GESLOTEN Win een Catrice Cosmetics pakketjeGESLOTEN! Win een van de twee royale Catrice Cosmetics pakketjes

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor make-up. Mijn badkamerla ligt dan ook vol met verschillende soorten oogschaduw, mascara en héél veel lippenstift. Een groot deel daarvan is van Catrice. De nieuwste (vegan!) mascara is mijn absolute favoriet op het moment. Te gek dan ook dat ik maar liefst twee pakketjes met make-up van Catrice mag weggeven, ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe site. De pakketjes hebben een winkelwaarde van minimaal € 60,- dus dan weet je dat ze goed gevuld zijn! Wat er precies inzit is nog even een verrassing trouwens, de afbeelding op deze pagina is dan ook puur decoratief.

Maak kans op  make-up van Catrice Cosmetics

Wil je een van deze twee pakketjes winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel wat jij hoopt dat in het pakketje zit. Als je het voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene dit cadeau verdient. Meedoen kan tot 00.00u op 18 april aanstaande. Je reactie verschijnt pas na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft. Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar weet dat ook na deze winactie er nog steeds heel veel te gekke kado’s weggegeven gaan worden…

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan onder aan deze pagina, maar ook via mijn social media kanalen – mijn Facebook en/of mijn Instagram. Ik ga er voor het gemak even vanuit dat je die al volgt ???? Heel veel succes en plezier!

Gepubliceerd op 15 april 2020


33 reacties

 1. Peggy Dompeling schreef:

  Na dat ik zoveel weken ziek ben geweest kan ik deze kleurenpalet en mascara goed gebruiken om weer te shinen. Nu weer fut en zin om mezelf weer mooi te maken nu we lekkerder in ons vel zitten.

 2. Ellen schreef:

  Wat een leuke prijs om te winnen! Ik ben net moeder geworden en het cliché klopt, ik koop vanalles voor haar maar niks meer voor mezelf 😉 zou erg leuk zijn om dit pakketje te winnen!!!

 3. Marlous schreef:

  Ja top! Ik verwen altijd iedereen om mij heen, dus leuk om een keer verwent te worden. Ben ook erg fan van Catrice! En heb er zelf ook veel van.

 4. Marieke schreef:

  Wat een leuke actie!! Ik gun mijn dochter Anne zo’n mooi setje! Haar 13e verjaardagsfeestje is uitgesteld vanwege de Corona-crisis en dit zou een mooie verrassing zijn voor haar! 13 is nu een dubbel ongeluksgetal ????????….
  En nu thuis ook de tijd om te experimenteren met leuke make-up.

 5. Maaike schreef:

  Oh wat zou ik graag willen winnen! Na een ruime maand bijna 7 dagen per week en 24 uur per dag aan het werk te zijn in het Crisisteam in een zorgorganisatie en geschipper tussen thuis en werk kan ik wel een kleurtje gebruiken, een fijn waterprofmascarea (want ja er vloeien best wel es tranen) zou super welkom zijn. Een mooie lipstick voor een smile, ook zeer welkom.

 6. Yvette schreef:

  Super leuke winactie! Ik zou graag eens catrice uit willen proberen! Mascara, oogschaduw en een lippenstift zou voor mij de ideale samenstelling van het pakketje zijn.

 7. Anouk Geldof schreef:

  Ik zou dit pakketje wel willen ‘winnen’ voor een collega; Sas! Saskia is dol op vegan cosmetica en verzorgingsproducten. Maar denk dat Sas dit setje nog mist omdat ze de laatste weken nogal neutraal (lees beetje verslonst) in de videochats en hangoutmeetings komt ;). Dus een prachtige set om haar natural look te ondersteunen zou heel welkom zijn!

 8. Michelle schreef:

  Ohhh, ik zou super blij worden van een mooie highlighter! Of fijne mascara. Super leuke actie!

 9. Ingrid schreef:

  Ik heb welgeteld 1 eyeliner, 1 oogschaduw, 1 waterproof mascara, 1 niet-waterproof mascara en iets wat op rouge lijkt.

  Ik geloof dat ik wel wat nieuws en extra’s kan gebruiken, misschien wordt het dan nog eens wat met dat hoofd van mij 😉

 10. Babette schreef:

  Ik ken Catrice alleen via jou, maar zelf nog nooit geprobeerd! Ben gek op make up, nooit de deur uit zonder ???? Hoop op mascara en iets met een mooie shimmer, zodat ik ook in deze tijd kan stralen!

 11. Leonie schreef:

  Heel toevallig is dit ook mijn lievelings! En ik wil heus wel meer lievelings! <3

 12. Galinka van Bokhorst schreef:

  Wat een leuke winactie is dit. Ik zou dit verrassingspakket van Cartrice wel willen winnen, omdat mijn gevoelige huid wel tegen dit merk kan. Ik hoop dat er een mooi oogschaduw palet, een mooie nagellak en een oogpotlood inzit. Maar ik laat me gewoon graag verrassen door de inhoud van het pakket. ????

 13. Susan schreef:

  Ooh super leuk! Kan ik goed voor de dag komen bij de cliënten in de zorg

 14. Tessa schreef:

  Heel leuk! En een goede reden om me een keer uit mijn joggingbroek te slepen en me mooi op te tutten!

 15. Audrey schreef:

  Wat ik hoop dat erin zit……. een mooie warme lipstick en een oogschaduw palet ????.

