GESLOTEN – Win een pakket met alle Botanicals van Ketel OneGESLOTEN – Win een pakket met alle smaken Botanicals van Ketel One

Ketel One is een van oorsprong Nederlands merk dat je waarschijnlijk wel kent van de jenever en wodka. Maar ze maken ook low alcohol spirits in de reeks Botanicals. In mijn boek Borreltijd heb ik met de grapefruit & rose bijvoorbeeld een heerlijke low alcohol cocktail gemaakt.

Ter ere van de lancering van de nieuwe site mag ik namens Ketel One een pakket weggeven met daarin alle drie de smaken, dus niet alleen grapefruit & roos maar ook de perzik & sinaasappel en de komkommer & munt. Heerlijk voor de komende zomerse dagen!

Maak kans op het Ketel One Botanicals pakket

Wil je dit pakket winnen (en dat wil je!) laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel welke smaakcombi jou het lekkerst lijkt. Als je het voor een ander wilt winnen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met vrijdag 1 mei aanstaande, 0.00uur.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, want als je hebt gewonnen krijg je van mij een persoonlijk berichtje. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak.

Heb je gewonnen dan mag je hierna niet meer aan de volgende winacties deelnemen. Dat is wel zo eerlijk naar de rest. Als de winactie afgelopen is (en dan staat hierboven GESLOTEN) heeft het geen zin meer om te reageren. Maar ook na deze winactie komen er, ja echt waar, nog steeds héél veel gave prijzen die je kunt winnen. We gaan voorlopig gewoon nog even door!

Extra winkansen

Door de winactie te delen maak je extra kans. Dat kan hier, via de site. Door dit artikel te delen via een van de deelknoppen onder dit artikel. Maar mag natuurlijk ook via mijn social media kanalen, zoals mijn Facebook en Instagram Ik ga er even vanuit dat je die al volgt ?

Heel veel succes en plezier!

Gepubliceerd op 28 april 2020


32 reacties

 1. Mandy Vuik-Verheij schreef:

  Grapefruit & Rose is mijn 1ste keus. Bijzondere smaak, beetje exotisch, daar hou ik wel van. Maar de andere smaken zijn vast ook lekker.

 2. Esther schreef:

  Grapefruit en lime. Ik denk meteen aan een boozy trifle. Yum❤️

 3. Sabina Mets schreef:

  Komkommer munt, dol op zulke frisse smaken!

 4. Neeltje schreef:

  ?Ohhh lekker. Die met komkommer en munt lijkt me we wel lekker fris voor de zomer ☀️??

 5. Gé Geurtsen schreef:

  perzik & sinaasappel lijkt me het lekkerst!

 6. Elise Rutten schreef:

  Leuk zeg! Ik ben benieuwd naar d eprijs

 7. Rachel schreef:

  Oeww grapefruit rose, lekker zomers om in de tuin te genieten! Het beste maken van deze ‘crisis’

 8. Leo schreef:

  Perzik-Sinaasappel. Lijkt me heerlijk om te mixen, puur met ijs te drinken, of mee te bakken.

 9. Denice Esser schreef:

  Woww wat super lekker lijkt me dit!! Alle 3 lijken ze me heerlijk maar als ik er 1 ging kopen zou ik voor de perzik sinaasappel gaan. Ik drink zelden alcohol maar zit wil ik echt proberen. Lijkt me heerlijk voor de zomer om voor vriendinnen te maken en mezelf dan natuurlijk.

 10. Marian schreef:

  Komkommer munt klinkt heerlijk maar ben ook zeer benieuwd naar se smaak grapefruit&rose een combinatie die ik ‘nog’ niet ken.

 11. Marian van Bugnum schreef:

  Peach en orange lijkt mij geweldig, volgens mij ook precies de juiste smaken voor vele mogelijkheden. Niet alleen coctails maar ik denk even verder… Desserts… Slagroom met een smaakje… Of doe eens gek… Dressing voor een amuse…. Jahoor, kom maar op! ?

