En dat is vier!



Het is heel gek om midden in een crisis met goed nieuws te komen, maar tegelijkertijd is er geen beter moment dan nu. Want… tromgeroffel…. ik kan je vandaag eindelijk vertellen dat ik een vierde boek ga schrijven. VIER! Woohooooo!!!! Hoe vet is dat?!

Na het succes van Borreltijd vorig jaar ben ik begin van het jaar samen met de uitgever gaan zitten om te kijken of er nog meer in mijn spreekwoordelijke pen zit. Nou, ik kan je vertellen dat zit er!

Susan Aretz schrijft vierde kookboek

En dus komt er een nieuw boek. Wat ik echt ongelofelijk gaaf vind. Dat wil overigens niet zeggen dat dat nieuwe boek er dit jaar al gaat komen. Het onder druk werken vorig jaar, in combinatie met een verbouwing thuis én een operatie aan mijn teen, zit nog vers in mijn geheugen. En dat ga ik niet nog een jaar doen. (dat verbouwen en die gebroken teen trouwens ook niet, maar dat terzijde…)

Daarnaast wil ik héél graag een keer echt goed de tijd nemen om research te doen, om verrassende gerechten te bedenken. Om op mijn gemak de fotografie te doen, in plaats van onder tijdsdruk. Dus het nieuwe boek verschijnt september 2021. Iets om naar uit te kijken, toch?!

Wat het thema wordt, welke gerechten er in komen, hoe het gaat heten. Dat ga ik je allemaal op een later moment vertellen. Nu ga ik vooral even heel hard vieren (!) dat ik er een vierde papieren kindje komt. En ik hoop natuurlijk héél erg dat er ook in jouw boekenkast alvast een mooi plekje voor gereserveerd wordt.

liefs,

Susan

Gepubliceerd op 27 maart 2020


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
11 november 2022
Susan Aretz
 
Hardop dromen, het werkt!

Als ik íets geleerd heb is dat je je dromen zoveel mogelijk hardop moet uitspreken. En weet je wat... dan komen ze ook nog eens uit!
9 november 2022
OTK extra lekker
 
Ottolenghi Test Kitchen Extra Lekker – review

Gaat dit het eerste Ottolenghi boek zijn waar ik gillend enthousiast over ben? Ik ga het je nú vertellen!
4 november 2022
Susan Aretz
 
Susan Aretz bij Boom Chicago

Ik heb er een handje van, om mijn comfortzone een stukje uit te dagen. Maar ik heb nu toch weer ergens ja op gezegd... Hallo Boom Chicago!
2 november 2022
kerstboom en kat
 
Wat doen we met kerst

Een vraag die velen bezighoudt. Zeker als je een site hebt met recepten is het logisch om ook kerstrecepten te delen. Dit doe ik dit jaar met kerst.
29 september 2022
Altijd borreltijd lancering
 
Lancering Altijd borreltijd

Daar is ‘ie dan. Altijd borreltijd werd gisteren in het Andaz Amsterdam gelanceerd. En wat voor een lancering!
29 september 2022
wereldrecord borrelplank Susan Aretz
 
The making of a… wereldrecord langste borrelplank

Een wereldrecord vestigen, daar is het een en ander voor nodig. En hulp. Dit is hoe het wereldrecord tot stand kwam.