 16. Lisette schreef:

  Tijd genoeg nu… eeeeuuhh nee dus.. 3 Kids onderwijzen, bakken, spelletjes doen, hond en huishouden, ook nog mijn eigen bedrijf verder opbouwen… en dan dus 2 min per dag aan make Up besteden… wie weet met dit setje lukt het me om er wat meer van te maken!

 17. Joyce Luijkx schreef:

  Eerlijk gezegd, had ik nog niet eerder van dit merk gehoord.
  Ik hoop op een fijne mascara, mooie oogschaduw in naturel kleuren of juist een kleurtje om uit mijn comfortzone te stappen. En verder geen idee, ik laat me graag verrassen.

 18. Anita H. schreef:

  Ik hoop dat er een fijne eyeliner bij zit.

 19. Debbie schreef:

  Wauw, hiermee zou ik onze dochter heel blij maken. Zij verdient een cadeautje omdat ze keihard aan haar studie werkt. Knap dat ze gemotiveerd blijft in deze lastige tijd…

 20. Liesbeth schreef:

  Oooh die zou ik graag winnen om tijdens de vele online vergaderingen te kunnen shinen. (In het echt ziet het er toch beter uit lijkt wel… ). Jouw “volgende” denk, hoop ik dat er nagellak en lipstick in zit.

 21. Willemijn schreef:

  De Prime and Fine Anti-Red-Primer en de HD Liquid Coverage Foundation samen met een “CATRICE loves PETA” lipstick en de Clean ID Volume + Lengthening Mascara lijken me een geweldige combinatie van Catrice producten

 22. Eline schreef:

  Mijn zus is morgen jarig en dit zou echt het perfecte cadeau zijn voor haar. Een kleine pleister op de wond nu we elkaar niet live kunnen zien.

 23. Annemijn schreef:

  Nu ik alle tijd van de wereld heb, heb ik ook alle tijd om mijzelf wat te leren over make-up en heb ik de tijd om nieuwe dingen uit te proberen. Het grootste gedeelte van mijn make-up is van Catrice omdat het fijn en betaalbaar is!

 24. Jessica schreef:

  Ik volg al jaren je site voor de recepten, waar we regelmatig met de kids van smullen, maar met deze make-up van Catrice zou ik ook graag eens kennis maken. Ik hoop dat er lippenstift in zal zitten, mascara, oogschaduw en een mooie sparkle voor op de wangen.

  • Lucina schreef:

   Oeh, ik hoop een fijne lippenstift, én ik hoop nagellak! Door de corona crisis ben ik de laatste 5 weken al niet meer naar de nagelsalon geweest, dus een home manicure is zeer gewenst, haha! ???? Zou de vegan mascara, of een mooi oogschaduw palette er ook inzitten? Lijkt me heerlijk. En zo belangrijk om extra lief voor jezelf te zijn en er mooi uit te zien in deze gekke tijd. Jouw artikelen zijn fijne lichtpuntjes, Susan!

 25. Hanneke schreef:

  Oeh wat een geweldige winactie! ❤
  Ik hoop met smart op (een aantal?) van de volgende producten:
  -18h Colour & Contour Eye Pencil
  -Inside Eye Kohl Kajal
  -Slim‘Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof
  -Glam & Doll Lash Colorist Semi-Permanent Volume Mascara
  Deze producten spreken me erg aan ❤

 26. Sasja schreef:

  Werken in de zorg staat op dit moment niet echt garant oor tijd om voor jezelf te zorgen….
  Een beetje extra make up geeft in ieder geval weer kleur op mijn toet!

 27. Iris schreef:

  Het lijkt me heeerlijk zo’n verwenpakketje van veel binnen zitten en eigenlijk te weinig aandacht voor mezelf nu met 2 kids waarvan 1 lesgeven zou ik me heerlijk voelen even een verwen momentje voor mezelf te creeen met zulke mooie kleurtjes ????

 28. Jacqueline schreef:

  Wat zou er in zitten ? Ik denk een vegan mascara, een mooi oogpotlood of eyeliner en natuurlijk een lippenstift. Verder misschien een lippenbalsem met een lekkere smaak want deze prijs is natuurlijk niet te versmaden!

 29. Cynthia schreef:

  In tegenstelling tot jou, ben ik helemaal niet van de make-up. Mascara is hetgeen dat ik regelmatig koop. Voor de rest heb ik wel wat liggen, dat ondertussen al paar jaar geleden heb gekocht. Ondanks dat ik niet regelmatig gebruik, vind ik het belangrijk om juist goede make-up te hebben. Het is al tijdje geleden, nieuw voorraadje is niet mis ☺️

  • Saskia schreef:

   Jaa! In deze tijd van opruimen is ook de make-upla aan de beurt en laten daar nou teveel oude dingen in zitten die weg kunnen! Tijd voor wat frisse fijne nieuwe producten. En om mezelf te laten shinen terwijl ik in joggingbroek zit natuurlijk 🙂

 30. Claudette schreef:

  Ooeeehhh oogschaduw, want die heb je nooit genoeg! En de mascara van Catrice is ook mijn favo dus die mag er zeker ook bij zitten!

 31. Fieke schreef:

  In deze tijd van veel binnen zitten is het goed om jezelf ook dan te laten shinen !!! Een mooi kleurpalet oogschaduw, die fijne vegan mascara en een lekker subtiel kleurtje voor de lippen kunnen daar wel voor zorgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]