 12. Hanneke schreef:

  Oeh wat een gave winactie! ?
  Ze klinken allemaal erg lekker en uitdagend ❤ Ik hou zowel van zoet maar ook van fris/zuur. Op dit moment ben ik het meest benieuwd naar perzik & sinaasappel❤

 13. Christa schreef:

  Peach & orange lijkt me lekker!

 14. Marije Buitelaar schreef:

  Wow wat een bijzondere smaak combinaties! Zou ze alle 3 willen proeven en er dan een kofferbak cocktailbar mee maken en dan met mijn vriendinnen op goede afstand een leuke borrel van maken!

 15. Sandra schreef:

  Oooo dat lijkt mij heel erg lekker!! Dan wordt het zeker genieten maar dan met mate?? Heel benieuwd naar de perzik en sinaasappelsap combinatie.

 16. Marlies van der Schoor schreef:

  de combinatie perzik & sinaasappel lijkt me heerlijk

 17. Yvonne schreef:

  Perzik en sinaasappel! Maakt de Corona-zomer helemaal goed:)

 18. Luuk van der Rijt schreef:

  Oeh peach & sinaasappelbloesem lijkt me heerlijk! Kun je denk ik heerlijke zomerse cocktails mee maken, een lekkere peachy spritz of een scroppino variatie!

 19. Charlotte schreef:

  Wat een inspirerende smaken, ben heel benieuwd. Vooral naar de komkommer en munt. Maak wel eens een komkommer en munt watertje, maar dat is toch heel wat anders denk ik.

 20. Linda schreef:

  Grapefruit en Roos lijkt me een sprankelende en spannende combinatie!
  Ik kijk uit naar mooie zonnige tijden met een goede borrel in mijn hand

 21. Viviane schreef:

  Yes please! Grapefruit & Rose ?

 22. Yvonne schreef:

  Komkommer munt lijkt me een heerlijke smaak!

 23. Marjolein H schreef:

  Wat Leuk lijkt me dat! om dit cocktail pakket te winnen voor onze (volwassen ?) kinderen. Dan mogen ze ieder een smaak kiezen. Ben benieuwd hoe ze het op gaan lossen als ze dezelfde smaak willen, vast op een rechtvaardige manier (lootjes) ?

  • Heidi schreef:

   Grapefruit &roos klinkt als muziek in een glas. Een lichte tingel, de loomheid van de zomer. Laat maar komen nu de achtertuin favo plek is?.

 24. Daaf schreef:

  Zo!

  Zijn dat even toffe en frisse smaakjes, ben benieuwd!

  De cucumber & mint staat en smaakt vast goed aan de waterkant!

 25. Sasja schreef:

  Oh, leuk om uit te testen in onze nieuwe tuin!

 26. Ymke schreef:

  Naar de smaak grapefruit & roos ben ik het meest nieuwsgierig!
  Wat een leuke actie!

  • Ramonda Bercovitz schreef:

   Ooo, lekker. Als geboren Schiedamse wil ik dit graag proberen. Komkommer/munt lijkt mij lekker en verfrissend met het oog op de zon die vast weer gaat komen.

 27. Marianne lijten schreef:

  Ik ben in voor zo’n geweldig Ketel one pakket!

 28. Karin Jansen schreef:

  Graag met grapefruits en lime en omdat ik dit wel eens wil proeven

  • Marjon Borsboom schreef:

   Grapefruit & Rose. Grapefruit, omdat mijn zus daar dol op was. En Rose omdat ik daar sinds een reis naar Marokko dol op ben. Het is dus een gemengde ‘ pleister’ oo de wond van het gemis van mijn zus en de fernweh door Corona.

  • Chyrelle schreef:

   Mij lijkt de perzik&sinaasappel het lekkerst. Vind beiden vruchten heel lekker en denk dat ze goed te combineren zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!