GESLOTEN – Win een pakket met alle Botanicals van Ketel OneGESLOTEN – Win een pakket met alle smaken Botanicals van Ketel One

Ketel One is een van oorsprong Nederlands merk dat je waarschijnlijk wel kent van de jenever en wodka. Maar ze maken ook low alcohol spirits in de reeks Botanicals. In mijn boek Borreltijd heb ik met de grapefruit & rose bijvoorbeeld een heerlijke low alcohol cocktail gemaakt.

Ter ere van de lancering van de nieuwe site mag ik namens Ketel One een pakket weggeven met daarin alle drie de smaken, dus niet alleen grapefruit & roos maar ook de perzik & sinaasappel en de komkommer & munt. Heerlijk voor de komende zomerse dagen!

Maak kans op het Ketel One Botanicals pakket

Wil je dit pakket winnen (en dat wil je!) laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel welke smaakcombi jou het lekkerst lijkt. Als je het voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met vrijdag 1 mei aanstaande, 0.00uur.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar ook na deze winactie komen er, ja echt waar, nog steeds héél veel gave prijzen die je kunt winnen. We gaan voorlopig gewoon nog even door!

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan hier, via de site. Door dit artikel te delen via een van de deelknoppen onder dit artikel. Maar mag natuurlijk ook via mijn social media kanalen, zoals mijn Facebook en Instagram Ik ga er even vanuit dat je die al volgt ?

Heel veel succes en plezier!


32 reacties

 1. Mandy Vuik-Verheij schreef:

  Grapefruit & Rose is mijn 1ste keus. Bijzondere smaak, beetje exotisch, daar hou ik wel van. Maar de andere smaken zijn vast ook lekker.

 2. Esther schreef:

  Grapefruit en lime. Ik denk meteen aan een boozy trifle. Yum❤️

 3. Sabina Mets schreef:

  Komkommer munt, dol op zulke frisse smaken!

 4. Neeltje schreef:

  ?Ohhh lekker. Die met komkommer en munt lijkt me we wel lekker fris voor de zomer ☀️??

 5. Gé Geurtsen schreef:

  perzik & sinaasappel lijkt me het lekkerst!

 6. Elise Rutten schreef:

  Leuk zeg! Ik ben benieuwd naar d eprijs

 7. Rachel schreef:

  Oeww grapefruit rose, lekker zomers om in de tuin te genieten! Het beste maken van deze ‘crisis’

 8. Leo schreef:

  Perzik-Sinaasappel. Lijkt me heerlijk om te mixen, puur met ijs te drinken, of mee te bakken.

 9. Denice Esser schreef:

  Woww wat super lekker lijkt me dit!! Alle 3 lijken ze me heerlijk maar als ik er 1 ging kopen zou ik voor de perzik sinaasappel gaan. Ik drink zelden alcohol maar zit wil ik echt proberen. Lijkt me heerlijk voor de zomer om voor vriendinnen te maken en mezelf dan natuurlijk.

 10. Marian schreef:

  Komkommer munt klinkt heerlijk maar ben ook zeer benieuwd naar se smaak grapefruit&rose een combinatie die ik ‘nog’ niet ken.

 11. Marian van Bugnum schreef:

  Peach en orange lijkt mij geweldig, volgens mij ook precies de juiste smaken voor vele mogelijkheden. Niet alleen coctails maar ik denk even verder… Desserts… Slagroom met een smaakje… Of doe eens gek… Dressing voor een amuse…. Jahoor, kom maar op! ?

 12. Hanneke schreef:

  Oeh wat een gave winactie! ?
  Ze klinken allemaal erg lekker en uitdagend ❤ Ik hou zowel van zoet maar ook van fris/zuur. Op dit moment ben ik het meest benieuwd naar perzik & sinaasappel❤

 13. Christa schreef:

  Peach & orange lijkt me lekker!

 14. Marije Buitelaar schreef:

  Wow wat een bijzondere smaak combinaties! Zou ze alle 3 willen proeven en er dan een kofferbak cocktailbar mee maken en dan met mijn vriendinnen op goede afstand een leuke borrel van maken!

 15. Sandra schreef:

  Oooo dat lijkt mij heel erg lekker!! Dan wordt het zeker genieten maar dan met mate?? Heel benieuwd naar de perzik en sinaasappelsap combinatie.

