GESLOTEN – Kamperen in de Achterhoek, maar dan andersKen je het concept van East Nomads al? Dat is kamperen, maar dan totaal anders dan je wellicht gewend bent. En weet je wat nog toffer is? Ik mag twee nachtjes kamperen weggeven. Doe je mee? Want als je mij, als ultieme kampeerhater, overtuigd krijgt van het feit dat kamperen leuk kan zijn dan heb je absoluut iets goed gedaan in je concept.

Glamping in de Achterhoek

In de Achterhoek zijn de glamping tenten van East Nomands opgezet. Volledig ingerichte accommodaties. Met een dagelijks wisselend programma en ook in de omgeving volop activiteiten. Maar er is ook rust en ruimte. Het beste van twee werelden!

Maar wat ik zo super tof vind is dat naast de reguliere weken er ook een aantal weken zijn met een culi thema en een apart arrangement. Zo komt in augustus Ron’s Gastrobar naar de Achterhoek. En ook de mannen van Smokey Goodness komen in augustus langs. Rond deze weken zijn speciale arrangementen te boeken. Heel gaaf! Kijk op de site van East Nomads maar eens voor meer info.

Achterhoek kamperen

Ontdek de Achterhoek

Naast dat ik er binnenkort zelf een weekendje ga logeren om persoonlijk te ontdekken hoe het is, mag ik ook twee overnachtingen voor twee personen weggeven. Hoe gaaf is dat? Heel gaaf, ik weet het! Let wel op: het gaat om twee nachten in de periode tussen 20 en 26 juli aanstaande! Dus doe alsjeblieft alleen mee als je ook écht in die periode kunt.

GESLOTEN – Maak kans op twee nachten kamperen bij East Nomads

Als je meedoet maak je kans op twee nachten in een verzorgde accommodatie, inclusief ontbijt, bij East Nomads. Kosten voor je lunch/diner en evt. activiteiten zijn voor eigen rekening. Vervoer van en naar de accommodatie regel je zelf. De uiteindelijke twee nachten worden in overleg afgesproken, maar vallen hoe dan ook in de periode 20 tot en met 26 juli. Je prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders.

Zo doe je mee – de winactie is gesloten

Om mee te doen laat je mij weten wie je meeneemt en waarom jullie graag willen winnen. Maar doe dat snel, want uiterlijk woensdag 15 juli maak ik de winnaar bekend.

Zorg dat je met een geldig e-mailadres reageert, zodat ik je een persoonlijk berichtje kan sturen als je hebt gewonnen. (check tzt ook je spam!) Verder wordt er niet gecommuniceerd over wie er gewonnen heeft, anders dan dat ik het via mijn social kanalen natuurlijk ook bekend maak. Je reactie is pas zichtbaar na moderatie, dus dat kan soms even duren.

Extra kansen en sowieso karmapunten

 • Volg mij op Instagram
 • Je mag ook de facebookpaginavan de site te liken
 • Dit artikel kun je ook delen via een van de deelknoppen onder dit artikel.

Gepubliceerd op 10 juli 2020


108 reacties

 1. Amanda schreef:

  Ik droom.hiervan sinds dat ik het zag een paar maanden geleden. Het voelde onmogelijk maar nu zie en hoop ik even do! Mij verjaardag en mn anniversary vieren met.mn vriendje in deze setting maakt me nu al.gelukkig en dan ook nog de spot!! Een verjaardag waarvan ik droom! Fingers crossed!! 🦄💫🎉🦄❤🙊

 2. Mariel schreef:

  Ik zou graag met mijn vriendinnetje Liset gaan! We zijn allebei blut door onze verhuizing en door Corona kunnen we ook niet weg. Dit is de perfecte oplossing en wat ziet het er prachtig uit!

 3. Uma schreef:

  Wauw! Wat zou ik dit graag winnen! Enkele zware maanden erop zitten met corona. Zou fantastisch zijn om samen met mijn vriend eens goed te ontspannen 😌 Ziet er prachtig uit!

 4. Miss GDB schreef:

  Wat een leuke winactie. Ben je met enthousiasme gaan volgen na artikelen in het tijdschrift voor omgeving Leiden, op zoek naar omgevingtips omdat we eigenlijk niet op vakantie zouden gaan (alles vol of onbetaalbaar). Maar ik zou dit wel heel graag willen winnen! En dan zou ik graag mijn man meenemen want we zijn al 3,5 jaar niet met z’n tweeën weggeweest (jonge kinderen enzo). Moet ik nog meer zeggen? Het lijkt me zo leuk!

 5. Stefani schreef:

  Oooo Wauh, dit is echt een mega droom giveaway!!! Ik ga eens een gokje wagen☀️, mijn verlof is vandaag eindelijk in gegaan, en het was mij een zwangerschap wel, ik werk in de zorg en heb In volledige quarantaine gezeten met de woongroep terwijl ik zwanger ben! Ik heb het met alle liefde gedaan! Maar mijn tijd met mijn man samen is er maar weinig geweest! Dit zou zo enorm fijn zijn om deze waanzinnige giveaway te mogen winnen, en het is ook nog eens vlak bij huis! Dus deze mommy to be gaat heel hard duimen!!

