas en wat dat betekent lees je vandaag op de site.
22 juni 2022
cover Insane
 
Insane van Vanja van der Leeden

Insane biedt meer dan gezonde recepten. Want als je iets aan Vanja over kunt laten is het , naast lekkere gerechten, een gezonde dosis zelfspot.
18 juni 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij RTL Boulevard

Ik mocht vanavond voor RTL Boulevard wat vertellen over de trends qua drankjes deze zomer. Hoe leuk is dat?!