Nacarat AmsterdamNacarat in Amsterdam van Ron Blaauw

Boven, op de 5e verdieping van Hudsons Bay op het Rokin in Amsterdam, vind je restaurant Nacarat van chef en ondernemer Ron Blaauw. Hier kom je niet om een kopje koffie te doen, maar om Midden-Oosters te eten. Het interieur is prachtig en zeker als je komt lunchen is er plek genoeg. Voor de avond adviseer ik je om te reserveren.

De lunchkaart biedt diverse mogelijkheden, maar omdat ik net terug was uit Tel Aviv wilde ik nog een keer een gevulde pita eten. Zo gezegd zo gedaan. De pita's komen overigens uit Griekenland, het schijnen de lekkerste te zijn. De avondkaart is meer gericht op mezze.  Je kunt ook kiezen voor een 6 gangen menu, dit is er voor 2 personen of meer.

Nacarat is niet goedkoop, zeker niet als je de streetfoodprijzen van het Midden-Oosten kent, maar het is lekker, centraal en de restaurantmanager snapt hospitality als geen ander.

Rokin 49
Dagelijks voor de lunch 11.30 – 15.00 (vr en za tot 16u, zo tot 17u)
Dagelijks voor diner 18.30 -22.30

Gepubliceerd op 13 juni 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.