 6. Fleur Veldkamp schreef:

  Wij zijn nog zoekende naar een leuke spot! Wij zijn 22 juli 25 jaar samen. We zouden eigenlijk met de kinderen een roadtrip maken door Amerika, maar die is nu verplaatst naar volgend jaar. Daarom doen we dit weekend iets leuks met de meiden thuis en wil ik mijn vriend de 22e verrassen met een nachtje weg. Een logeerplek voor de meiden hebben ik al, maar iets leuks/origineels voor ons tweetjes zoek ik nog!

 7. Wendy schreef:

  Dat lijkt me een superstart van onze staycation! Ik zou graag met manlief naar de Achterhoek komen😊

 8. Nienke schreef:

  Zwijmelde weg bij de mooie beelden! Heel veel plezier op je vakantie & wie weet wordt ik je buurvrouw 🍷 Vraag me alleen af of ik pas, mogen kindjes mee? Anders passen we niet 😉

 9. Willemijn schreef:

  Mijn dochter Mirthe zou de bruid zijn in juli maar door corona toch niet….
  Wat zou het leuk zijn om haar met deze prijs te kunnen verrassen!

 10. Annelies van den Hoef schreef:

  Ik doe heel graag mee!! Samen met mijn lieve man 2 nachtjes erop uit lijkt me ze onwijs fijn!

 11. Hi! Wat een toffe actie. De data direct geboekt in de agenda want wat zou ik graag mijn lieve vriend hier mee naartoe nemen om onze gecancelde vakanties toch een beetje in te vullen ♥️ #fingerscrossed!

 12. Suzanne wanders schreef:

  Te gek zouden mijn kinderen dit vinden. Sinds ze een tent hebben opgezet met opa willen ze kamperen en zijn ze zelfs een beetje teleurgesteld dat ze komende week in een stacaravan moeten slapen 😂

 13. Cynthia schreef:

  Heel toevallig gaat ons zoontje net in deze periode een weekend bij zijn tante logeren. Mijn lief en ik zijn er wel aan toe om 1 weekend kind vrij te zijn

 14. Laurien schreef:

  Als mede ‘kampeerhater’ (mss net nog niet vanuit m’n tenen) zit ik met een vriend die helemaal zot dol is op kamperen – wat een combinatie hoor ik je denken. Ik hoop dat ik bij het glampen heel wat beter slaap en dat we op die manier misschien een gulden middenweg hebben gevonden voor verdere ‘kampeertripjes’

 15. Nanette schreef:

  Dit jaar ga ik overstag, ik die nooit gekampeerd heeft gaat kamperen met man én twee kinderen. We moeten de lat natuurlijk niet te hoog leggen maar een mooie overgang naar kamperen is dit natuurlijk wel. (Mooi verjaardagscadeau zou het ook zijn voor mij op 15 juli 🙏🏻)

 16. Susan schreef:

  Wat een avontuur om te mogen logeren in zo’n tent! Een droom voor onze kinderen (5-9). Hier krijgen we zelfs papa wel warm voor!

 17. Anouk Deijkers schreef:

  Ik neem dan heel graag Bart mee, ik houd van kamperen ‘back to basic’ en hij wil graag een beetje luxe… Dus dit zal hem wel over de streep halen om weer het eerste kampeertripje te maken

 18. Mariel Valley schreef:

  Ik zou graag met mijn vriend ruud van vrijdag tot en met zondag lekker willen glamperen!

 19. Audrey schreef:

  Wat gaaf! Lijkt mee heerlijk om daar samen met mn man heen te gaan om 22 jaar samen te vieren 😊

 20. Anneliese de Waal schreef:

  Met mijn zoon van 15 jaar oud, hij is klaar met school en wil dolgraag een paar dagen weg, erg leuk in deze tent 😊😊

 21. Esther schreef:

  Ik zou hem graag winnen voor mijn zusje. Die kreeg een jaar geleden een nieuwe hartklep en daarmee een tweede start! Ze heeft net een nieuwe vriend (heb hem nog niet ontmoet), en dit lijkt me dan een heerlijk uitje oor die twee! Van kamperen houdt ze niet zo, maar van glamping wel, schat ik in!

 22. Ilse witjes schreef:

  Ja ik neem Hope mee, ze is geslaagd en nee geen uitreiking, examenreis, examenfeestje en ook op de vervolg studie eerste jaar online les. Geen kennismakingsweek, ontgroening enz enz maar misschien wel met dr moeder in een tent en een neutje want bijna 18 dus boeie. Zoekers? 😉

 23. Marit schreef:

  Wat een tof concept! Ik sluit mij volledig bij je aan als ‘kampeerhater’, maar dit wil ik wel proberen. Afgelopen jaar opnieuw leren lopen en lijkt me heel gaaf om samen met mijn man (die wel een voorliefde voor kamperen heeft) nu ook weer een keer te kamperen, zonder rolstoel. Hem heel blij te maken en te kijken of ik kamperen met beide benen op de grond misschien leuker vind 😉

  • Marjon schreef:

   Ik overwoog zelf mee te doen, maar na het lezen van jouw inzending, doe ik dat niet! In plaats daarvan wil ik mijn deelname voor jou doen! Stoer wijf ben je volgens mij. Dan verdien je zoiets!
   Groetjes,
   Marjon

 24. Maureen schreef:

  Jaaaaa!!! Mijn vriend en ik willen dit! Na een ziekteperiode van ruim 6 maanden klimmen we weer op! Dit zou de kers op de taart zijn om weer lekker te genieten en op te laden!

