Too good to go app actief tegen voedselverspillingToo Good To Go is eind 2015 door een groep vrienden in Denemarken opgericht. Hun droom is dat geproduceerd voedsel ook geconsumeerd voedsel is. Ieder jaar wordt namelijk een derde van het geproduceerde voedsel verspild. En dat is te veel, veel te veel!

Sinds de oprichting is Too Good To Go uitgegroeid tot 's werelds grootste app tegen voedselverspilling, zijn al meer dan 3,5 miljoen maaltijden uit de vuilnisbak gered en is de app actief in 8 landen: Denemarken, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland, Noorwegen, Zwitserland, België en dus ook in Nederland.

Met de app kunnen consumenten overtollig eten van restaurants, winkels en hotels bestellen met een korting tot wel 70%. In Nederland kan dat in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht. Het concept is simpel. De gebruiker op welke locaties in de buurt er een Magic Box wordt aangeboden. Vervolgens bestelt en betaalt de gebruiker in de app en haalt zelf die ‘Magic Box’ op bij de betreffende locatie. Wat er in zit, is afhankelijk van wat er die dag overblijft. Iedere bestelling is daarom een verrassing”

De Too Good To Go-app is gratis te downloaden in zowel de Appstore als via Google Play. Wat mij betreft wordt Leiden heel gauw aan het lijstje toegevoegd

Gepubliceerd op 16 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]