Nacarat AmsterdamNacarat in Amsterdam van Ron Blaauw

Boven, op de 5e verdieping van Hudsons Bay op het Rokin in Amsterdam, vind je restaurant Nacarat van chef en ondernemer Ron Blaauw. Hier kom je niet om een kopje koffie te doen, maar om Midden-Oosters te eten. Het interieur is prachtig en zeker als je komt lunchen is er plek genoeg. Voor de avond adviseer ik je om te reserveren.

De lunchkaart biedt diverse mogelijkheden, maar omdat ik net terug was uit Tel Aviv wilde ik nog een keer een gevulde pita eten. Zo gezegd zo gedaan. De pita's komen overigens uit Griekenland, het schijnen de lekkerste te zijn. De avondkaart is meer gericht op mezze.  Je kunt ook kiezen voor een 6 gangen menu, dit is er voor 2 personen of meer.

Nacarat is niet goedkoop, zeker niet als je de streetfoodprijzen van het Midden-Oosten kent, maar het is lekker, centraal en de restaurantmanager snapt hospitality als geen ander.

Rokin 49
Dagelijks voor de lunch 11.30 – 15.00 (vr en za tot 16u, zo tot 17u)
Dagelijks voor diner 18.30 -22.30

Gepubliceerd op 13 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!