 25. Natalie Huijsman schreef:

  Oh dit zou zo’n fijne “even met zijn tweeen eruit” zijn! Enneh we hebben vakantie in deze periode dus komt helemaal goed. Grut naar opa & oma en wij op naar de Achterhoek

 26. Ivo Joosten schreef:

  Mijn vrouw gaat jaarlijks met een van haar vriendinnen een weekend camperen. Ik wil haar door dit cadeau te doen bedanken voor de steun bij het verlies van mijn broer en vader afgelopen anderhalf jaar.

 27. Anna schreef:

  Ohhh wauw, als laatste vakantie voor ons tweede kindje geboren wordt lijkt dat me zo fijn voor ons en onze dochter! Lekker dicht bij huis én comfortabel! Helemaal omdat we verder niet echt meer weg gaan deze zomer.

 28. Richelle schreef:

  Wat ziet het er prachtig uit! Ik zou heel graag met mijn vriend lekker twee nachtjes weg willen. We hebben allebei een ontzettend druk en hectisch jaar achter de rug en wat zou het fijn zijn om even bij te komen op zo’n prachtig plekje❤

 29. Vanwege een scheiding en een ernstig auto-ongeluk heb ik al bijna drie jaar niks meer ondernomen in privé sfeer. Zou graag met m’n nieuwe liefde een weekendje willen genieten ☺️

 30. Juul schreef:

  Ik zou het geweldig vinden om met m’n moeder 2 nachtjes daar te slapen. Wij zijn dol op kamperen maar aan de andere kant van Nederland is nieuw voor ons. Het zou zo iets kunnen zijn van mijn bucket list.

 31. Dorien schreef:

  Na een jaar waarin ik ben gescheiden en op zoek ben naar een nieuwe plek gun ik mijn kindjes een paar dagen weg met mij, onze eerste vakantie waarin we elkaar 3 wkn moeten missen dus net daarvoor 2 dagen bij elkaar zijn zou waanzinnig zijn!

 32. Annoeska schreef:

  Hi, wat zou ik dit graag winnen. onze vakantie werd helaas geannuleerd, dus hiermee zou ik onze kids heel blij maken!

 33. Milou schreef:

  Oeeee dit zou ik enorm graag met Naomi willen doen. Zij kan ivm corona en het ongeneeslijk ziek zijn niet naar haar geliefde Australië met haar man. Ze zat weer in spannende tijden ivm uitslagen maar gelukkig rockt deze chick hem weer. Alle spanningen zouden gecompenseerd moeten worden en deze fantastische trip zou een uitgelezen kans zijn ❤️ en het ligt op een perfecte plek; ik vanuit Amsterdam en zij vanuit Eindhoven 😊💓💖🙌🤞

  • Hester schreef:

   Ik zou het graag willen winnen. Zodat ik na een roerige periode waar alles ineens nieuw, anders en uitvogelen terwijl ik voorwaards moest stuwen en op adem wil komen met mijn twee allerliefste zonen. Een scheiding, nieuwe baan die tegelijk met een (tijdelijk) nieuw onderkomen voor mij en mijn jongens kwam. En nu 3 weken zou ik graag even met ze tot stilstand willen komen. Even genieten en wennen aan de nieuwe situatie. En laten we nou net vanaf deze week 2 weken vakantie hebben. Heerlijk er even uit met z’n drieën en een ultiem kampeer/vakantie gevoel ervaren zou een fijne frisse start geven na een onrustige periode.

 34. Jolijn schreef:

  Ja ja ja! Ons (M’n vriend en ik) klushuis heeft ons hele budget voor deze en de komende zomervakantie opgesnoept! Dus nu hebben we een net niet af huis en hele moeie lijven die een weekendje kamperen zo goed zouden kunnen gebruiken! Even opladen in de Achterhoek en dan nog even door plinten plakken, muurtje slopen, badkamer pimpen…

 35. Dorien schreef:

  Geweldig! Lekker glamping en al helemaal in de Achterhoek! Geweldige omgeving om bospaden en buitenzwembaden te ontdekken. En dan lees ik over Smokey Goodness en Rons Gastrobar. Serieus? Briljant!! Dan zou ik dochter Tessel meenemen om haar ook culinair goed te overleggen 🙂 een vriendin meenemen vind ik in deze tijd qua afstand nog wat spannend, dus dan ga ik zeker voor quality time met Tessel! Die is net zo’n vogelliefhebber als opa, dus verrekijker mee en overdag vogels zoeken en s avonds naar de sterren kijken!! 😍

