GESLOTEN – Win een pakketje van BulldogGESLOTEN – Win een pakketje mannenverzorging van Bulldog

Natuurlijk zijn we de heren niet vergeten, want ik weet dat ook jullie regelmatig de site bezoeken Speciaal voor jullie mag ik namens Bulldog een pakketje verzorgingsproducten weggeven. En dat die heerlijk zijn kan mijn lieve vent beamen, die sinds een aantal jaren (met dank aan de kennismaking via een persdag van het PR bureau van Bulldog, Miss Publicity) niks anders meer gebruikt.

In het pakketje met Bulldog zit:
Original Moisturizer. Voor dagelijkse hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee.
Original Face Wash. Deze face wash is op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee en speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen.
Original Beard Balm. Deze baardbalsem combineert verzorging en styling. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt.

Wil je dit pakket winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter waarom je wilt winnen. Als je het voor een ander wilt winnen (dames, binnenkort is het weer vaderdag!) mag dat ook, laat dan weten waarom die man dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met donderdag 13 mei aanstaande, 00.00uur.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar ook na deze winactie komen er, ja echt waar, nog steeds héél veel gave prijzen die je kunt winnen. We gaan voorlopig gewoon nog even door!

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan hier, via de site. Door dit artikel te delen via een van de deelknoppen onder dit artikel. Maar mag natuurlijk ook via mijn social media kanalen, zoals mijn Facebook en Instagram Ik ga er even vanuit dat je die al volgt ?


12 reacties

 1. Patrick Boonstra schreef:

  Die woest aantrekkelijk wilde baard van mij heeft eigenlijk een zacht binnenkantje. Tijd om hem weer een beetje liefde te geven.

 2. Mirjam Hellingman schreef:

  Ik zou deze mannenverzorging van Bulldog dolgraag winnen voor mijn vader met baard! Leuke verrassing voor hem voor vaderdag.

 3. Ja dit is dus wat ik nodig heb na 2 maanden binnenzitten. Uitgedroogde huid, een baard als een holbewoner. En ik wil er natuurlijk wel stralend uitzien als ik straks weer de deur uit mag!

 4. Renske schreef:

  Ik doe graag mee,mijn vriend is binnenkort jarig hier zou ik hem erg blij mee maken, en hij en zijn enorme coronabaard kunnen dit goed gebruiken!

 5. Ralph schreef:

  Mooi pakketje. Misschien mag ik mijn dochter dan weer een kusje geven als de baard niet meer prikt ?

 6. Valerie van den Broek schreef:

  Voor mijn topper!! Zorgt dat ik goed thuis kan werken, mij en de 3 kids altijd in de watten legt, gek is op Smulpaapje recepten en zijn lievelings dier een Bulldog is. Zo’n man is goud waard en moet goed geconserveerd worden en blijven?

 7. maaike schreef:

  Voor mijn man en onze zoon, de liefste mannen van de heeeele wereld. Kanjers! Zonder hen (en zonder mijn dochter) zou ik me niet zo kunnen inzetten tijdens mijn werk deze tijden in een zorginstelling.

 8. Marianne van Amersfoort schreef:

  Heel graag voor mijn man. Met wie ik t in deze tijd toch mooi maar samen volhouden. 2 kinderen met diagnose ernaast wat t behoorlijk pittig maakt. Hij werkt thuis en ik werk buiten de deur. Ondanks dat moet alles wel doorgaan! Hij is een topper!

 9. Nathalie Huijbers schreef:

  Voor mijn liefde die zich altijd heel goed verzorgd en daarom ook extreem blij was weer naar de kapper te kunnen volgende week (ik mag zelfs geen voor en na foto van hem delen!)

 10. Marlies van der Schoor schreef:

  Dit heerlijke pakket gun ik aan mijn man. Hij heeft intussen een coronabaard en die mag wel eens goed verzorgd worden. Ook zit hij veel in de zon dus zijn hoofd kan wel wat hydratatie gebruiken.

 11. Dennis Sitters schreef:

  Na alle Corona perikelen waarin ik of met mijn kinderen was of aan het werk – en dus vrijwel geen tijd voor mezelf – en problemen thuis is het hoog tijd mezelf eens te verwennen!

  • Lois van der Blij schreef:

   Volgende maand is het Vaderdag en laten mijn ouders nou ook net een Bulldog thuis hebben?. Ik kan hem dan kennis laten maken met deze fantastische producten, terwijl er direct een geintje uit Huize v/d Blij in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 mei 2020
 
Een pakket vol lekkers van Nairn’s

Ik mag twee mensen blij maken met een pakket heerlijke koekjes en crackertjes van Nairn's
27 mei 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie I

Terug van weggeweest; een overzicht van toffe nieuwe merken en producten. In deze eerste editie toffe ijsjes, zelf cocosballen bakken of koop je je kinderkoekjes liever kant & klaar.
25 mei 2020
 
GESLOTEN – Win een maand Oot granola

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Maar hou de site ook de komende dagen weer goed in de gaten...
22 mei 2020
Susan Aretz Wat eten we Net 5
 
Onze 10e week thuis – Corona update

Ik heb even getwijfeld of ik deze Corona updates wel moet blijven schrijven, maar het blijft een bijzondere tijd. En dat het een bijzondere week was is zeker.
22 mei 2020
Lowlander bier
 
GESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander Bier

Deze winactie is gesloten en de winnares heeft inmiddels bericht gehad. Niet gewonnen? Niet getreurd, er staat weer een smakelijke nieuwe winactie klaar
19 mei 2020
 
Home made Basics van Yvette van Boven – review

Home made Basics van Yvette van Boven staat vol met makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken. Maar is dat ook zo?!