GESLOTEN – Een complete set azijn & olijfolie van FoodeliciousGESLOTEN – Een complete set azijn & olijfolie van Foodelicious

Het cadeautjesfestijn om te vieren dat de nieuwe site live is wordt voor mijn trouwe lezers en volgers afgesloten met een knaller van een kado. Deze set wil je zeker weten thuis hebben staan! Zes verschillende flesjes met olijfolie én azijn zitten er in deze set. Twee soorten fruitazijn, waar echt iedere salade lekkerder van wordt. Maar ook vier prachtige flessen olijfolie, in verschillende smaakcomponenten. Ik denk dat je niet veel aansporing verder nodig hebt hé? 😉

Zo doe je mee – Je kunt niet meer meedoen

Wil jij kans maken op dit mooie pakket laat dan onder dit bericht een reactie achter en vertel me waarom. Als je voor een ander wilt meedoen mag dat ook, laat dan weten waarom diegene  dit cadeau verdient. Meedoen kan tot en met maandag 8 juni aanstaande, 00.00uur. De gelukkige krijgt de daaropvolgende dag bericht.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, zodat ik je een persoonlijk berichtje kan sturen. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Extra kansen en sowieso karmapunten

Gepubliceerd op 6 juni 2020


58 reacties

 1. Wouter westerhoff schreef:

  Om mijn staycation toch een buitenlands tintje te geven lekker bij het bbq op mijn black egg

 2. Rene schreef:

  Hallo,
  Ja ik ben een hobbykok die van gewone vetten over gestapt is naar de olijfolie. Dus vandaar dat ik het super te gek fijn leuk heerlijk fantastisch niet te geloven hyper niet normaal te gek zou vinden dus dat is eigenlijk alles. Heel veel groetjes

 3. Roos schreef:

  Net genezen van borstkanker en intens dankbaar voor alles wat mij in het leven toevalt wil ik heel graag mijn gezin verwennen, door mijn gerechten te verrijken met deze schitterende produkten!

 4. Joan schreef:

  Nu de kinderen weer naar school gaan, kunnen we de broodjes pindakaas wel eens gaan vervangen door een wat verfijndere lunch. Dit zou een hele leuke reminder zijn daar even iets meer werk van te maken.

 5. Rachel Aben schreef:

  Wat een schitterend azijn & olijfolie set, wauw! 🙂
  Daar word ik heel erg blij van! Ik ben dol op koken en altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken
  olijfolie en azijn. Mmmm! ❤️ Heerlijk om mijn zintuigen te laten prikkelen van al het lekkers en nieuws. Koken is mijn hobby en ik nodig ook graag mijn lieve vrienden & familie uit om samen te genieten van heerlijke gerechten. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de fruitazijn…
  Nu al zin om meer nieuwe recepten van jou uit te proberen, waarbij ik hopelijk deze azijn en olijfolie bij mag gebruiken. Koken is mijn liefde!
  Ik maak heel graag kans op dit fantastische pakket! 🍀 YAMMY! 🍀

 6. Jacqueline schreef:

  Wat een prachtig pakket! Dat zou heel goed passen in mijn nieuwe keuken.

 7. Ilona schreef:

  Deze wil ik graag proberen! Dit komt heel goed van pas in het zomerseizoen. Ik eet veel salades. Ik hou niet zo van mayonaise-achtige dressings uit de supermarkt. Ik gebruik altijd olijfolie en een beetje azijn. Rode ui snij ik in dunne ringen en laat deze weken in azijn met een beetje suiker. Dit maakt de rode ui minder sterk. De rode ui doe ik in de salades. Ook lekker op hamburgers! Ik gebruik olijfolie op stokbrood met een beetje zeezout. Dan moet het wel olijfolie zijn van goede kwaliteit, anders smaakt het niet. Met deze complete set kom ik de zomer wel door!

 8. Willem de Wal schreef:

  Ik doe mee, een uitgelezen kans om verschillende soorten uit te proberen bij het koken.

 9. Anneliese de Waal schreef:

  Heerlijk voor in de keuken om mee te koken, doe heel graag mee 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 10. A. schreef:

  Best een groot pakket dus dit wordt delen voor elk iets leuks. 😉

 11. Jildou schreef:

  Hoi Susan,
  Samen met een collega ben ik gestart om de lunch wat voedzamer en creatievere te laten zijn dan onze eeuwige tosti met kaas (hoe lekker dat ook is, op z’n tijd). Lekkere salades kunnen goede olie en azijn gebruiken. Lijkt me een feest om mee aan de slag te gaan!

 12. S.P Kastelijns schreef:

  Ik ben een fervent hobbykok en houd van lekker eten koken voor mijn vriendin. Ik ben heel benieuwd naar deze set!

 13. Suleika schreef:

  Lijkt mij een erg lekkere set die ik graag zou proberen. Mijn oudste dochter is groot favoriet van olijfolie en dan vers stokbrood dopen. Dat mag zij hiermee proberen, ik gebruik het zelf over de salade. Ik krijg nu al trek..l.

