3e druk BorreltijdIn de maand dat het een jaar geleden is dat Borreltijd verscheen komt het geweldige nieuws dat er een 3e druk komt! Daar kan ik heel veel woorden aan vuil maken, maar meer dan WOOOOOHOOOOOO!!  heb ik daar eigenlijk niet voor.

Ik ben zó ongelofelijk trots. Op het boek, op hoe goed ‘ie het doet en op het team waarmee ik Borreltijd samen heb gemaakt. Een boek maak je namelijk nooit alleen en ook aan Borreltijd is door heel veel mensen met liefde en energie aan gewerkt. Dus Willemijn, Mitchell, Alexandra, Linda en iedereen bij Nieuw Amsterdam. Dit feestje is ook voor jullie!

Nieuw boek Susan Aretz

En ja, op de achtergrond ben ik dan ook al bezig met een nieuw boek. Dat duurt overigens nog even, voordat die in de winkel ligt. September 2021 is het zover. Tot die tijd, nu dus al, ben ik volop bezig met de recepten. Maar ik kan je al wel verklappen dat de eerste tien klaar zijn en gewéldig smaken.

Meer over dat nieuwe boek volgt op een ander moment. Nu even vieren dat Borreltijd ook een jaar na verschijnen nog zo lekker gaat!

Borreltijd bestellen

Wil jij Borreltijd nu ook in huis hebben, dan kun je die nog altijd via mij bestellen.

Gepubliceerd op 25 september 2020


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.