Pomme HighballNationale vodkadag

Kijk, dit zijn dagen waar ik wat mee kan, want vrijdag 4 oktober blijkt het – naast Dierendag – ook nog nationale vodkadag te zijn. En dat op vrijdag. Dat wordt een wel heel goed begin van je weekend.

Dat vieren we met een hele frisse low-alcohol vodkacocktail, de Pomme Highball. Met maar een klein beetje vodka krijgt deze cocktail een kleine kick, zonder dat je meteen voor gaas gaat. Een trend die je, naast no-alcohol, steeds vaker ziet en waar ik alleen maar achter kan staan. Zo maak je 'm:

45 ml Belvedere Vodka
60 ml (versgeperst) appelsap
20 ml limoensap
10 ml suikersiroop
Sodawater 
2 komkommerschijfjes
Kurkuma
 
Vul een longdrinkglas met ijs. Voeg de vodka, het (versgeperste) appelsap, limoensap en suikersiroop toe. Roer het geheel goed door. Top af met sodawater. Besprenkel de komkommer met kurkuma en gebruik deze als garnering. Cheers en happy friday!

Gepubliceerd op 2 oktober 2019


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
14 mei 2024
Susan Aretz migraine
 
Leven met migraine

Hoe doe je dat, leven met migraine? Ik ontdek het sinds een jaar en dat is geen eenvoudige ontdekkingsreis. Maar dit is hoe ik met migraine leef.
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]