En dat is vier!



Het is heel gek om midden in een crisis met goed nieuws te komen, maar tegelijkertijd is er geen beter moment dan nu. Want… tromgeroffel…. ik kan je vandaag eindelijk vertellen dat ik een vierde boek ga schrijven. VIER! Woohooooo!!!! Hoe vet is dat?!

Na het succes van Borreltijd vorig jaar ben ik begin van het jaar samen met de uitgever gaan zitten om te kijken of er nog meer in mijn spreekwoordelijke pen zit. Nou, ik kan je vertellen dat zit er!

Susan Aretz schrijft vierde kookboek

En dus komt er een nieuw boek. Wat ik echt ongelofelijk gaaf vind. Dat wil overigens niet zeggen dat dat nieuwe boek er dit jaar al gaat komen. Het onder druk werken vorig jaar, in combinatie met een verbouwing thuis én een operatie aan mijn teen, zit nog vers in mijn geheugen. En dat ga ik niet nog een jaar doen. (dat verbouwen en die gebroken teen trouwens ook niet, maar dat terzijde…)

Daarnaast wil ik héél graag een keer echt goed de tijd nemen om research te doen, om verrassende gerechten te bedenken. Om op mijn gemak de fotografie te doen, in plaats van onder tijdsdruk. Dus het nieuwe boek verschijnt september 2021. Iets om naar uit te kijken, toch?!

Wat het thema wordt, welke gerechten er in komen, hoe het gaat heten. Dat ga ik je allemaal op een later moment vertellen. Nu ga ik vooral even heel hard vieren (!) dat ik er een vierde papieren kindje komt. En ik hoop natuurlijk héél erg dat er ook in jouw boekenkast alvast een mooi plekje voor gereserveerd wordt.

liefs,

Susan

Gepubliceerd op 27 maart 2020


Reageren is niet mogelijk.

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.