 14. Edith Borsten schreef:

  Voor mijn lieve zus die klap op klap krijgt in haar leven en altijd weer fier rechtop gaat staan. Zo trots op haar.
  Ze kookt ontzettend graag maar moet momenteel erg op haar centjes letten.
  Ze zou zoooo blij zijn met zo’n pakket.

 15. Danielle van Apeldoorn schreef:

  Wauw super toffe actie! Ik zag m voorbij komen en ik dacht, dit is m’n kans! Ik twijfel eerlijk gezegd al heel lang of ik eentje zal aanschaffen om te proeven en te proberen .. maar ja welke dan?! Haha dat is zo onwijs moeilijk. Dit zou ideaal zijn en dan kan ik m ook delen met een vriendinnetje van mij die hier ook veel mee bezig is. 2 mensen blij!

 16. Lida schreef:

  Een mooi set die iedereen wel in de kast wil hebben. Ik zou het met mijn nicht delen.wij worden dat regelmatig uitgenodigd voor een bbq. Samen maken ze heerlijke salades en andere gerechten. Het lijkt me dan fair dat we zouden delen. Heel graag doe ik dan ook mee voor deze mooie producten.

 17. lottie schreef:

  SUPER! Ik doe mee!

 18. Monique Stoppels schreef:

  Super ik bak alles in olijfolie, maar dan gewone, ik wil graag meer smaken proberen en zeker ook in salades. Kom maar op!! Ik ben er klaar voor!

 19. Femke schreef:

  Doe heel graag mee met deze winactie. Kom in jouw recepten regelmatig olie of azijn van foodelicious tegen. Het zou geweldig zijn om die te winnen en dan zijn de gerchten vast nóg lekkerder!

 20. Marlies van der Schoor schreef:

  Deze set azijn & olijfolie van Foodelicious lijkt me heerlijk om verschillende dressings voor salades te maken.

 21. Ine Josten schreef:

  Waag graag een kans om te winnen

 22. Marian B schreef:

  Dat is inderdaad een fijne afsluiter! Ik krijg al zin in de heerlijke salades. Ook wil ik ik er gewoon lekker mee experimenteren.

 23. Oma Will schreef:

  Heel graag doe ik mee voor mijn dochter, die tijdens onze quarantaine alle boodschappen voor mij doet.
  Dat vind ik heel lief van haar, want zij moet ook uitkijken in de winkels.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor deze heerlijke set azijn & olijkolie.

 24. Jordan schreef:

  Olie en azijn zo vaak basis voor een heerlijk gerecht. Ik ben heel benieuwd naar deze

 25. Els Haandrikman schreef:

  Na twee jaar klussen aan onze droomwoning is het einde dan eindelijk in zicht! Mijn wens was altijd een woonkeuken en deze komt over twee weken. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan en met de prachtige producten van Foodelicious kan dat niet anders dan een succes worden!

 26. Jan schreef:

  Lekker en vooral gezond aan het koken met deze producten.

 27. m chen schreef:

  Ik doe mee!

 28. Herman schreef:

  Ik maak ook graag kans op dit azijn & olijfolie van Foodelicious pakket!

 29. Barbara schreef:

  Wat een leuke actie om jouw mooie, nieuwe site te vieren! En wat zou ik graag winnen om zo deze smaakmakers uit te proberen.
  Ik beloof je dat ik elke keer aan jou zal denken als ik ze gebruik 🙂
  Heel veel succes met je site.

 30. Jan-Jaap schreef:

  Zeker in dit BBQ-seizoen komen deze verschillende smaken zeer goed van pas! Zin om hiermee te experimenteren en heerlijk te smullen! Onder ’t genot van ’n wijntje natuurlijk 🙂

 31. Yvonne schreef:

  Deze kookliefhebber waagt weer een kansje! Ik ben één tijd terug in deze Rotterdamse zaak geweest en heb een dadelsiroop meegenomen. Wauw, wat smaakte dat goed! Ik heb heel veel zin om deze smaken te gebruiken en daarmee mezelf én anderen keer op keer te verrassen. Zelfs een simpel gerecht kan door deze producten nog smaakvol worden! Duimen!

 32. Jacqueline schreef:

  Als kok sta ik er altijd voor open om nieuwe smaken te proberen.

 33. Anna schreef:

  aaaah geweldig ik doe heel graag mee

 34. Sasja schreef:

  Nou, we hebben een nieuw huis met een nieuwe keuken en kunnen sinds 1,5 maand weer zelf koken. Deze set komt dan goed van pas om lekkere maaltijden en recepten van Susan op tafel te zetten!

 35. Marjon schreef:

  Lijkt me heerlijk om mee te experimenteren! Ziet er ook prachtig uit, net als jouw site!

 36. Pascale schreef:

  HEERLIJK!!!!!!

 37. Inge schreef:

  Ik maak ook graag kans op dit pakket!