 36. Astrid de Wind schreef:

  Wauw! Wat een fantastische prijs <3
  De prijs is niet overdraagbaar maar ik doe heel graag mee voor mijn twee lieve mensen die ik heel graag samen een paar dagen weg gun! Dus hopelijk mag dat 🙂
  Ze zijn zich al rot aan het zoeken voor het weekend in deze tijd maar door alle thuisblijvers hebben ze nog niet echt wat gevonden.
  Hoe heerlijk als ik ze kan verrassen met: Jullie kunnen je spullen pakken want ik heb een mega toffe plek gevonden om naar toe te gaan?
  Ik ga vast beginnen met duimen!

 37. Marsha Calori schreef:

  Lieve Susan,

  Na een ongelooflijk *** jaar zou ik graag deze twee leuke rustdagen aan mijn vriend willen geven. We hebben een bizar jaar achter de rug. Verhuizen, op dezelfde dag te horen gekregen dat ik kanker kreeg, onze dochter die 1 werd… en toen kwam Corona. Beide zzp dus lastige tijden. Ik ben weer kankervrij en snak wel even naar wat ouderwetse gezelligheid. Gewoon met m’n vent samen. Even weer als vanouds 🙂

  liefs Marsha

 38. Ella schreef:

  Het lijkt mij heerlijk om dit te winnen om samen met mijn vriend eventjes weg te gaan na al die coronastress! En glamping staat al lang bovenaan mijn verlanglijstje!!💃

 39. Sophie schreef:

  Samen met m’n vriend in de natuur genieten om ons appartementje te ontvluchten in Rotterdam, lijkt me heerlijk na al maanden thuis te werken. Neus in de wind, haren wild, blote voeten en met een dikke glimlach op ons gezicht.

 40. Rian de Gelder schreef:

  Hoi Susan, wat een leuke actie zeg! Ook ik hoor eigenlijk bij het kamp “ik ga echt nooit kamperen!”. Maar deze tent ziet er romantisch, knus en zelfs luxe uit. Ideaal dus voor mijn man, dochtertje en mijzelf. Ik vind de Achterhoek echt geweldig (één van de leukste regio’s in Nederland), en zou het dus heel leuk vinden om mijn gezinnetje te verrassen met een “anders dan anders” vakantie. Wie weet…

 41. Linette schreef:

  Dit zou onze zoon geweldig vinden! En hoewel ik niet de grootste kampeerfan ben ga ik uiteraard speciaal voor hem mee!

 42. Tjarda schreef:

  Wat een ontzettende leuke give away!!!
  Ik zou heel graag met de liefde van mijn leven Olle (en eventueel met de kids, maar zónder is ook prima 😉) deze overnachtingen willen winnen. De laatste 2 jaar hebben we continu te maken met enorme tegenslagen, en we zitten er nog midden in. Het is dat we al bijna 25 jaar samen door dik en dun delen en bij elkaar zijn, maar nu moeten we echt extra goed op elkaar en ons letten. Dus dit lijkt me heerlijk! 🙏🏻🤞🏻

  Groetjes Tjarda

 43. Andrea schreef:

  Dat ik ooit mee zou doen aan een winactie met het woord ‘kampeer’ erin. 🤪 Maar dit klinkt zo fantastisch! En die éigen wc en douche doet ‘t ‘m helemaal. Hier wil ik Roel (mijn vriend) naar meenemen, want die gaat dit helemaal fantastisch vinden. Ondanks dat hij niet van kamperen houdt. Maar dat heeft vooral te maken met het luchtbed en wc-rol onder je arm gebeuren. 🤣 En dat hoeft hier niet! Het ziet er echt fantastisch uit.

 44. Janneke schreef:

  JA! Om mijn vakantie heerlijk rustig te beginnen samen met mijn vriend.

 45. Sjaantje schreef:

  Mijn lief die geslaagd is voor de pabo wil ik dan meenemen! ❤️

 46. Suzan schreef:

  Ik zou het liefste m’n liefste dochter meenemen voor een korte vakantie voor de meisjes samen. 😍 Dat gaat ze fantastisch vinden!

 47. Maartje Coenen schreef:

  Ik zou dit heel graag winnen voor mijn vriendin uit Canada. Door Corona zijn we nu al 7 maanden van elkaar gescheiden. We zijn niet getrouwd, dus ik mocht Canada niet in. Nu eindelijk heeft Nederland de grens geopend voor landen buiten de EU en kan zij hierheen komen (18 augustus)!

