Herfst/winter collectieLet's talk lingerie

Het heerlijke van deze website is dat ik het kan hebben over álles waar ik blij van word. En dus ook over lingerie. Want wat kun je daar blij van worden. Toch? Ik koop al jaren mijn lingerie bij Victoria Secret, maar daar kan dit jaar maar zo eens verandering in komen…

Chantelle herfst/wintercollectie 2018

Want kijk (boven en hieronder) nou hoe mooi deze najaarscollectie van Chantelle is?! Daar word je toch hebberig van? En dit zijn maar een paar voorbeelden uit 383 afbeeldingen waar ik doorheen gekeken heb. Echt voor ieder wat wils. En wat ik fijn vind is dat de maten heel uitgebreid lopen. Dus van cupmaat A tot H, met een omvang van 70 tot 100. En de broekjes van maat 36 tot 52. Te gek!

Overigens, de roze bh op de foto hierboven gaat van C75-95, D en E 70-95, F en G 70-90 en H 70-85. De bijhorende tanga van maat 36-44. Het merk is o.a. bij de Bijenkorf te koop en prijzen variëren. De BH's hieronder zijn resp. € 69,95 en € 74,95

Gepubliceerd op 29 mei 2018


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
3 november 2023
The Farm Table
 
The Farm Table van Julius Roberts

Maak kennis met Julius Roberts. Chef, boer én auteur van het prachtige boek The Farm Table. Een aanwinst voor je kookboekenkast!
29 oktober 2023
Roberta Cucina Povera
 
Cucina Povera van Roberta Pagnier

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta geeft een duurzame en eigen draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.
9 oktober 2023
Wereldgerechten Karin Luiten
 
Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes – Review

Als je Karin Luiten íets kunt toevertrouwen is het wel 100% foolproof recepten bedenken voor iedereen die zonder pakjes en zakjes wil koken.
13 september 2023
Smaakmakers
 
Susan Aretz vaste co-host foodpodcast Smaakmakers

Susan Aretz is de vaste co-host van Smaakmakers. Samen met Zegert van der Linde hebben zij het over alles wat het leven lekker maakt.
9 september 2023
Susan pakt uit
 
Susan pakt uit in september

Er waren volop nieuwe food innovaties. Van chocola tot alcoholvrije drankjes en van make-up tot verpakt brood. Ik zet ze op een rijtje voor je.
22 augustus 2023
Brass Boer Curaçao team
 
Jonnie & Thérèse Boer over Brass Boer Curaçao

Begin dit jaar mocht ik in gesprek met Jonnie en Thèrése Boer, over Brass Boer Curaçao. Een heerlijk gesprek over lokale ingrediënten en Bourgognes.