 16. Marlies van der Schoor schreef:

  de combinatie perzik & sinaasappel lijkt me heerlijk

 17. Yvonne schreef:

  Perzik en sinaasappel! Maakt de Corona-zomer helemaal goed:)

 18. Luuk van der Rijt schreef:

  Oeh peach & sinaasappelbloesem lijkt me heerlijk! Kun je denk ik heerlijke zomerse cocktails mee maken, een lekkere peachy spritz of een scroppino variatie!

 19. Charlotte schreef:

  Wat een inspirerende smaken, ben heel benieuwd. Vooral naar de komkommer en munt. Maak wel eens een komkommer en munt watertje, maar dat is toch heel wat anders denk ik.

 20. Linda schreef:

  Grapefruit en Roos lijkt me een sprankelende en spannende combinatie!
  Ik kijk uit naar mooie zonnige tijden met een goede borrel in mijn hand

 21. Viviane schreef:

  Yes please! Grapefruit & Rose ?

 22. Yvonne schreef:

  Komkommer munt lijkt me een heerlijke smaak!

 23. Marjolein H schreef:

  Wat Leuk lijkt me dat! om dit cocktail pakket te winnen voor onze (volwassen ?) kinderen. Dan mogen ze ieder een smaak kiezen. Ben benieuwd hoe ze het op gaan lossen als ze dezelfde smaak willen, vast op een rechtvaardige manier (lootjes) ?

  • Heidi schreef:

   Grapefruit &roos klinkt als muziek in een glas. Een lichte tingel, de loomheid van de zomer. Laat maar komen nu de achtertuin favo plek is?.

 24. Daaf schreef:

  Zo!

  Zijn dat even toffe en frisse smaakjes, ben benieuwd!

  De cucumber & mint staat en smaakt vast goed aan de waterkant!

 25. Sasja schreef:

  Oh, leuk om uit te testen in onze nieuwe tuin!

 26. Ymke schreef:

  Naar de smaak grapefruit & roos ben ik het meest nieuwsgierig!
  Wat een leuke actie!

  • Ramonda Bercovitz schreef:

   Ooo, lekker. Als geboren Schiedamse wil ik dit graag proberen. Komkommer/munt lijkt mij lekker en verfrissend met het oog op de zon die vast weer gaat komen.

 27. Marianne lijten schreef:

  Ik ben in voor zo’n geweldig Ketel one pakket!

 28. Karin Jansen schreef:

  Graag met grapefruits en lime en omdat ik dit wel eens wil proeven

  • Marjon Borsboom schreef:

   Grapefruit & Rose. Grapefruit, omdat mijn zus daar dol op was. En Rose omdat ik daar sinds een reis naar Marokko dol op ben. Het is dus een gemengde ‘ pleister’ oo de wond van het gemis van mijn zus en de fernweh door Corona.

  • Chyrelle schreef:

   Mij lijkt de perzik&sinaasappel het lekkerst. Vind beiden vruchten heel lekker en denk dat ze goed te combineren zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
30 mei 2020
 
Een pakket vol lekkers van Nairn’s

Ik mag twee mensen blij maken met een pakket heerlijke koekjes en crackertjes van Nairn's
27 mei 2020
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit – editie I

Terug van weggeweest; een overzicht van toffe nieuwe merken en producten. In deze eerste editie toffe ijsjes, zelf cocosballen bakken of koop je je kinderkoekjes liever kant & klaar.
25 mei 2020
 
GESLOTEN – Win een maand Oot granola

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Maar hou de site ook de komende dagen weer goed in de gaten...
22 mei 2020
Susan Aretz Wat eten we Net 5
 
Onze 10e week thuis – Corona update

Ik heb even getwijfeld of ik deze Corona updates wel moet blijven schrijven, maar het blijft een bijzondere tijd. En dat het een bijzondere week was is zeker.
22 mei 2020
Lowlander bier
 
GESLOTEN – Thuis uit eten met Lowlander Bier

Deze winactie is gesloten en de winnares heeft inmiddels bericht gehad. Niet gewonnen? Niet getreurd, er staat weer een smakelijke nieuwe winactie klaar
19 mei 2020
 
Home made Basics van Yvette van Boven – review

Home made Basics van Yvette van Boven staat vol met makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken. Maar is dat ook zo?!