  Na alle ellende van afgelopen tijd (gancancelde vluchts, afgewezen worden op Schiphol), zou het heel tof zijn als ik dit zou winnen voor ons! ❤️ De eerste keer Nederland voor haar en de eerste keer de Achterhoek voor mij?! 🏕🌻🌿

 48. Cindy schreef:

  Ook ik ben dol op de natuur maar niet zo op kamperen dus ik word helemaal enthousiast van dit concept! Ik kom graag langs met mijn vriend om te vieren dat we in augustus vijf jaar samen zijn. Je kan ons niet blijer maken dan met dit 🙂

  (Ik volg je ook op Instagram! @cindyvrooijen)

 49. Linda Buitenweg schreef:

  Laten we nu net on die periode onze jonge dochter 2 nachten uit logeren hebben! Dus ik neem graag mijn vrouw mee voor wat quality time samen!

 50. Jannie Velzing schreef:

  Oh dit zou ik graag met mijn zus willen. Heerlijk om dan jeugdherinneringen op te halen. Vroeger gingen we altijd samen op kamp. Geweldig. 😊🍀

 51. Anne schreef:

  Wat een leuke actie! Ik zou dit graag willen winnen om mijn zoontje te verrassen. We zitten midden in een grote verbouwing en hebben deze vakantie nodig om te klussen. Hoe fijn zou het zijn dat ik met hem toch nog een paar dagen weg kan?

 52. Saadet van Noppen schreef:

  We zijn 22 jasr getrouwd en elk jaar rond mijn verjaardag gaan we naar mijn ouders wat helaas dit jasr niet kan door corona. Dit zou het een beetje goed maken samen met mijn man even paar dagen weggaan.

 53. Joyce van Rijkom schreef:

  Oh dat zou ik zo supergaaf vinden ik neem dan mijn lieve oudste dochter Tess mee, even quality time na een erg druk afgelopen half jaar, zwaar voor haar om thuis te werken voor school, menig tranen hebben gevloeid bij haar (ze is 7) en voor mij om haar 2 zusjes er nog bij te entertainen en nieuwe job sinds vorig jaar. Kunnen we even fijn bijtanken samen 😊

 54. Annemieke schreef:

  Prachtig!
  Ik zou graag met mijn man willen. De kinderen droppen we wel bij opa en oma😉 Want hoe heerlijk is het om ook af en toe met z’n tweetjes te genieten?!
  We zijn vanaf december flink aan het klussen, ieder vrij moment wordt aan de verbouwing besteed, dus we zijn wel toe aan wat qualitytime met elkaar.

 55. Isabelle Vandewalle schreef:

  Oh dit zou ik supergraag met mijn 3 kids willen doen. Ik ben zelf ook geen echte tentmadam, maar dit ziet er zooooo zalig uit! 😍

 56. Alicia schreef:

  Wat een toffe actie dit🤩hier zou ik Met een lieve vriendin heen willen, omdat ze het zwaar verdiend na een heftig jaar en een verhuizing. Vakantie staat voor ons beide niet op de planning dit jaar dus kom maar op❤️🤸‍♀️🤸‍♀️

 57. Marije schreef:

  Dit lijkt me heeeel gaaf! Ik zou hier heel graag met mijn man Rick heen gaan! We hebben zowel lichamelijk als geestelijk drie pokkezware maanden achter de rug, dus we zijn er mega aan toe om er even tussenuit te gaan. De Achterhoek hebben we nog nooit bezocht, al staat hij al een tijdje op mijn lijstje! Dus… Fingers crossed. 🤞🏼

 58. Manja van de Plasse schreef:

  Wat een geweldige plek, ik zou mijn man en pubers meenemen om samen in het moment te zijn, de vogeltjes te horen fluiten, de kriebelbeestjes door het gras te zien lopen, de wind op onze huid te voelen, op te laden aan de zon, te genieten met elkaar, in de natuur te zijn, op te laden, gewoon heel simpel weg gelukkig zijn.

 59. Sanne schreef:

  Oh wauw, dat ziet er prachtig uit! Mijn allerbeste vriendin en ik zijn beide werkzaam in het voortgezet onderwijs. Dat was de afgelopen tijd behoorlijk heftig. Wat het extra zwaar maakte, is dat haar ouders middenin een scheiding zitten (hoe oud je ook bent, dat is nooit gemakkelijk) en mijn vader met corona werd opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig heeft mijn vader het overleefd en gaat het naar omstandigheden heel goed, maar je begrijpt: nu eventjes de dagelijkse realiteit ontvluchten in de prachtige Achterhoek is nu meer dan eens welkom!

 60. Marloes schreef:

  Hoe knus en romantisch het ook is om samen met mijn vriend te doen, kies ik toch voor mijn mama. Na een lange corona-tijd elkaar en de kinderen missen, volgde ook nog een operatie aan haar hand. Even lekker eruit gun ik haar (en mijzelf) van harte.

 61. Anne schreef:

  Wat gaaf! Ik neem graag m’n lieve zusje mee, die afgelopen jaar na een pittige operatie. Steeds heftig nieuws over haar gezondheid heeft mogen horen. Ze verdiend wel een fijn weekendje afleiding.