 38. Suus schreef:

  Woepie, dat klinkt heerlijk! Lekker met deze zomerse weken om er de lekkerste salades mee aan te maken!!

 39. Anita te Gussinklo schreef:

  In de zomer eten wij vaker salades en goede olijfolies en azijns doen zeker wat voor de goede smaak.

 40. Nadia schreef:

  Door jou heb ik foodelicious en hang ik al iets vaker op de site rond, wat niet zo heel goed is voor mijn portemonnee, maar halleluja! De tomasu sojasaus heerlijk olijfolie, witte balsamico, de beste aioli in een pot. Ik heb er al zoveel heerlijke dingen vandaan, deze set zou me heel blij maken. Ik ben zwanger van mijn tweede en laat met liefde nu de glazen wijn en cocktails aan me voorbij gaan tijdens borrelmiddagen, maar wat extra sjeu word ik dan wel heel blij van. En wat een prachtige flesjes ook. Die komen op de plank in de keuken en niet in de kast. 🙂
  Prachtige site btw. Vind het heel prettig dat alles nu onder 1 dak te vinden is, maar wat een werk moet dat geweest zijn!

 41. Renilda schreef:

  Cadeau voor mijn man die zo graag met eten ed. Bezig is

 42. c.boeren schreef:

  Ik kokerel graag en zou graag met deze olie en azijn willen experimenteren.

 43. Iris schreef:

  Zou graag nieuwe smaken proberen. Ik doe mee.

 44. Saskia schreef:

  Nog nooit gebruikt dus erg benieuwd naar deze olie en azijn! Wordt mijn eten nog wat lekkerder van….

 45. Wouter schreef:

  Voor de zomer, heerlijke vissausjes maken..

 46. L Kroon schreef:

  Zou ik graag willen proeven. Ziet er trouwens ook prachtig uit zo’n rij flessen.

 47. Johan de Jong schreef:

  Wij hadden laatst mango azijn van Foodelicious. Niet normaal zo lekker. Ik probeer graag ook andere smaken uit!

 48. Lydia schreef:

  Love it.. alles van fooddelicious. Zelfs Sinterklaas maakte mij er al eens blij mee. Jammer alleen dat die flessen zo snel op zijn. Aanvulling is van harte welkom!

 49. Arja schreef:

  Meer en meer kom ik erachter dat kwaliteit ten goede van komt. Of dat nou met pannen zijn of goede basis ingredienten. Uiteindelijk wint de kwaliteit het, maar mijn beurs wordt daar niet altijd vrolijk van. Zou deze graag in mijn keuken zien, om zo nog meer heerlijks aan de gerechten toe te kunnen voegen. Dat drupje balsamico azijn over de aardbeitjes, of dat scheutje extra vergine olijfolie over een salade.

 50. Jacqueline Westveer schreef:

  Olie en azijn lijkt een beetje op hoe ik de laatste maanden met de lockdown heb ervaren. Beetje zuur…dochter niet naar paard rijden, geen housewarming, 13de verjaardag anders vieren dan gepland. Dat was een beetje zuur (azijn) Maar gelukkig is niemand van ons ziek geworden. En ook het thuis werken voor school was best gezellig. Dus dat liep allemaal gesmeerd (olie).

 51. Sandra schreef:

  Dit is wel een hele lekkere afsluiter! Waarom? Helaas zit onze vakantie naar Italië er dit jaar niet in. Dus dit wordt wel heel erg genieten met deze lekkere oliën. Gewoon vanaf onze eigen keuken thuis maken wij het samen gezellig. ❤️

 52. Hedy Goes - van der Wal schreef:

  Wat een heerlijkheid ❤️

  Wat zou ik mijn man hiermee lekker kunnen verassen…..

  Op goed geluk 🍀

 53. yaelle schreef:

  Mmm dol op goede olijfolie en azijn, benieuwd naar dit merk Susan dus ik waag ook een kansje.

 54. Lucie schreef:

  Ik zou bijna zeggen, what’s in a name, want een genot voor de smaakpapillen, dát zijn alle varianten olijfolie en azijn van Foodelicious! Laten we in deze lastige tijd extra waarderen wat er wél aan heerlijks is, dan maken we er elke maaltijd opnieuw een feestje van! Met afstand de allerlekkerste actie! En heel veel succes met de nieuwe site!

 55. Moniek schreef:

  De zomerse salades en andere gerechten komen er weer aan en met behulp van deze leuke set wordt alles nog lekkerder!

 56. Kinne spiro schreef:

  O yessss die heb ik zo nodig

  • Goldie schreef:

   Yummy! Deze set gaat rechtstreeks naar mijn moeder! Die maakte, toen mijn broer en ik nog thuis woonden, altijd een heerlijke side salade met altijd een vertrouwde olijfolie en azijn dressing. Wat ze er precies in doet is voor mij geheim…Maar ik kan niet wachten om weer bij haar aan tafel te schuiven en ‘vroeger’ te proeven ❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!