GESLOTEN – Win een pakketje van BulldogGESLOTEN – Win een pakketje mannenverzorging van Bulldog

Natuurlijk zijn we de heren niet vergeten, want ik weet dat ook jullie regelmatig de site bezoeken Speciaal voor jullie mag ik namens Bulldog een pakketje verzorgingsproducten weggeven. En dat die heerlijk zijn kan mijn lieve vent beamen, die sinds een aantal jaren (met dank aan de kennismaking via een persdag van het PR bureau van Bulldog, Miss Publicity) niks anders meer gebruikt.

In het pakketje met Bulldog zit:
Original Moisturizer. Voor dagelijkse hydratatie, zonder vettig te zijn. Verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee.
Original Face Wash. Deze face wash is op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee en speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen.
Original Beard Balm. Deze baardbalsem combineert verzorging en styling. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt.

Wil je dit pakket winnen laat dan onder dit bericht een reactie achter waarom je wilt winnen. Als je het voor een ander wilt winnen (dames, binnenkort is het weer vaderdag!) mag dat ook, laat dan weten waarom die man dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met donderdag 13 mei aanstaande, 00.00uur.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar ook na deze winactie komen er, ja echt waar, nog steeds héél veel gave prijzen die je kunt winnen. We gaan voorlopig gewoon nog even door!

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan hier, via de site. Door dit artikel te delen via een van de deelknoppen onder dit artikel. Maar mag natuurlijk ook via mijn social media kanalen, zoals mijn Facebook en Instagram Ik ga er even vanuit dat je die al volgt ?

Gepubliceerd op 9 mei 2020


12 reacties

 1. Patrick Boonstra schreef:

  Die woest aantrekkelijk wilde baard van mij heeft eigenlijk een zacht binnenkantje. Tijd om hem weer een beetje liefde te geven.

 2. Mirjam Hellingman schreef:

  Ik zou deze mannenverzorging van Bulldog dolgraag winnen voor mijn vader met baard! Leuke verrassing voor hem voor vaderdag.

 3. Ja dit is dus wat ik nodig heb na 2 maanden binnenzitten. Uitgedroogde huid, een baard als een holbewoner. En ik wil er natuurlijk wel stralend uitzien als ik straks weer de deur uit mag!

 4. Renske schreef:

  Ik doe graag mee,mijn vriend is binnenkort jarig hier zou ik hem erg blij mee maken, en hij en zijn enorme coronabaard kunnen dit goed gebruiken!

 5. Ralph schreef:

  Mooi pakketje. Misschien mag ik mijn dochter dan weer een kusje geven als de baard niet meer prikt ?

 6. Valerie van den Broek schreef:

  Voor mijn topper!! Zorgt dat ik goed thuis kan werken, mij en de 3 kids altijd in de watten legt, gek is op Smulpaapje recepten en zijn lievelings dier een Bulldog is. Zo’n man is goud waard en moet goed geconserveerd worden en blijven?

 7. maaike schreef:

  Voor mijn man en onze zoon, de liefste mannen van de heeeele wereld. Kanjers! Zonder hen (en zonder mijn dochter) zou ik me niet zo kunnen inzetten tijdens mijn werk deze tijden in een zorginstelling.

 8. Marianne van Amersfoort schreef:

  Heel graag voor mijn man. Met wie ik t in deze tijd toch mooi maar samen volhouden. 2 kinderen met diagnose ernaast wat t behoorlijk pittig maakt. Hij werkt thuis en ik werk buiten de deur. Ondanks dat moet alles wel doorgaan! Hij is een topper!

 9. Nathalie Huijbers schreef:

  Voor mijn liefde die zich altijd heel goed verzorgd en daarom ook extreem blij was weer naar de kapper te kunnen volgende week (ik mag zelfs geen voor en na foto van hem delen!)

 10. Marlies van der Schoor schreef:

  Dit heerlijke pakket gun ik aan mijn man. Hij heeft intussen een coronabaard en die mag wel eens goed verzorgd worden. Ook zit hij veel in de zon dus zijn hoofd kan wel wat hydratatie gebruiken.

 11. Dennis Sitters schreef:

  Na alle Corona perikelen waarin ik of met mijn kinderen was of aan het werk – en dus vrijwel geen tijd voor mezelf – en problemen thuis is het hoog tijd mezelf eens te verwennen!

  • Lois van der Blij schreef:

   Volgende maand is het Vaderdag en laten mijn ouders nou ook net een Bulldog thuis hebben?. Ik kan hem dan kennis laten maken met deze fantastische producten, terwijl er direct een geintje uit Huize v/d Blij in zit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]