 62. Tineke schreef:

  Ja samen met mijn geliefde die uit de Achterhoek komt en nu door mij in “het westen” woont

 63. Jennita schreef:

  Haha hier nog twee haat-aan-kamperen mensen! Maar dit ziet er zo goed uit dat ik denk dat ik zelfs m’n man meekrijg! Supertof concept, hier maak ik met liefde een paar dagen vrij voor. xx

 64. Hester schreef:

  Wat lijkt me dat heerlijk! Een extra nachtje weg binnen ons tripje ‘weg in Nederland’! Een extra kans om nog meer van ons mooie Nederland te ontdekken samen met mijn allerliefste!

  • Daphne van Beusichem schreef:

   Oow lijkt me zo gaaf om met mijn schatti in deze tent te slapen! We gaan niet op vakantie naar t buitenland maar we willen wel naar het buitenleven..zonder mondkapje! Hij houdt van camping.. ik van glamping!😷

 65. Dave van Bergen schreef:

  Hoi Susan, ik volg je op Twitter. Dit is een leuke verrassing en super originele glamping spot. Ik zou m’n pa van 80jr meenemen. Hij en ik doen elk jaar iets leuks samen. Helaas is het dit jaar er nog niet van gekomen door de Corona. Hij is de lastige periode redelijk goed doorgekomen ondanks dat hij zijn vrouw (mijn mams) 3mnd niet heeft mogen zien. Gelukkig is dat sinds enkele weken wel weer het geval. Een 2-tal nachten weg en de Achterhoek verkennen samen, zou een hele mooie verrassing zijn. Ik gun het overigens ook een ander die het ook verdient heeft! Groetjes Dave

 66. annis schreef:

  Oh ik zou dit heeeeel leuk vinden, om zelf te gaan. Met mijn man, of met een vriendin, maar ook vooral lekker met mezelf 🙂

 67. Josien elzenaar schreef:

  Ja, wij willen!
  Lekker eten, drinken en de tent in duiken met z’n 2-en. Genieten!

 68. Marjolein schreef:

  Eerlijk gezegd heb ik nog nooit gekampeerd en heb je me met jouw blog overtuigd. Lijkt me heerlijk om samen met mijn dochter dit te ervaren en te genieten van de rust in de Achterhoek. Enne….wél met de Hottub erbij (die ik zelf betaal) 🙂
  Arrangement met ons is inclusief 2 leuke gasten, leuke Stories op IG en mooie foto’s in de feed 🙂 Want voor wat hoort wat!

 69. Femke Lans schreef:

  Hi Susan, ik geef het graag weg aan mijn ex-man en onze dochter omdat het de eerste vakantie is sinds we uit elkaar zijn. En ik ze gewoon een hele fijne vakantie toewens!

 70. Janna schreef:

  Ik gun het mijn lieve man en kinderen die gisteren afscheid namen van hun mama en oma in het hospice. Omdat ze zo ziek was durfden we niks te boeken voor deze zomer en nu zijn we overal te laat voor. Even samen onder de sterren naar boven kijken (en zwaaien) zou ons super goed doen.

 71. Teresa Moriana schreef:

  Vorig jaar aan het werk in Aalten. Daarvoor was ik 2 weken van huis, en dat maakte dochterlief ontzettend droevig. Samen met haar zou ik dus gaan glamperen. Kan ze met eigen ogen zien waarover ik haar vertelde!

 72. Corinne schreef:

  Ik wil er heel graag even tussenuit met mijn collega/vriendin. Einde van een pittig schooljaar, beide een O zo lief maar zorgenkindje thuis en nou je weet het wel…. echt even behoefte aan alles wat leuk, gezellig en lekker is om weer op te kunnen laden.
  Lieve Suzan, geniet in ieder geval zelf van het glamperen!

  Corinne

 73. Christhy Fels schreef:

  Ik zou graag even met mijn vriend en zoontje (1,5) gaan! We zijn gek op kamperen, vorig jaar hebben we het ook geprobeerd. Maar dat was geen succes met een baby, die heeeel veel slaapjes nodig heeft. Dit jaar is de kans klein dat we gaan kamperen, aangezien we onze vakantie gaan gebruiken om te klussen. Deze winkans komt dus als geroepen! 😊

 74. Daan schreef:

  Oooo Susan, wat een droomplek! Hier ook campinggruwel maar dit is campingdroom! Fantastisch.
  Ik zou met mijn zoon Rover gaan (15). Hij heeft een lastige periode achter de rug, en is zo toe aan er op uit. Hij is tijdens de lockdown aan het koken geslagen en maakt de lekkerste dingen. Ik zie ons helemaal zitten daar. Wat een topplek.

 75. Tara schreef:

  Mijn lieve vriendin die sinds vorige week haar vader moet missen. Kamperen is voor ons even vrij zijn, en dat heeft ze verdiend ❤️

 76. Angela van Es schreef:

  Ik zou heel graag deze prijs winnen zodat ik met mijn beste vriendin en nachtje weg kan in de zomervakantie! We zijn dit jaar 15 jaar beste vriendinnen en ik ben zo blij met haar als vriendin. Ze luistert mijn verhalen over single zijn en geen man vinden elke keer naar aan… En zo nog veel meer! Dus ik duim mee voor ons!

 77. Inge van Wolferen schreef:

  Wat leuk! Ik zou graag samen met mijn man komen. Eens kijken hoe kamperen zónder kinderen bevalt 😁

 78. Tamara Tijdink schreef:

  Omdat ik al vanaf maart aan huis gekluisterd zit door Corona icm risicogroep. Begin heeeeel langzaam weer wat stapjes buiten ons eigen huis en tuin te zetten maar ben helemaal niet meer gewend aan zoveel prikkels 🙁 Op deze manier toch even iets leuks kunnen doen zou ZO fijn zijn!

 79. Annick schreef:

  Omdat ik net zo’n campeerhater ben als jij. Maar nu ik mama ben dit over heb voor mijn kroost maar dan wel mét lekker eten.

 80. Suzanne De zwaan schreef:

  Ik zou deze graag willen winnen voor mij en mijn allerliefste vriendinnetje. Gewoon, omdat wij hartstikke leuk samen zijn maar helaas te weinig quality time met elkaar doorbrengen.

 81. Marieke Heesakkers schreef:

  Graag zou ik mijn oudste dochter een hart onder de riem willen steken en op willen vrolijken met 2 nachtjes glamping. Ze heeft zo hard gewerkt voor school, maar helaas besloot school haar niet over te laten gaan, hoe sterk haar argumenten ook zijn. Zo oneerlijk en demotiverend. Ze is het vertrouwen in zichzelf even helemaal kwijt en dat is niet oké als je 16 bent. Zo kunnen we ook meteen haar sweet sixteen nog vieren, die begin april in het water viel door Corona. Ik gun haar deze bijzondere en onvergetelijke ervaring.

 82. Jeannette schreef:

  Zou graag met me zoon van 11 hier heen willen . Even Quality time samen na een paar zware weken met operatie en daarna herstellen

 83. Zjos schreef:

  Omdat kamperen aanzienlijk meer rust oplevert dan verhuizen. We zouden 2 weken gaan kamperen, maar onverwacht snel vonden we een appartement om in te wonen. De vakantie hebben we afgezegd om de vakantiedagen in het verhuizen te stoppen. Dus nog even samen weg voor de chaos losbarst is wel fijn

 84. Vicky schreef:

  Superleuk, sfeervol en gezellig! En dat vindt mijn zoon die na de vakantie in de brugklas start vast ook. 😀

 85. Pètrix Broeksteeg schreef:

  Mijn liefste zou nog zo graag een keer camperen in de weinige tijd die ze nog heeft. Helaas wil haar lijf niet meer op een luchtbed in onze oude tent. Dit zou geweldig voor ons zijn. Past onze jongste zoon er op een matje bij?

 86. Danielle schreef:

  Mijn vriendin Sandra en ik zijn gaan trainen voor de 4 daagse, die niet doorging. We lopen graag in een mooie omgeving om vervolgens heerlijk neer te ploffen met een drankje en genieten van de natuur om ons heen. Hoe tof zou het zijn om in de omgeving van deze glamping te mogen banjeren en s’ avond te genieten van een mooi kampvuurtje. Lijkt me supergaaf!

 87. Coco schreef:

  Ik zou deze prijs heel graag voor mij en mijn zusje winnen! Normaal gesproken kamperen we iedere zomer met onze vader in Frankrijk. Helaas kan dit sinds vorig voorjaar niet meer, omdat we toen te horen kregen dat hij Leukemie heeft. We hoopten dat hij deze zomer sterk genoeg was om te gaan, gelukkig was dit zo, maar Corona heeft roet in het eten gegooid. Omdat hij nu een risicogroep is durven we het niet aan. Ik gun mijn zusje echt even een paar dagen helemaal weg, ze heeft tijdens de crisis (samen met mij) alles gedaan voor mijn ouders. Boodschappen, klusjes, noem het maar op. We houden allebei erg van kamperen en missen het heel erg. Dit zou echt een geweldig uitje zijn!

 88. Hans Monasso schreef:

  Ik heb er helemaal geen zin in maar goede gelegenheid om dat kamperen eens te oefenen met mijn vriendin. Bovendien maak ik dan een paar mooie foto’s en kan ik er lopend naar toe.

 89. Mariken Rijpert schreef:

  Jaaaaa. Omdat we voor het eerst in 12 jaar deze zomer niet naar Canada kunnen zou dit geweldig zijn om mijn Canadees er ein.de.lijk van te overtuigen dat kamperen in Nederland ook heel gaaf kan zijn 😉 (best een opgaaf als je de Rocky Mountains gewend bent.
  Wij kunnen 🤣

 90. Zaligzoet schreef:

  Wat een fijne plek zeg! Ik hoef niet te winnen, heb net die fijne nieuwe tuin. 🙂
  Gaaf concept en goeie move van jou om breder te gaan schrijven. 😘

 91. Veerle schreef:

  Wat een ontzettende leuke plek! Ik heb in die week een fotoshoot om mijn leven als nomade vast te leggen voor een hele toffe publicatie! Het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als dat op die locatie zou kunnen zijn. Als dat niet precies zo te regelen zou zijn, dan zou ik een vriendin meenemen die zojuist haar baan heeft opgezegd om als fotograaf te gaan werken. Dit moet natuurlijk hoe dan ook worden vastgelegd 😉

 92. Heel heel graag! Kan wel wat glamping gebruiken. Zonder een zielig verhaal hier op te schrijven 😉

 93. Anna schreef:

  Vanwege Corona zijn mijn vriend en ik allebei onze baan verloren, daardoor kunnen we – net als zovelen – het komende jaar niet op vakantie. Dit zou dus super leuk zijn om toch een mini vakantie te hebben!!

 94. Heleen Stoevelaar schreef:

  Hi Susan, wat zou ik dit super graag winnen voor mijn man Jan en onze oudste dochter. Jan is heel ziek geweest de afgelopen periode en wat zou het lekker zijn om er even tussenuit te gaan.

 95. Hazel schreef:

  ohhh… jaaa, jaa, jaaaa!!!
  De kids op scoutingkamp, wij een beetje luxe kamperen! Dat lijkt me wel wat 🙂 En de husband is de 23e jarig dus zou een mega leuke toffe lekkere verjaardagsverrassing zijn! Oja, en hij moest misschien ook wel een beetje huilen om de coronatest eergisteren, (voegt een beetje zieligheid toe) maar ook hier niks aan de hand, gelukkig! Behalve een uitgeblust stel dat wel een oppepper kan gebruiken 😉

 96. Loes schreef:

  Met mijn dierbare vriendin die het ontzettend verdiend en die ik door grote afstand te weinig heb kunnen steunen

 97. Ing schreef:

  Mijn dochter en ik kamperen normaal gesproken vrij primitief. Goed voor de teambuilding, ahum…
  Het zou toch wat zijn als wij in de week dat ik al vakantie heb, maar dat moeten vieren in en om het huis en in de achtertuin, het kunnen afwisselen met 2 nachtjes lekker even helemaal weg.
  Weer of geen weer, wij houden heel erg van kamperen in de zomer dus kom maar op!

 98. Ellen schreef:

  Mijn moeder, omdat ze vervelende tijden achter de rug heeft. Nu wat meer aan zichzelf denkt. Ze verdient het écht om even lekker weg te zijn! Zo’n glamping experience in plaats van de geplande vakantie Schotland zou haar zeker opfleuren. Wie weet lijken Schotland en de Achterhoek meer op elkaar dan je vooraf denkt 🌾🌳🌍

 99. Marion Stam schreef:

  Ja doe mij maar 2 nachten in zo’n gave tent. Samen met mijn dochter Fenna die vanwege corona een pittig studiejaar achter de rug heeft en een zomer zonder festivals moet doormaken.
  Klinkt treurig maar valt best mee, maar het lijkt mij leuk om weer eens samen in een tent te slapen.

 100. Anne-Marie Delfgaauw schreef:

  Jaaaaa dit is cool, dit wil ik met mijn man doen, weer eens een keertje met zijn tweeën weg 😍

 101. Susan van Stiphout schreef:

  Met de liefste, want o wat hebben we t nodig om even weg te gaan en aan niks te denken.

 102. Rob Barnhoorn schreef:

  Ja! Die wil ik winnen! Ik neem mijn eigen vrouw mee 🤪 En omdat ik net niet gehuild heb bij de coronatest heb ik ‘m eigenlijk best verdiend.
  Nee geen paniek, ik ben niet ziek

 103. Ilse wolf schreef:

  Mijn allerliefste vriendin voor alle hulp met verhuizen en inpakken en gedoe terwijl ik zelf niet mag tillen. ❣️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant
4 april 2024
Susan Aretz kookboeken
 
Boekentips – maart

Ook deze maand deel ik hier mijn boekentips. Twee leesboeken en één geweldig kookboek. Dit zijn mijn tips voor deze heerlijke boeken.
5 maart 2024
boekrecensies
 
Boekentips – februari

Met nog steeds volop tijd om te lezen hou ik ook deze maand bij welke boeken dat zijn. En ook deze maand deel ik hier deze boekentips.
18 februari 2024
Pride, tieners en Kidsweek
 
Officiële naamswijziging

Wat als je je als non binair identificeert maar nog een naam hebt die daar geen recht aan doet? Dan kun je je naam officieel laten […]
8 februari 2024
boekentips Susan Aretz
 
Boekentips – januari

Nu ik de tijd heb om te lezen, hou ik per maand op mijn Instagram bij welke boeken dat zijn. Iedere maand deel ik achteraf ook […]
30 januari 2024
Susan Aretz
 
Ervaringen schouderoperatie

Dit zijn mijn ervaringen met een schouderoperatie. Tips om je voor te bereiden. Maar ook, de impact die een schouderoperatie mentaal heeft. Belangrijk daarbij is wel, […]
23 december 2023
 
Terugblik 2023

Al een aantal jaren traditie op de site, een terugblik op het jaar. En wat een jaar was het zeg… Poeh! Ben je er klaar voor? Dan gaan we terug in de tijd!